מקצועות פיננסים באוסטרליה

moizes86

New member
מקצועות פיננסים באוסטרליה

אהלן חברים. אני בן 28 ולדאבוני הבנתי שעתיד מזהיר לא צפוי לי פה במדינת היהודים, ארץ הקודש, משוש חיינו, ציפור נפשנו, האדמה לה כספנו אלפיים שנים, ארץ זבת עוולות ושחיתות.

once said that, אני יודע שאני רוצה לעסוק בתחום הפיננסים, וראיתי שמקצועות כמו הנהלת חשבונות, ייעוץ מס וכו' אלה מקצועות מבוקשים להגירה לאוסטרליה (בתקווה שהבנתי נכון).

השאלה- אם אני לומד הנהלת חשבונות (למשל) בארץ, זה תופס? הרי דיני המס שונים בכל מקום. בהנחה שלא, האם ניתן להוציא ויזת סטודנט וללמוד את זה שם, ובנוסף לעבוד שם?

אין לי אזרחות זרה, אני בוגר BA בהצטיינות מאוניברסיטה, בצבא הייתי טכנאי מחשבים (יש לי תעודה של הקורס), והאנגלית שלי מעולה.

Sweet Hereafter

New member
ניתן להוציא ויזת סטודנט וללמוד שם

אבל לימודים לתואר לא-מתקדם עולים בד"כ ים כסף לסטודנט זר (יעני לא תושב ולא אזרח). ניתן לעבוד במקביל אבל בד"כ מספר השעות השבועיות המותרות די מצומצם.

אם יש לך נסיון עבודה בתחום של ה-BA שלך או בתחום המחשבים, יתכן שתוכל להוציא ויזת תושבות על בסיס מקצוע.

www.border.gov.au

רצוי להתייעץ עם סוכן הגירה מוסמך MARA.

בקצרה:

לא כתבת במה התואר שלך, אבל לדעתי הצעד הראשון שלך הוא להתייעץ עם סוכן הגירה שיוכל לתת לך כמה מסלולים אפשריים להגירה. אתה בהחלט יכול גם לחפור באתר רשות ההגירה בעצמך כהקדמה .
אל תשכח שאם היגרת על בסיס מקצוע מסוים, זה לא מחייב אותך לעסוק באותו מקצוע כשאתה כבר כאן. כך שייתכן שתוכל להגר על בסיס מקצוע מחשבים (נניח) ואז ללמוד פיננסים להנאתך.
&nbsp
והערה קטנונית: אם האנגלית שלך מעולה, אתה בוודאי יודע שהביטוי once said that איננו מתאים בהקשר שבו כתבת אותו. מוטב לכתוב: that said, ולהמשיך לעבו על האנגלית.
&nbsp
בהצלחה
ואתה מוזמן לשוב לפורום בכל עת להיוועץ.

moizes86

New member
תואר בלימודי המזרח התיכון ולימודי מדינת ישראל....

אין ניסיון תעסוקתי

Sweet Hereafter

New member
זה דווקא יכול להיות שימושי באוסטרליה...

נגיד שיש איזה מקום בבית שהצבע מתקלף מהקיר, אז אפשר למסגר את התעודה ולתלות שם, שתסתיר.

למעלה