מקצועית ב

shal7

New member
מקצועית ב

שלום כיצד מורכבת הבחינה במקצועית ב ומהי חלוקת הניקוד ? כמו כן , האם יש שאלות על החומר שנלמד במקצועית א ? האם הבחינה מורכבת משאלות פתוחות וסגורות או שרק שאלות פתוחות ? האם יש שאלות חישוביות בדומה למקצועית א ? עברתי את מקצועית לפני כשנה ברצוני לדעת האם גם עם החומר לא הכי "טרי " אצלי יש לי סיכוי טוב לעבור במידה ואקח קורס אצלכם ? אודה על תשובתכם

noam4u

New member
מקצועית ב - מבנה ופרטים

היי המבחן הוא מבחן פתוח, עם שאלות מתחומים שונים. בדרך הנושאים העיקריים הן הנפקות, הסדרי חוב, ניהול תיק וועדת השקעות, שאלות נכון/לא נכון בנושאים שונים, מעוף. השאלות במעוף הן בדרכ אמריקאיות או השלמת טבלאות. שאר השאלות הן תיאורטיות כמעט לחלוטין. אין מבנה קבוע ומחייב אך בדר"כ המעוף הוא 40% מהניקוד, שאלת ההנפקה או הסדר החוב כ 30% וכל השאר לנושאים השונים. החומר מתבסס על החומר הנלמד במקצועית א וגם ידע על השוק. עם זאת, אין כמעט שאלות חישוביות.

pasya

New member
המלצה!

אני ממליץ לך בחום לקחת קורס אצל נועם.אני עשיתי בחברה שלו קורס לפני חצי שנה - עברתי את מקצועית א' וב',כמו כן הכנה מעולה,כמו כן אני יכול להגיד לך בוודאות שזה חברי רציניים,עם ספרים ,חוברות ומרצים מעולים!!!

rk1967

New member
דיני ניירות ערך ואתיקה מקצועית

היי נועם אני לומד אצלך ביום חמישי אתיקה מקצועית בשיעור האחרון יצאתי שעה לפני סיום השיעור הייתי מוזמן לאירוע האם יש שיעורים לענות על השאלות בספר,ואמרת שתסביר משהו על איך להיכנס לאתר האם אני צריך לדעת משהו אנא עדכן אותי בתודה מראש ראובן

noam4u

New member
גמרנו את הפרק של קרנות נאמנות

תקרא אותו כולו, את כל התרגילים ותתחיל חזרות על החומר הקודם. לפחות נהנת באירוע??

למעלה