מקצועית א' וב'

pasya

New member
מקצועית א' וב'

שלום רב.ברצוני ללמוד בו זמנית מקצועית א' וב' (אני מתכוון לקחת קורס).הבנתי ששתי בחינות מאוד דומות(א' -שאלות אמריקאיות,ב' -פתוחות).האם זה טוב לעשות את זה מבחינה יישומית(הכוונה להצליח בשתיהן)?כמ כן אני מתכוון לקחת את הקורס הזה במשב - האם קורס הזה הם מלמדים בצורה טובה?

noam4u

New member
לימוד למקצועית

שתי הבחינות הן באותו החומר אך בגישה שונה. מקצועית א זה מבחן אמריקאי ומקצועית ב הוא בשאלות פתוחות. לכל מבנה יתרונות וחסרונות. אין טעם ללמוד בנפרד, צריך ללמוד ולגשת לשתי הבחינות באותו מועד. יש מקומות שאני אישית ממליץ אליהם יותר כי אנחנו לא מלמדים במשב אז קשה לדעת מה התכנים שלהם וכמה הם מתמקצעים במיקוד לבחינות. חשוב שתבדוק טוב טוב מי המרצים ומה הניסיון שלהם. כמו כן, כדאי שתבחר במקום לימודים שהמרצים בו ותיקים ומנוסים במיקוד לקראת הבחינות, שיש חומרי לימוד מסודרים (כמו ספר) ולא רק מצגות או מקבצי תרגילים. דבר נוסף שחשוב שתבדוק כשאתה בוחר מקום לימודים הוא כמה תלמידים בכיתה. יש הרבה מכללות ש"דוחפים" 40/50/60 תלמידים בכיתה וזה פוגע באיכות. אני אציין כי בסמסטר הבא אנחנו עומדים לפתוח בקורס איכותי של 8 אנשים בלבד לקראת מקצועית א'.

pasya

New member
אני מודה לך על תגובתך !

כמו כן קורס שציינת לגביו (8 אנשים בקבוצה) מכין גם למקצועית ב' ?שאלה נוספת היא מה בערך עלות של הקורס הזה ?

noam4u

New member
תשובות

בוקר טוב הקורס בעיקרון מכין מבחינת החומר. לאחר מכן ניתן יהיה להרשם למרתון בן יום אחד שבו אנו מסבירים את הדגשים לקראת מקצועית ב'. לפרטים על הקורס עליך לפנות למשרד 03-9444567

למעלה