מקרה אישי שקרה לי

Me aGaiN

New member
מקרה אישי שקרה לי

אז ככה אני עכשיו בכיתה ח`. לפני שנה מישהו שהיה אז בכיתה שלי תקף אותי מינית. היה סיפור של משטרה וכל הסיבוכים והצמידו לו קצין מבחן. החודש, שנה אחרי מה שקרה, הוא מוצא אותי כל פעם באיי סי קיו ורוצה שאני אסלח לו. אני מנסה להסביר לו שזה פשוט קשה לי, כי הוא זה שיצא ``גבר`` מכל הסיפור ואני יצאתי השרמוטה שנותנת לכולם. אבל בעצם אני לא כזאת, והוא גם לא גבר כמו שכולם חשבו שהוא. אני חטפתי לא מעט מכות בשביל לנסות להשתיק את השכבה שלי, ובניסיונות נואשים לנקום באלה שצחקו עלי. מי שלא עובר מקרה דומה לא ממש יכול להבין מה אני מרגישה. אני לא פוסלת אפשרות שהוא באמת מצטער אבל אני פשוט לא יכולה לסלוח, זה יותר מדי קשה לי מה לדעתכם כדאי לי לעשות ? תודה על התגובה, אלמונית

לאלמונית

אני מצטערת....אני יודעת שאני בחיים לא אכול להבין מה עובר עליך וככה גם כל אלו שלא עברו את החוויה הנוראית הזו. רק לחשוב על זה..חוסר האונים,החברה המזלזלת..והוא עוד מצפה שתסלחי לו תאמיני לי..אנשים כאלה צריך לנדות מהחברה...חוסר האנושיות שלהם כל כך קיצוני...אין להם שום כבוד לאדם,לרצונות שלו או לרגשות שלו. אני לא חושבת שקיים סיכוי שתמצאי מקום בלבך לסלוח לו...אני לא הייתי מוצאת. פגיעה כזו לא נעלמת...ובוודאי לא הכאב והזיכרונות הנוראיים. אני מקווה שזה עבר עליך בשלום,ושאת יוצאת מכאן לחיים חדשים שבהם בחורים יעריכו אותך,את החלטותיך,דעותיך ורגשותיך. בהצלחה...

dafna l

New member
me again

קשה מאד ליעץ לך בנושא זה התוקף מבקש סליחה אך האם טרח לחשוב לרגע מהי משמעות הסליחה באמת האם חשב על סבלך השפלתך בבית הספר האם דאג להגן על שמך הטוב בבית הספר ולהודות בפני חבריו וחבריך בשגיאתו לא מספיק שיבקש סליחה ממך הסליחה תבוא אם יעשה מעשה של סליחה סליחה בפומבי בבית הספר הוריך חבריך רק אז . ולך נערה יקרה סלחי לעצמך אינך אשמה מי שמעיז לקחת בכוח מה שלא ניתן לו מרצון לא ראוי להתיחסותך או לתשומת לבך ובודאי לא לסליחתך , לא כעת סילחי לעצמך והקדישי את כל מרצך לעצמך טפלי בעצמך אל תזנחי אותך הוא לא ראוי לתשומת לב התעלמי ממנו שיתייסר ביסוריו לזה דוקא הוא ראוי. אל תקלי עליו הוא לא הקל עליך שיעשה מעשה של סליחה שיאמר קבל עם ועדה שטעה. מאחלת לך הרבה אהבה חום וסליחה ועוטפת אותך בחיבוק גדול השומר ומגן עליך. גם אינני מכירה אותך שולחת לך מרחוק דפנה

רותי ב.

New member
דפנה, תודה לך

על התשובה שלך ל- Me Again. ניסיתי מספר פעמים לנסח תשובה, ולא מצאתי את המילים הנכונות. התלבטתי המון מה ליעץ, מה לכתוב, ואת ידעת בדיוק לכתוב את המילים הנכונות. על זה הרבה תודה.

III

New member
אין מילים

רותי לא יודעת מה לומר ובאמת דפנה אמרה הכל זה בדיוק מראה כמה קשה להבין את עומק הפגיעה שבתקיפה/ניצול-מיני.זה כל כך כואב ועמוק אולי בגלל שהמיניות שלנו היא אבן בסיס באישיותנו וברגע שהיא נפגעת הנפש כואבת ומתייסרת ואי אפשר להשתחרר.התחושה היא -רצון חזק להיוולד מחדש.יש גם סדנאות אלטרנטיביות של התחדשות ולידה מחדש,אומרים שזה עוזר,אפשר גם לנסות לחוות את ההתחדשות בלי סדנא אלא לפי איטואציות אישיות העניין קצת מסובך,כי הרצון להתחדשות ובריחה מהבעיות הפנימיות יכול ליצור מצב של ניתוק קשרים מעברים תכופים של חברה,סביבה,חוסר אמון באנשים ומחשבה שאולי עכשיו אם ננתק ממצב מסויים-יתחיל משהו חדש אחר ונקי-.מצב מסובך אבל עם הרבה אמונה וגם השלמה וקבלה אפשר-ל ה ש ת ח ר ר-בהצלחה!

