מקצוע אילו מקצועות מתאימים לי? 1,1,3,4 8,3,3,5,2 16/2/80
S star*dust New member 17/9/01 #1 מקצוע ../images/Emo22.gif אילו מקצועות מתאימים לי? 1,1,3,4 8,3,3,5,2 16/2/80
ע עינת New member 20/9/01 #2 היי star ../images/Emo39.gif כל המקצועות שקשורים בעזרה לזולת תפורים עלייך. בריאות הנפש או כל סעד אחר. עבודה סוציאלית. יעוץ סיעוד רפואה רוקחות כמו כן מקצועות שקשורים באמנות משחק מוסיקה טלויזיה פרסום ואולי השילוב בינהם למשל תראפיה באומנות וכדומה. שנה טובה ו שפע ו |לב עינת
היי star ../images/Emo39.gif כל המקצועות שקשורים בעזרה לזולת תפורים עלייך. בריאות הנפש או כל סעד אחר. עבודה סוציאלית. יעוץ סיעוד רפואה רוקחות כמו כן מקצועות שקשורים באמנות משחק מוסיקה טלויזיה פרסום ואולי השילוב בינהם למשל תראפיה באומנות וכדומה. שנה טובה ו שפע ו |לב עינת
S star*dust New member 20/9/01 #3 וואו!!! ../images/Emo24.gif בדיוק מה שחשבתי ללמוד!!! אני מתלבטת בין סיעוד ל... פרסום ושיווק!!! מה יותר מתאים לי?? תודה
וואו!!! ../images/Emo24.gif בדיוק מה שחשבתי ללמוד!!! אני מתלבטת בין סיעוד ל... פרסום ושיווק!!! מה יותר מתאים לי?? תודה
ע עינת New member 21/9/01 #4 ../images/Emo92.gif העונג כולו שלי ../images/Emo13.gif אני הייתי הולכת על סיעוד ששם יהיה לך יותר סיפוק מהעבודה כיוון שתאריך הלידה שלך ה-16 לחודש מדבר על נתינה. שפע ו עינת
../images/Emo92.gif העונג כולו שלי ../images/Emo13.gif אני הייתי הולכת על סיעוד ששם יהיה לך יותר סיפוק מהעבודה כיוון שתאריך הלידה שלך ה-16 לחודש מדבר על נתינה. שפע ו עינת