מקרה חרום

gilad_no

New member
מקרה חרום

כמו שסיפרתי כבר, מצאתי גור חתולים זרוק ברחוב. בינתיים הוא אצלי עד שאמצא לו בית. הוא התחיל לאכול ולחרבן אבל מתפתחת לו דלקת חמורה בעין. היום כשחזרתי הבייתה, ראיתי שעין אחת שלו כבר עצומה. ניסיתי לנקות עם מקלון אוזניים, אך ללא הצלחה. הווטרינר שאני מכיר לא עונה לטלפונים ולכן אני מפרסם פה הודעה. אם מישהו מכיר ווטרינר שמוכן לעזור במחיר הוגן, באזור גבעתיים, נא ליצור עימי קשר דחוף. אני מעוניין לקחת אותו עוד היום (בערב) לפני שיהיה מאוחר. ניתן להתקשר אליי ל03-6732756 בתודה, גלעד

lin23

New member
יש לי פתרון זמני!

ובכן, יש לי נסיון רב עם חתולי רחוב שמצאתי וטיפלתי להם בדלקות בעיניים. עד שתשיג את הוטרינר פשוט תעשה כך: 1. תנקה לו את העין בעדינות רבה עם צמר גפן רטוב (תשרה את הצמר גפן במים חמים ותחכה שהוא יתקרר קצת, תבדוק טוב לפני שאתה שם לו את זה על העין). 2. אפשר למרוח על העין משחה אנטיביוטית בסגנון "סינטומיצין"(זה מה שאני מכירה וזה של בניאדם). שוב, זה פתרון זמני...מקווה שעזרתי. ביי

gilad_no

New member
עדכון

הצלחתי להגיע לווטרינר. ניקינו לו את העיניים והוא יכול לראות שוב. קיבלתי מרשם למשחה ונקווה שזה יעזור. הקטנצ´יק גם קיבל כדור נגד תולעים. בינתיים הוא סובל מפרעושים כי הדוקטור לא מרשה לו עדיין טיפול (מחשש להרעלה). שמו בישראל יהיה ג´וי. ואני כותב שוב, מכיוון שאין באפשרותי לגדלו (השותפים שלי לא מסכימים) וזהו פתרון זמני, אשמח אם מישהו יהיה מעוניין לאמץ.

Gal-Mo0D

New member
הלוואי וירבו אנשים כמוך...

מקווה שתמצא לו בית מהר.

למעלה