מקרה לא נעים עם עו"ד שרלטנית

גלית550

New member
מקרה לא נעים עם עו"ד שרלטנית

כשאבי גילה שהוא חולה סופני, הוא לקח אותי לעורכת דין כדי להעביר לנו (הילדים) את דירתו בטאבו. (לפני כשנה הוא החל בתהליך, הביא לה תיק מסמכים אישיים שלו על דירתו ומסיבה מסויימת הקפיא לבינתיים את התהליך). הוא חתם על ייפוי כח כדי להזמין את התיק מהטאבו.היא רצתה על ההעברה 26,000 ש"ח, ולאחר מכן גיליתי שהיא טעתה בסכום וזה היה אמור להיות 13,000 ש"ח. נאמר לנו מאנשים אחרים שאפשר להעביר את הדירה דרך צוואה ע"י ירושה והעברה הנ"ל תהיה ללא תשלום ואין טעם לתת לה סכום כ"כ גבוה. כשאבי התאשפז הוא רצה לבטל את העיסקה הנ"ל והודיע לה שאני אבוא לקחת את התיק האישי שלו עם המסמכים ואת הייפוי כח שחתם עליו. התקשרתי כדי לתאם איתה אך היא כל הזמן התחמקה ואמרה שהיא בישיבות והיא כבר תיצור איתי קשר. היא המשיכה להתעלם ויום אחד הפתעתי אותה עם גיסי וביקשתי ממנה את התיק והיפוי כח, היא החלה לגמגם שהתיק במשרד המקרקעין ולמה לא הודעתי לה שאני באה. לא נראה לי הגיוני שתיק אישי עם מסמכים של אבי נמצא במקום אחר ולא אצלה, התעקשתי לקבל את התיק ואז אמרה שהתיק בחדר השני ויש שם ישיבה ושרק חלק מהמסמכים נמצאים, אמרתי שאחכה עד לסוף הישיבה ואם צריך אחכה גם עד 12 בלילה. היא נכנסה לחדר השני כמה פעמים ששם יושב בעלה שגם הוא עו"ד,ולאחר מכן קראה לי וראיתי פתאום שהתיק נמצא במשרדה ושם הוא כל הזמן היה. (וגם לא היתה שום ישיבה כי החדר שם היה ריק פרט לבעלה) לפתע שולפת לי מהמחשב סכומים על הזמנת התיק מהמקרעין, על הדפסת ניירת, כל זה הגיע ל-1,800 ש"ח, וכל זה שהיא עדיין לא התחילה לטפל בכלום. ביקשתי לראות איזה מסמכים הודפסו וקבלה על הטאבו, אך לא היה לה כלום להראות לי ובעצבים קראה לבעלה, בעלה נכנס למשרד וביטל את הסכום לאחר שהקמתי צעקות. היא נתנה לי סוף סוף את התיק של אבי אך את הייפוי כח לא הסכימה לתת לי בטענה שהם לא אצלה. למחרת אבי כתב לה מכתב שהוא מבטל כל ייפוי כח שחתם אצלה ושהיא לא מייצגת אותו יותר ושלחנו גם העתק למשרד המקרקעין. כשהיא ראתה את המכתב היא מיד התקשרה ואמרה לי לבוא לקחת את הייפוי כח ולהשמיד אותו מולה, כששאלתי אותה למה להשמיד, היא אמרה שהחותמת שלה מופיע שם ואינה רוצה שיראו זאת. הגעתי אליה מהר במונית ועיינתי ב-3 ייפוי כח והיא היתה חסרת סבלנות וחיכתה שאקרע כבר את המסמכים מולה ולא נתנה לי לצאת מהמשרד, עיינתי במסמכים ויצאתי עם המסמכים בסופו של דבר ממשרדה ללא קריעת המסמכים. עדיין לא יודעת מה אומרים הייפוי כח האלה, אברר אותם בהקדם. לי היא נראית נוכלת מהשורה הראשונה, עליי לציין גם שהיא כבת 30 וחדשה במקצוע והיא עובדת יחד עם בעלה במשרד. האם כך צריכה לנהוג עו"ד? למה היא התנהגה בצורה כזאת לא מקצועית ושכאילו יש לה להסתיר דברים? האם כל עו"ד היה מתנהג כך? האם היא זממה משהו? האם אני צריכה להתלונן עליה בלשכות עורכי הדין? תודה רבה גלית

למעלה