מקצועות נשיים לעומת גבריים

מקצועות נשיים לעומת גבריים ../images/Emo105.gif

איזה מקצוע לדעתכם מתאים אך ורק לבן/ת מין מסוים ולא לבן/ת המין השני
 

Cobe Anan

New member
לא הייתי רוצה לראות גבר מדגמן חזיות

אבל חוץ מזה, אני די ליברלי...
 

justname

New member
יש כאלה

רק לגברים- פיזיקה, מדעי המחשב, כל דבר הדורש את המוח נהיגה (חס וחלילה לנשים) רק לנשים- מזכירות, מורות, גננות, מדגמנות על מכוניות ספורט, כל דבר אחר שלא דורש את המוח
 

נועם m

New member
תגיד לי אתה בסדר?

אני מרחמת עליך. באמת. הודעות שלא ראויות לתגובה. אני באמת לא אגיב יותר.
 

eithancambridge

New member
cobe anan ענה יפה.

וברצינות- אין מקצועות, שמתאימים למין אחד ולמין השני לא.
 
טוב..

ניקח 2 מכל מין.. לבנות.. סייעת שיניים.. וקופאיות בסופרים וכאלה.. לבנים.. נהגי מכוניות מירוץ ומאבטחים של השב"כ..
 

נועם m

New member
כי גבר לא יכול להיות קופאי? ../images/Emo4.gif

כי בנות לא יכולות להיות מאבטחות בשב"כ? מה בדיוק עובר בראש השוביניסטי שלכם?
 

d e m o sthenes

New member
כל מה שקשור לנהיגה רק לגברים

לדעתי. ולפני שכל הבנות פה ירצחו אותי לדעתי אני צודק. לבנות יש בנות ביטחון על הכביש, הן נאלצות לצאת לנהוג ולא נהנות מזה מה שמוביל הרבה פעמים ללחץ ועשית שטויות.
 

yulinka

New member
אז זהו שלא:)

עשיתי עבודת מחקר על זה שנה שעברה וחקרתי את כל הסיפור הזה של הבדלים מגדריים בנהיגה.... ולדעתי הכל בולשיט...בנים עושים יותר תאונות . נקודה ואולי בנות פחות בטוחות בעצמן אבל זה עדיף מאשר הבטחון המופרז של הבנים
 

Piren

New member
סתם רציתי לציין

שגם אני עשיתי "עבודת מחקר" על זה.. עבדתי בחברת ביטוח ומכל התיקים שקראתי אספתי את הנתונים וכו' (אני מדבר על כמה מאות). אחת החברות ביטוח התחילה למשל למכור ביטוח רכב מיוחד לנשים, עם הנחה (לעומת גברים). בפרסומת הטענה היתה שזה בגלל שנשים עושות פחות תאונות. בפרקטיקה, זה ממש לא נכון. ממה שיצא לי לראות (וגם מההסבר שקיבלתי לגבי ההיגיון במבצע הזה), הן עושות הרבה יותר תאונות, רק שההבדל הוא שהן עושות בעיקר תאונות קלות, בעוד גברים עושים בעיקר תאונות קשות (נזקים גדולים יותר, לא יכול להעיד לגבי פציעות). מהחקירות אירוע שקראתי אגב, יצא שגם בחלק לא קטן מהתאונות הקשות, האשם היה בטעות של נהגת, אך הנזק היה של הרכב של הגבר, ולכן האשה לא מצויינת כחלק מן התאונה. אני עדיין בשוק מבחורה שנסעה בנתיב השמאלי, בכביש מהיר, כי היא ראתה ידידה שלה בצד, והחליטה פשוט לעצור ולדבר איתה (בנתיב השמאלי כן?). כמובן, כשאני מאחוריה, ושנינו ב-120 קמ"ש. שתבינו, שאם אני הייתי נכנס בא, אני הייתי אשם בתאונה, ובסטטיסטיקה שבעיתונים, זה היה נחשב תאונה גבר, ולא אשה.
 

נועם m

New member
ועדיין...

מדובר על כך שאת רוב התאונות הקטלניות- כלומר, תאונות עם הרוגים, עושים גברים. בתכלס זה מה שמשנה. אני מעדיפה שידפקו לי את האוטו מאשר שיגרמו למותי
 

Piren

New member
גם לזה יש הסבר אגב

זה בקשר להתפלגות סוג המכוניות... בכללי - מכונית נפוצה לגבר תהיה גדולה, כבדה ומהירה. בעוד מכונית נפוצה לנשים תהיה קטנה, קלה, ואיטית. אומנם ההורגים והנפגעים יהיו מתוקף הנסיבות יותר בחלק הגברי, אבל זה לא קובע את טיב הנהיגה. בסופו של דבר, לא חסרים נהגים טובים לכל צד, ונהגים גרועים לכל צד.. פשוט כל צד "מתמחה" בסוג תאונות משלו.
 

Piren

New member
יצא לי בטעות המילה

"בקשר" במקום "בכללי"... בתכלס יש עוד מלא סיבות, בינהן : נהגי משאיות (שליטה גברית לגמרי, והמקור מספר אחד לתאונות עם נפגעים קשה, למיטב ידיעתי), העובדה הפשוטה שיש יותר נהגים מנהגות, ואפילו דברים כמו סוגי הנסיעה (שמת לב שאת נוסעת עם המשפחה, אבא כמעט תמיד נוהג?).. קיצר, לא חסר דברים שיגרמו לך שהסטטיטיקה תראה לרעת המין הגברי, אבל כשבחונים את הנתונים בשביל "אייכות" נהיגה, התוצאה עוברת צד.
 

נועם m

New member
ולגברים...

יש עודף בטחון מטורף לפעמים על הכביש. מה שגורם להם אף יותר לעשיית שטויות. לא יודעת מה נסגר עם הבנות שאתה מכיר, אבל אני דווקא מאוד נהנית לנהוג.
 
באופן טבעי

פיזיולוגית גוף הגבר בנוי אחרת מגוף האשה (לפחות ככה אני הבנתי) אז אולי במקצועות פיזיים לא כל הנשים יכלות לקחת חלק (שוב, אני מדבר באופן כללי..) פרט למגבלות הפיזיות (שהרבה פעמיים ניתן לגשר עליהן) לא נראה לי שיש מחסומים אחרים.
 
עם כל הפמיניזם שבעולם

בנות לא יכולות לעבוד בחברות הובלות. אישית עדין לא פגשתי מישהי שיכולה להרים מקרר.. חוצמזה.. השמיים הם הגבול
 
למעלה