מקצוע שניתן לעבוד בו בכל העולם

מקצוע שניתן לעבוד בו בכל העולם

אני מעוניין להגר בשלב כלשהוא בחיים שלי לחו"ל (כנראה לאירופה , אני מחזיק בדרכון של ה EU). לעת עתה , אני חושב ללמד מקצוע בארץ. אחד הדברים שעומדים כנגד עיני לפני בחירת מקצוע הוא: באיזה מקצוע אוכל לעבוד גם בחו"ל? מקצוע שלא דורש יותר מידי שימוש בשפה, מקצוע שיהיה נדרש לעבודה, מקצוע שניתן לעבוד בו בכל מקום בעולם. וכו'... כמובן שזה גם תלוי בנטיות לב.... אשמח לקבל רעיונות למקצועות שניתן לעבוד בהם בכל מקום בעולם- מקצועות שימשויים לכל מקום בעולם תודה רבה

billc

New member
תבחר מקצוע שאתה יכול לגדול ולהתפתח

מקצוע שדורש כל הזמן השקעה ולימוד מקצוע שהניסיון בו חשוב במבט ראשון זה נראה רע, כי זה דורש זמן וכל החיים שלך אתה צריך לעמוד בקצב וללמוד אבל במבט שני זה יהיה היתרון שלך, אל תנסה לעשות קיצורי דרך, ואל תחשוב על הכסף בשלב הזה בחיים (ניסיון זה הרבה יותר חשוב מכסף) אל תבחר את העבודה שתתן לך הכי הרבה כסף, תבחר עבודה שתתן לך הכי הרבה ידע וניסיון. אם תעשה מה שאני אומר לך כרגע..בגיל מאוחר יותר אתה תקבע איפה והיכן..

catmandu

New member
סיעוד הולך טוב בכל העולם

וגם מחשבים... אבל כרגע בארה"ב סיעוד זה גרין קארד בטוח.

הייתי מציע לך לחשוב אחרת...

קודם כל אני הייתי חושב ללמוד רק משהו שמעניין אותי, אני לא מוצא שום דבר טוב בלעבודה בעבודה קלה ככל שתהיה- מבלי שתעניין/תאתגר אותי, אבל זה אני.... דבר שני,לאן בדיוק אתה רוצה לעבור (אירופה זו לא יבשת קטנה כלכך)? בדרך כלל, מקצועות בחו"ל דורשות גם התמקצעות בחו"ל, (למשל, חוקי הנדל"ן בצרפת שונים לחלוטין מחוקי הנדל"ן בארץ וכ'ו),

למעלה