מקצבים ושינויי כיוון.

GrEeNwOmAn

New member
מקצבים ושינויי כיוון.../images/Emo175.gif../images/Emo23.gif../images/Emo19.gif

איזה סוגי שינויי כיוון אתם מכירים? מה אתם עושים בשיעורים? דרגו שינויי כיוון מן הקשים לקלים. מה הפואנטה בשינויי כיוון? -------------------------------------- כתבו את המקצבים מהסדר, הההכי קטן להכי מהר. וכמה פעימות בכל אחד...

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo175.gif

טיפה, חצי אלכסון, אלכסון, צורת s, רוחב, אורך, שמיניות, קו שבור. כולם! הכל קל, אם יודעים איך לעשות. ואם לא יודעים אז הכל קשה ומסובך. עזרים. נגיד צריך לשמור על קו מרכז ישר, ולא לעשות זיגזגים. הליכה- 4 פעימות טרוט- 2 פעימות קאנטר- 3 פעימות גאלופ- 4 פעימות ויש בינהם את הג'וג והכל, שאני גרועה באלה...

niko girl

New member
אני........

אממממממ ברולבק שהולכים שתי צעדי אחורה ומסתובבים לכיוון הגדר. שינוי כיוון לכיוון המגרש. שינוי כיוון באלכסון שחוצים את כל המגרש ומחליפים כיוון. הכי קשה: רולבק השני: באלכסון האחרון: לכיוון המגרש. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הליכה= 1 ג'וג==2 טרוט=2 לופ=3 קנטר=3 גלופ=4

RoNy S

New member
גם אני!!!!

והליכה זה באמת 4 - יש לזה סיבה מאוד פשוטה... הסוס לא יכול לקפץ ולנחות על כל הרגליים ביחד... חחחחחחח

אוקי..

אני מכירה שלושה שינויי כיוון... 1) רגיל יענו סיבוב קטן ולצאת לצד שני 2) לעצור ולהסתובב במקום לצד השני 3) השינויי כיוון המעצבנים של האינגליש- לחצות את כל המגרש (אלכסון אורך או רוחב) ולהמשיך לצד השני....

למעלה