מקצב אהוב

מקצב אהוב

כידוע יש בקפוארה הרבה מקצבים שכל מקצב אומר משו אחר איזה מקצב אתם הכי אוהבים? סאו בנטו לסוגיו (יש 3) (מקצב מהיר שעיקרו או מכות או תחרות או מופע אבל כאן זה הופך לדיי קרב) בנגלה (מקצב בינוני שעיקרו זרימה) אנגולה (המקצב הכי איטי שנועד לתרגול תיזמוני כניסות ותגובה להכל וגם חיזוק שרירים והכי יפה אבל זאת רק דעתי) יונה (אקרובטיקה כמעט בלבד גראדואדוס ומעלה עושים את זה רק נראה לי) אמזונס (משחק חיות) וזה שצריכים לתפוס את הקשישי עם הפה שפשוט ברח לי השם של זה טוב אני הכי אוהב אנגולה אין לי סיבה ברורה ממש פשוט אוהב אתזה כל הלאט והיפה שצריכים הרבה כוח ולחשוב הרבה וגם בנגלה אני דיי אוהב

שאלה לא ממש קשורה אבל אין לי כוח לפתוח עוד

נושא אם 2 המנהלים פה מאבאדה יש לי פרוטקציות?

כן

חבל שרק אחת מהן מאבאדה והשנייה לא
במה אני יכולה לעזור?

ailag

New member
../images/Emo79.gifהיא אמרה לי תודה, אני כבר אבאדה../images/Emo79.gif

סנטה מריה,

זה המקצב שברח לך. ולגבי המנהלים, יש פה מנהלת מאבאדה ומנהלת מקורדאו ג'י אורו, המלצה אישית, עם שתיהן אתה לא רוצה להתעסק

הכי אוהבים לנגן או לשחק?

כי אם לנגן, אז יש עוד מקצבים - קבלריה, אידלינה, סמבה, וב CDO יש גם את מקצב ה-מיוז'יו. (תגידו, מה בכלל אמורים לשחק עם אידלינה?) אני אענה בינתיים מה הכי כיף לנגן... כי לגבי מה אני הכי אוהבת לשחק, אני צריכה לחשוב עוד קצת. פעם מאוד אהבתי לנגן יונה, אבל איכשהו זה עבר לי. כבר קצת משעמם לי לנגן אותו (אבל אני אוהבת להקשיב להודה שמנגנת אותו בצורה יפה). אני אוהבת לנגן מיוז'יו, כי יש בו משהו מקפיץ, והמעברים שלו מגניבים, וכי הוא מקצב לא קל לניגון לאורך זמן, ולהישאר בקצב אחרי מעברים... אז זה מאתגר. (לעומת זאת, לשחק מיוז'יו שנאתי, שנאתי, שנאתי). ואני מאוד אוהבת לנגן אמזונס. כי כשמנגנים אותו כמו שצריך, יש בו משהו כזה מסתורי ומרתק שמהפנט את האוזן. אבל אני עדיין צריכה להתאמן הרבה כדי לנגן אותו כמו שאני רוצה שזה יישמע. וגם סנטה מריה מאוד כיף לנגן, מאיזו סיבה לא ברורה. יש בזה משהו מאוד מרגיע, בלנגן את המקצב הזה.

למעלה