מקצועות בהן ניתן לעבוד מהבית?

מקצועות בהן ניתן לעבוד מהבית?

יש לי BA בפסיכולוגיה, אני מחפש מה ללמוד בתחום השיווק / פרסום וכו' (למען האמת אני עובד במכון מחקר שיווקי ככה שיש לי הרבה גישה ומידע)
הייתי מאוד רוצה לפתוח עסק לבד מהבית . (עבודה לבד)
אשמח לרעיונות למקצועות בו ניתן לפתוח עסק לבד מהבית בכל תחום הפרסום?

תודה רבה

הי אורן ניתן כיום לעבוד מהבית
...

בכל מקצועות הפרסום, אם אתה מוכן ומכין כראוי את הבית, או את חדר העבודה.
בעיקרון אתה יכול להיפגש עם לקוחות פוטנציאלים מחוץ לבית (רצוי), בבית קפה או במשרד שלהם, ואת העבודה להכין מהבית.
אני לא רואה בעיה לעסוק למשל בקופיריטינג, תקציבאות, פלנינג,מדיה, ועוד, מהבית.
ניתן כמובן לעסוק גם ביחסי ציבור מהבית. בקיצור כיום בעידן המיכון הדיגיטלי, הטכנולוגיה הזמינה והנוחה, אין בעיה עקרונית.
אתה כמובן צריך ללמוד את מקצועות הפרסום ו/או יחסי הציבור, להתמקצע ולרכוש ניסיון , והכי חשוב ללמוד לאתר לקוחות, זה הבסיס לכל עבודה בוודאי כעצמאי.
בהצלחה

תודה רבה

אני עובד במחקר שיווק בתפקיד זוטר מאוד (ללא אפשרות קידום),
אני אוהב את התחום ורוצה להתמקצע בו.
בהתחלה חשבתי ללמוד MBA, ואחכ' החלטתי שעדיף ללמוד קורס ייעודי .
אני לא מתחבר ליח"צ , או החלק היצירתי.
אני יותר מתחבר לחלק של המחקר שיווקי, ניתוח איכותני של קבוצות מיקוד וכד'
אני פתוח גם ללמידה של מקצועות אחרים (שאינם בתחום הקריאטיבי).
רפרפתי באתר שלך, מאוד מושקע ויפה
, יש כמויות של קורסים מעניינים.
לא כ"כ הבנתי האם אילו קורסים שמכשירים למקצוע או יותר העשרה?

אילו מקצועות מלבד פלנינג/תקציבאות יכולים להתאים ?
ב-מה יש יותר עבודה כעצמאי (וגם כשכיר) , פלנר או תקציבאי ?

תודה

אם תהיה עצמאי תעסוק גם בתכנון פלנר, תקציבאי

בעיקר בלקוחות קטנים ובינוניים. אם תהיה פרילאנס,, כלומר תעבוד מול משרדים שיעבירו לך עבודות לביצוע עבור לקוחותיהם, תעבוד מול הנחיות משרד הפרסום בהתאם לצורך.
כשכיר, תצטרך להתמקד \בוודאי בשלב ראשון, כתקציבאי, או אפילו עוזר תקציבאי, עד שתירכוש ניסיון ותתקדם.
מאידך, הידע שלך במחקר שיווק, קבוצות מיקוד, בהחלט מתאים גם לפלנינג. אם תרצה לעסוק ולהתקדם בתחום המחקר השיווקי, ניתוח איכותי, קבוצות מיקוד וכו', כפי שציינת,
לדעתי הכיוון שלך צריך להיות חברות בתחום, גם חברות גדולות עם מחלקות מחקר, לאו דווקא משרדי פרסום, תצטרך לעשות "מחקר" בנושא היכן כדאי להשתלב.
לגבי המידע באתר שלי ונושאי הלימוד. הלימוד לתחומים מקצועיים מיועד לאימון אישי של מי שמעוניין להתמקצע בתחומים מסויימים לדוגמא, תקציבאי, קופירייטר, פלנר, מדיה וכו'.
ואפשרויות הרצאות להעשרה כמו גם הדרכה לחברות במיגוון הנושאים שראית. יש גם אפשרות לאימון אישי ספציפי, בהתאם לדרישה ולצורך.

IKMarketing

New member
עצמאי בתחום הקמת אתרים

היי אורן,
אחד מלקוחותינו מחפש אחר זכיינים בתחום הקמת אתרים. לא נדרש ידע או ניסיון קודם.
לינק למודעה בפייסבוק - לחץ כאן.
בהצלחה.

למעלה