מקרה די יוצא דופן! האישה היא המכה!!

• פותח הנושא cloc
  • פורסם בתאריך

cloc

New member
מקרה די יוצא דופן! האישה היא המכה!!

לפני כחודש וחצי התפרסמה במעריב כתבה על אמא שמכה את ילדותיה אך לא אוסרים כיוון שטוענים שהיא חולת נפש, מצד שני אם היא חולת נפש צריכים לאשפז אותה במוסד אך המדינה טוענת שהאבא לא מחנך מספיק טוב ואישפוז האם יפגע קשות בחינוך הילדים נ.ב : האבא אבא רגיל ללא עבר פלילי אבא כמו שלי ושלכם. אני מנוי למעריב אך זרקתי בטעות את העיתון לפח. אם מישהו זוכר פרטים על הכתבה אשמח אם הוא ישלח לי את הכתבה או אם הוא יודע איפה להשיג אותה אשמח לתשובתו תודה מראש. יובל!!!!!

may may.

New member
מקרה יוצא דופן ?

לצערי אלימות במשפחה אינו מקרה יוצא דופן ישנם הרבה מקרים שגם האשה היא מכה, לצערי. המקרה שתארת (לא קראתי את הכתבה), הוא מקרה קשה. איני מבינה למה לא מאשפזים אותה, אם האבא לא אלים. ואם אינו יכול לחנך מספיק טוב, אז בדר"כ כדי שהילדים לא יסבלו עם אמא מכה, צריך לפרק את המשפחה ולהעביר את הילדים למשפחות אומנות, עם כל הכאב שכרוך בכך. העובדה שמשאירים אותם לאמא מכה, תפגע בהם בעתיד, יותר !

cloc

New member
תודה על תגובתך!!

תודה על תגובתך אם תשמעי משהו על הכתבה אשמח אם תמסרי לי!! תיקון: זה לא שהאבא לא מחנך טוב. מי שאחראי על המקרה טוען שאבא לא יכול לגדל את שתי בנותיו ללא עזרה מהאמא!! אך האמא יכולה לגדל את בנותיה ללא עזרה מהאב

bondi4

New member
לצערי יש הרבה אמהות אלימות

הייתי גננת. במשך שנות עבודתי (הרבה מאוד שנים) הכרתי הרבה אמהות מכות... צר לי אבל זהו.... היתה אם גני שהייתה נתנת לבנה (בן 5) כל בוקר (על דעת עצמה וחמותה) כדור וליום 5 מ"ג. הילד היה מטושטש כל היום ולא פעם נרדם בישיבה. פניתי לכל הגורמים (קצינת ביקור סדיר בעירייה, ייעוץ פסיכולגי, טיפת חלב.) אז...לא חייבו לפנות למשטרה. ולצערי אף גורם לא עשה כלום.שנה לאחר מכן פנתה אלי המורה מכיתה א´, ספרה שהילד נרדם על השולחן עם העפרון ביד. ושאלה למה לא עשינו כלום כשהיה בגן? (לא עשינו???) מי שהיה צריך להתייחס לפניותינו , לא עשה כלום.

may may.

New member
אני לא מאמינה

איך אמהות מסוגלות לעשות רע לפרי בטנן, אלה נשים שלא מגיע להן ללדת. איך אפשר ? וישנן נשים שנלחמות באין סוף הפריות מבחנה כדי ללדת. עולם אכזר.

למעלה