No_heart_f

New member
לאלמונית

לא סיפרת בהודעה מה בדיוק הוא עשה לך ולכן קשה לי לדעת אם את יכולה לסלוח או לא. בזמן שהוא הטריד אותך הייתם חברים או קרובים? בעיקרון אני חושבת שאין שום סיבה שתתייחסי אליו בכלל, אבל אם יש לך ספק אז כנראה שיש לזה סיבה... אני אשמח אם תכתבי לי על זה לאימייל.

רותי ב.

New member
אין לדעתי שום הבדל

אם כן היו חברים או לא היו חברים. כבר מזמן הפסיקו לשאול `כשאת אומרת לא למה את מתכוונת`. לא הוא לא, הוא לא. ואי הסכמה לדבר זה או אחר לגיטימית גם בין חברים, גם בין בני זוג, לא כל שכן בין זרים. כנ``ל אין צורך בתיאור מדויק שהיא תמסור, לא על גבי הפורום ולא בפרטי. הספיק לה הסיוט של התחקורים שכנראה עברה על ידי מי שמוסמך לזה. למה היא צריכה לתאר את הדברים האלו שוב? מה ההתעללות הזאת והרמיזות לכל מיני ספקות וכאלה? באמת לא הבנתי.

אור!

New member
אלמונית יקרה

למרות שאני חושבת שאת כבר הבנת, אני בכל זאת אומרת לך: את לא אשמה בשום דבר שהיה!!!! את גם לא תשכחי כלום וזה ילווה אותך לאורך השנים, ולפעמים תמצאי את עצמך חושבת על זה ומנסה להבין מה היה ואיך אולי יכולת למנוע. אך ככל שתגדלי, תלמדי להפנים שתקיפה מינית אינה אשמה של הקורבן. ונכון, מי שהיה שם כנראה יכול להבין יותר )-: אז קבלי את זה ממי שמבינה... אמרת משהו לא ממש מובן על ה icq שהוא מצליח לאתר אותך דרך הicq. יש לך שתי אפשרויות להתחמק ממנו: 1. להחליף מספר ולהודיע לכל מי שברשימה שלך. 2. לדאוג שהוא יהיה ברשימה שלך ולשים אותו במצב invisble מקווה שעזרתי, ולו במעט.

SnoopyS*GirL

New member
אלמונימית.....

אני חושבת, שאף אחד לא יכול לייעץ לך כי כמו שאמרת- מי שלא עבר את זה לא יכול לדעת מה שכן, אני חושבת שאת צריכה ללכת בעקבות הרגשות שלך, קשה לסלוח על דבר כזה, ואת לא חייבת לעשות את זה רק בשביל שלא ידברו עלייך או ייצחקו עלייך..... Snoopy`S*GirL

dafna l

New member
me אל תתיחסי

לך נערה אנא אל תתיחסי להודעתו של נו הארט פילינג באמת אין לו רגשות וראי תגובתי אליו למעלה הרבה אומץ נערה וסמכי על עצמך אינני יודעת להוסיף ציורים אך בשמחה הייתי שולחת לך לב גדול מלא אהבה זה המעט שיכולתי לעשות עבורך דפנה

helit

New member
תגובה

אף אחד לא יכל לקחת ממך את הכאב שלך את לא חייבת לסלח לו הוא חייב ללמוד לחיות עם העובדה שיש דברים שאי אפשר לסלוח עליהם גם אם מצטערחם מאוד . תמשיכי להיות חזקה ואל תרגישי לא נוח לא לתת לו את הסליחה שלך

Slim

New member
לאלמונית

את טוענת שמי שלא עבר מקרה כזה לא יכול לדעת איך זה. אני לא עברתי מקרה כזה ובנוסף על זה אני בן אז מבחינתך אני האדם הכי לא מתאים לתגובה. למרות שאם הייתי במקומו הייתי רוצה שתסלחי לי אני לא חושב שאת יכולה לסלוח לאדם שעשה לך מעשה כזה. לדעתי הוא צריך לחיות בסבל כל החיים שלו (אם זה גורם לו סבל). תגידי לו שאת לא סולחת ושיעזוב אותך לנפשך!!! בחורים כמוהו מוציאים שם רע לכל המין הגברי!!! אל תסלחי.

eli21

New member
dont let it hapend again

ani choshev she at lo tzracha lanot al shoom davar she hoo omer lach adam she tokef minit yachzor litkof en derech chazara lefachot ad she hoo ytbager ve yagia legil mesooyam she hoo oolay yochal lehavin ma-shmaoot (erech chayim)i benogea elaych at tzricha lavor le seder yom ragil ve lo latet le ze lehashpya yoter miday ki yesh harbeh dagim tovim ve lach yatza ha ,mazal ha ra ve acharey kol ra magia tamid ha tov ani mekave she azarty be mashoo shabat shalom eli

ANGI

New member
לנערה שהותקפה

הספור שלך נגע לליבי, יכולתי להבין למה הבחור רצה את סליחתך הסליחה תתיב עימו ואוליגם איתך , סלחי והחלימי עם הסליחה ונקוי שתעניקי לנשמתו

למעלה