איש לא קמצ הגזמנו?!
לשקול את הפולים, לשקול את המים, לשקול ת'חלב ?!....לא קצת מוגזם?
גומיה, החים יותר פשוטים מזה. ואם כבר, היה מקום לעוד טיפה מים ועוד טיפה קפה והכי מצחיק זה שנשארה בבריקה מעט קפה שלא מספיק לעוד מנה, נשאר לך טיפה חלב שלא ניצלת ....
יותר פשוט, ה"האריו" מיועדת ל21 גרם, ממלאים פשוט שני שליש, מים בבריקה, יש בחלק העליון מדרגת סמן לכמות המים הנדרשת, ממלאים מים בחלק העליון עד המדרגה, מוזגים לתחתון ואגב המדרגה מחושבת גם על הפרשי מים בגלל המים שנשארים ספוגים בקפה.. חלב חצי ספל אולי ממש טיפה יותר....
והעיקר... מה זה ה סוג קפה הזוועתי הזה?! סלח לי איש ... אבל בריסטוט וונדינג?! אשכרה?! אתה מסוגל לשתות את הקפה הזה שמיועד למכונות קפה בשקלים, הזה?! הוא כל כך לא טעים לי עד כדי שאני אעדיף לשתות את הסנו K 300 שמונח שם על הרצפה!! אם כבר בריסטוט למה לא טיציאנו למשל?