מקצה שיפורים נוסף לבית.... D:

Da Jackel

New member
מקצה שיפורים נוסף לבית.... D:

טוב ניסיתי להקפיץ את ההודעה הקודמת שלי אבל משום מה העסק לא עובד לי :) בכול אופן זהו המקצה שיפורים, את האמת האיכות קצת ירודה כי הקובץ BMP היה גדול מידיי... בעקרון אלה הדברים האחרונים ששיפרתי, ואני חושב שאני דיי קרוב למיצוי העניין, אבל כרגיל אשמח לעוד ביקורת בונה לתיקונים ושיפורים

Mihfir

New member
אמממ.

ממש יפה, אבל הייתי ממליץ להקטין את רמת האור, וגם לנסות ליצור יותר אפקט של חיבור בין המנורת רחוב למדרכה, ולשנות את החומר של המנורה, כי זה תשתלב

נראה יותר מציאותי

הרבה יותר. גם אהבתי מאוד את הנושא של העבודה. יש רק שני דברים שלפי דעתי כדאי לשנות: הרעפים נראים לי כאילו הם עשויים מפלסטלינה, וזה הורס את הריאליסטיות של כל שאר העבודה. דבר שני: הכביש נראה יותר טוב, אבל עדיין לא לגמרי מציאותי. חוץ מזה עבודה יפה.

ilankt

New member
מגניב../images/Emo45.gif

רק שנראה כאילו התאמצת מאוד שיהיו פגמים במדרכה ובכביש,זה צריך לבוא בחופשיות, לא להכריח את הפגמים
ד"א, אני מאוד אוהב את הפורמט PNG, כדאי לך לנסות, הוא loseless (לא מאבד איכות הגודל קוטן משמעותית)

Druyanizem

New member
בקשר לסורגים

שים לב שהחלודה בכל אחד מהם נמצאת בדיוק באותו מקודם... זה מאוד פשוט לפתור את זה... תן הגדרות UVW שונות לכל אחד מהם...

יש לי אי אילו הערות אבל בסך הכל אתה

בכיוון הנכון. דבר ראשון תאורה, אם מדובר בסצנה "אירופאית" אז התאורה חזקה מדי. תנסה להוריד סטורציה מהכל והרבה. הצבעים חזקים מדי. דבר שני יש איזה בעיית פרופורציות. ניסיתי לדמיין אדם עם גובה ממוצע שעומד ברחוב והרבה דברים לא מסתדרים לי, כל פעם זה משהו שונה (השאלה היא למה אני מצמיד את הגובה של האדם הממוצע) אם אני אומר שאדם ממוצע מגיע לגובה של 4\3 מהדלת אז הפנס לא פרופורציוני וכנראה גם את השלט הייתי מוריד קצת ואולי נותן קורות עץ פחות רחבות, ומרחיב את המדרכה. אגב נראה לי שכדאי ליצור גם נזקים קלים על הפנס. אגב בתמונות כאלה שווה באמת להוסיף איזה עצם מוכר כמו אדם או מכונית בשביל לתת לצופה את התחושה שבאמת הכל פרופורציוני למשהו. זהו פחות או יותר, בסך הכל התקדמות יפה.

eldarinn

New member
הצל של האלמנטים קצת מלאכותי.

ולמה לא יישמת את הצעתי ל-וספה?

Da Jackel

New member
האמת אלדרין... חשבתי על הקטע

וניסיתי במקום וספה לשלב תיבת דואר ישנה או חלק אחורי של רכב אבל זה העמיס מאוד על הסצנה... בכול אופן כנסו לקישור למטה זאת העבודה הסופית. פשוט אין לי כבר כוח לעבוד על הסצנה יותר ואני מרגיש שמיציתי מבטיח לעדכן בעבודות עתידיות.

למעלה