מקרה התאבדות בבלוגיה - אזעקת שווא

naama tapuz

New member
מקרה התאבדות בבלוגיה - אזעקת שווא

שלום לכם, מסרים רבים הגיעו אליי במהלך היום, הנושאים לינק לרשומת התאבדות. אני רוצה להודות לכולכם על האכפתיות והעירנות, ולהרגיע - לא מדובר במקרה אובדני. המקרה טופל ביתר רצינות בשיתוף עם סה"ר והמשטרה. לכותבת שלום. המשיכו להיות עירניים ואל תהססו להפנות אליי רשומות "בעיתיות", פעמים רבות מדובר בחיי אדם. שיהיה לכולנו ערב רגוע וחג פורים שמח, נעמה

גאמי

New member
אוי זה נורא

שלא יקרה עוד...

עצוב...

ראיתי היום ממש במקרה קישור מאחד הפורומים לבלוג כזה. נכנסתי אליו והתחלתי לקרוא, אבל באמצע הקריאה הייתי צריך לקום לכמה זמן לעשות משהו, וכשחזרתי הבלוג כבר לא היה קיים. יכול להיות שהורידו אותו או משהו? כי אין לי מושג מה זה, ולמה זה... בכל אופן, אני מקווה באמת ובתמים שלא יקרו עוד מקרים כאלה. לא כאן, ולא בכלל.

ע ל ו מ ה

New member
סוגים שונים של אנשים...

בד"כ כשמישהו מאיים בהתאבדות, הוא לא באמת רוצה למות, הוא רוצה שיצילו אותו, הוא קורא לעזרה. לכן הוא דווקא כן כותב את זה בבלוג, או במחברת, או במכתב. ובד"כ נסיונות ההתאבדות לא צולחים - הם מהווים קריאה לעזרה. אבל היה לנו פעם חבר שהתאבד, ואני זוכרת שבשיחות שהיו לנו עליו הבנו שהוא היה בחור כל-כך יסודי ושואף לשלמות, שברור שאם הוא החליט להתאבד, הוא גם הצליח. היה לי ברור אז שגם אני באופיי כזו, ממש כמו שכתבת (בציניות אולי?), שאם אחליט לעשות זאת, זה יקרה... אני לא אצהיר על זה בריש גלי לפני הביצוע. לאו דווקא המעשה החכם. אבל המעשה הפרפקציוניסיטי...

זהו שאם אני ינסה להתאבד...

זה בטח יגמר בבית חולים, והאור הלבן היחיד שאני אראה יהיה פלורסנט, בגלל זה אני אפילו לא מנסה. לא מספיק שאתה לא מצליח במשימה ומצילים אותך, אח"כ גם כולם באים אליך בטענות ומאשימים אותך שאתה לא מתמודד. מי צריך תכאב ראש הזה? והכי גרוע זה שאם חשבת שרע לך, עכשיו יוכיחו לך שהחיים שלך לפני ה"מוסד למשוגעים" היו הרבה יותר יפים.

siv30

New member
../images/Emo5.gif כמה מזעזע

לא מזמן היה לנו דיון על התאבדויות בפורום ספרים וספרות. ישנם המון סופרים שהתאבדו והשאירו אחריהם בסיס יצירה שגורם לאחד לחשוב על האובדן לא רק ברמה האישית, אלא גם ברמה התרבותית. עדין, כשאני קוראת על ילדים או בבני נוער שמתאבדים זה ממש קורע לי את הלב ומביא לי תחושות קשות ביותר.

המון. למשל המינגווי,

פרימו לוי, יז'י קושינסקי, יוקיו מישימה, סטפן צוויג, וולטר בנימין. אלא עולים לי בשליפה. אצל היפנים זה בכלל ספורט לאומי, ההתאבדויות.

אני יודעת? זה תחביב יפני ידוע

משהו שקשור לתרבות שלהם. חרקירי, ספוקו, וכל מיני סוגי ספורט מורבידיים אחרים. אם תשאלי אותי, זה עם חולה נפש.

אני דווקא בעד התאבדויות.

כלומר הכל תלוי בניסיבות ההתאבדות. יש הרבה התאבדויות שאני מצדיקה. למשל להתאבד בתקופת השואה.

siv30

New member
../images/Emo5.gif כפרה היום יום שבת

לא מדברים על נושאים מפחידים כאלה.

מה מה קרה?

בן אדם סוגר את המחשב בשמונה בערב ופתאום הוא לא מעודכן?? שמח שאתם ערניים ואם אתקל במשהו כזה אודיע גם אודיע.

למעלה