מקצועית א - המתכונת החדשה

maor216

New member
מקצועית א - המתכונת החדשה

שלום באתר של הרשות לנירות ערך מפורסמת הודעה שהחל מ 2011 מבחני מקצועית א יהיו בעלי מתוכנת חדשה הכוללת מבחנים גם מתחום הכלכלה מימון וסטטיסטיקה. וגם למי שיש כבר פטורים, ונשאר לו רק מקצועית א, עדיין יצטרך לעשות את המבחן לפי מתכונתו החדשה. השאלה העיקרית היא האם יהיה מבחן בדצמבר 2010?? או שהם מסוגלים לאחר המועד הקרוב ביוני, להחליט שהמועד הבא הוא בינואר 2011? שאלה נוספת, איך ניתן להשיג את הספר של אוריין ונעם במקצועית א? כי השארתי הודעה באתר ולא חזרו אלי... עוד דבר - איך ניתן להשיג מבחנים משוחזרים מהתקופה האחרונה? (2008 - 2009)? תודה!

noam4u

New member
קצת סדר...

שלום קודם כל, החוק עדיין לא עבר וזוהי רק הצעה. כרגע, עדיין אין שינוי. סביר שיהיה אבל לא ידוע מתי. בשיחה עם הרשות במהלך הדיון בועדת הכספים הובטח שיהיו לפחות 2 מועדים במתכונת הישנה לפני שישנו. זאת אומרת שבדצמבר 2010 בכל מקרה יהיה מבחן במתכונת הישנה. את הספר אפשר להשיג דרך האתר או להתקשר למשרד שלי, יש עומס מטורף בימים אלה ולכן אולי לא מספיקים לחזור לכולם... אם תשלח לי במסר פרטי טלפון או אימייל, אדאג שיחזרו אליך ביום ראשון בבוקר. מבחנים משוחזרים יש באתר שלנו או מסתובבים בשוק, אבל תוודא שהמקור אמין ולא סתם שחזור מעפאן.... שבוע נפלא

matan3000

New member
נועם אפשרי ללמוד מהספר לבד ?

והאם הוא מכסה גם את מקצועית ב אני מתכוון לגשת לא במועד הקרוב אלה במועד הבא אשמח לתשובות.

noam4u

New member
כן ולא...

כן, למקצועית א אפשר ללמוד עם הספר. למקצועית ב' הספר מכסה את החומר התיאורטי אך לא את הפרקטיקה כיצד לעשות בו שימוש בשאלות פתוחות

למעלה