מקצוע נפלא ואין עבודה

מקצוע נפלא ואין עבודה

בגיל 40 עשיתי הסבה מקצועית ולמדתי מקצוע נפלא-הומאופתיה קלאסית. (4 שנות לימוד). העבודה בו מסבה לי בצד התיסכול הרבה רגעי אושר. אבל..... אין עבודה-האפשרויות הן כמעט רק לעבודה עצמאית ואני מותשת מלשווק את עצמי (שיווק זה לא המקצוע שלי). מה עושים? עצות רציניות יתקבלו בברכה. עירית

שלב ראשון

יכולה לפרט מהם רגעי האושר ? גם אם לא כאן, עשי זמן שקט ונסי לראות את כל המצבים בהם את מביאה את עצמך לידי ביטוי ייחודי. את הכישורים, האינטואיציה, ההקשבה, האבחון, העצות, הליווי . . . כל המצבים בהם את מוציאה את עצמך לאור ומאפשרת לכל הכוחות שלך לבוא לידי ביטוי. נסי להעלות על הכתב את כל מה שאת פוגשת שם נמשיך משם. שנה טובה, בינתיים, אמיר דרור

המשך

שלום אני ניגשת לאתגר ומחפשת את רגעי האושר שלי- הם חזקים בעיקר כשמטופל שלי הולך קדימה לכיוון הריפוי. זה נותן לי המון המון כוח סיפוק ואושר. גם כאשר אני מפעילה את היצירתיות שלי ומוצאת פתרונות, לעצמי ולמשפחה ולמצבים בחיים. כשאני עובדת בצוות עם עוד אנשים ויש חיבור טוב, כזה שלא צריך לדבר והעיניינים פשוט זורמים. כשאני פוגשת אנשים "עשירים" (לא בכסף). כשילדי מתקדמים בחיים ואני יודעת שהם עושים את זה לבד אבל אני גידלתי אותם (עם בעלי..). וגם כשאני מרויחה כסף בעבודה..... בטח יש עוד ושכחתי. שנה טובה תודה על ההתיחסות עירית

לאט

העבודה כאן היא כמו כירורגיה - קחי פגישה טיפולית שבה הרגשת שהבאת את היצירתיות שלך לידי ביטוי מירבי, שהיתה שם תזוזה, והתבונני מה עשית למה הקשבת . . . איזה חיבור עשית בין פיסות מידע . . . מה הנחה את האינטואיציה שלך . . . או כל שאלה או נקודת התייחסות שתתעורר העבודה דורשת הקשבה מתוך כמעט חוסר תנועה השקטי את ההכרה, על תלכי לשום מקום עצרי ותני לדברים לעלות מתוכך נקי את הרשימה האינסופית שהעלת והתמקדי בתמונה אחת בלבד לאט - לאט - זה יבוא נשימה מאד איטית, הי מודעת לכל נשיפה ונשימה המשיכי . . הסתכלי על הכוחות שלך שאת פוגשת ותני לכל אחד ואחד מהם שם

למעלה