"מקץ שנתיים ימים"...

Ofericko

New member
"מקץ שנתיים ימים"...

שלום לכולם. היום הגעתי סוף סוף מבית החולים חזרה הביתה. למי שלא זוכר - חברתי לחיים התאשפזה לניתוח טבעת שהסתבך ובילתה 3 שבועות בטיפול נמרץ במצב קשה. מט.נ היא עברה לכירורגית, בה היא מאושפזת כבר 3 שבועות נוספים פחות יומיים. לאט לאט, כל יום שעבר הביא איתו שיפור נוסף במצבה של חברתי תוך התמודדויות פיזיות ונפשיות קשות, לצד רגעי שמחה והתאוששות. לפני ארבעה ימים שתתה את השלוק המים הראשון שלה לאחר צום של יותר מ- 5 שבועות. היום היא שתתה לראשונה מרק צח שחילקו במחלקה, מרק אותו היא היללה וקילסה ובלעה בעוד אני מעיף באלגנטיות את תוכן קערתי אל מחוץ לחלון... הנקזים הרבים "שעיטרו" את גופה יוצאים אחד אחד וכל מאורע כזה הוא סיבה למסיבה. הרופאים כבר מדברים על שחרור בקרוב. לא יכולים לסבול אותנו שם יותר...
רבה לכולכם!
Ofericko

עופריקו, תודה שאתה מעדכן אותנו.

אני מאחלת לבת זוגך המשך החלמה מוצלחת, ושחרור מהיר.

רונה 29

New member
וואו !!! אני שמחה בשבילכם !../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif

סופסוף השחרור באופק !!! הגיע הזמן !!! איחולי בריאות והחלמה מהירה פיזית ונפשית כאחד !!! אם תוכל להעביר לבת זוגך את המסר הבא אודה לך מאוד : אוזן קשבת ו"מכנה משותף" ( של ניתוחי קיצור/הגבלת קיבה ) יש פה לרוב אז כדאי שתיכנסי בכל עת בלי להסס (כדאי/מותר ?)- ולחשוב אנחנו פה בשבילכם בכל שעות היממה עם הרבה אהדה, הזדהות , תמיכה, הקשבה והפנמה. שיהיה לכולנו שבוע טוב

רוייקו

New member
ביקרתי את חברתך בבית החולים, בזמן

שבקרתי את רונית, אחת המשתתפות בפורום. צר לי על הסיבוך הקשה של חברתך ואני מאחל לה החלמה מהירה. בקרתי אותה יום קודם לצילום רנטגן שהיה עליה לעשות, על מנת לשלול דליפה מהושט ואני מבין שהצילום גילה כי הקרע בושט התאחה. אני מקווה שהיא תחזור לשיגרה מלאה והכל ישכח מאחור כלא היה. מסור לה את דרישת שלומי ובתקווה שניראה את הודעותיה כאן בקרוב. רוייקו

gal33

New member
לפחות קצת בשורות טובות בימים הנוראי

האלה. אני חושבת שראיתי את חברתך תבדל"א, היתה מאושפזת חדר ליד רונית, נכון? אם כן, אחרי 5 שבועות צום, היא כבר לא נראית כמו מי שצריכה ניתוח. היא נראית על הכיפק אובייקטיבית, ובייחוד למי שעברה את שתיארת. תמסור לה החלמה מהירה והרבה בריאות.

רוייקו

New member
גלי, אמרת שהיא לא ניראית כמי שצריכה

את הניתוח, נכון ? תתפלאי לשמוע, אבל הבחורה לא רזתה אפילו קילו מאז הניתוח. ההזנת העל המלאכותית שהיא זוכה לה שמרה על משקל קבוע שמא תתדרדר וקרה שעדיין במישקל כפי שניכנסה לאישפוז, על פי מה שהבנתי ממנה, לדבריה. מעניין, אה ? כל הסבל הזה ושום גרם לא התאדה. ממש מרגיז... מה ככה ? מה חדש, גיברת ??

gal33

New member
אפילו הגיוני, גם עם כל כמויות

האינפוזיה, הן גם מאוד מנפחות. אני עכשיו עם מצב רוח זיפת בגלל האירועים. אבל ממשיכה עם אמונה שמכל החרא הזה, יצא טוב, מקווה במהרה.

לעופריקו !

מצער לשמוע על הסיבוך שהיה לחברתך לחייים,אחרי ניתוח טבעת שהסתבך סיבוך נדיר ,אנחנו שמחים שאחרי תקופה ארוכה יש אור בקצה במנהרה וחברתך לחיים חוזרת לאיתנה.נאחל לה שתחזור במהירות לחיים רגילים ותתגבר פיסית ונפשית על התקופה הקשה שעברה.שיהיה לכם רק טוב.

רונית-1

New member
עופריקו בשורות משמחות

ד"ש חמה ונשיקות לבריאה ולאמה. מאחלת החלמה מלאה ושחרור מהיר. רונית

למעלה