מקרה מבעס!!!!!...........

B BOY1

New member
מקרה מבעס!!!!!............./images/Emo7.gif

ביום כיפור (ביום שבת) נסענו אני, NADA וכמה אנשים מפורום פרירייד ודאון היל לתל אביב. שמה נסענו עם עוד שני ביאמאקסרים והם לקחו אותנו לכל מיני מקומות בתל אביב. נסענו, צילמנו ועשינו הרבה מאוד גריינדים (הקיצר היה מאוד שמח). אכשיו....עוד אחד שהיה איתנו (מתל אביב) קנה אופניים חדשות והוא בעצם רוכב כמה חודשים (תותח לפרק זמן הזה) החליט לקפוץ שמה מכביש כזה שניראה כמו רמפה, לעבור מעל מעקה בגובה של איזה 30 סנטימטרים ולנחות בצד השני על כביש (פלאט). הוא לא ניסה לקפוץ בעבר מעל המעקה לפני זה והחליט להסתכן ולנסוע בשיא המהירות וליקפוץ (בטח האדרנלין השפיעה עליו). הקיצר הוא צבר מהירות עצומה, קפץ, הגלגל הקידמי עבר, האחורי פגע ברייל, הוא התהפך, נחת עם הפרצוף על הכביש (ירד לו דם מהאף, כנראה שבר), הוא החזיק בקידון מאוד חזק אז האופניים עשו מן טייל וויפ והפגס הימני האחורי פגע לו בראש. הוא שכב על הכביש עם פרצוף מלא דם מחוסר הקרה בסביבות 10 דקות עד שבא האמבולנס ולקח אותו (וכל ההמשך ידוע). בקיצור....עד שמישהו מהחברים שלכם לא נופל אתם לא מאמינים שזה יכול לקרות (ניסיון אישי). הילד היה בלי מגנים ובלי קסדה!. גם אני נסעתי בלי קסדה אבל אף פעם לא נפלתי כמו הילד הזה (מהיום אני תמיד עם קסדה). בקיצור, תמיד תיסעו עם קסדות ומגנים במקום לחכות שזה יקרה גם לכם!!! (מי שעדיין חושב שלא צריך לנסוע עם מגנים אז יש לי בישבילכם עוד משהו...חבר שלי צילם את כל ההתרסקות מההתחלה עד הסוף....). אז תיסעו עם קסדות........... (גמר חתימה טובה)

Pearce1

New member
ואי ואי

ראסמי מקרה מבאס... אני מקווה שהכל בסוף יהיה בסדר איתו ושתהיה לו החלמה מהירה ותודה על האזהרה..

Pearce1

New member
ואי ואי

ראסמי מקרה מבאס... אני מקווה שהכל בסוף יהיה בסדר איתו ושתהיה לו החלמה מהירה ותודה על האזהרה..

Young Rider

New member
גם אני נפלץי ביום כיפור

ביום שישי התהפחתי קדימה על השיחים, לא כואב, ואז הגיע הפלג... פגע לי בראש ופתח אותו. אני כולי מדמם נוסע הביתה, כל האופניים שלי בדם. חזרתי הביתה כשכולי בדם. אמא שלי אחות בבית חולים כך שהיא הביא דבק מיוחד, והדביקה לי את הראש. עכשיוו אסור לי לנסוע בלי קסדה! באסה!!!

SuperRide

New member
:<

גם אני נפלתי , ונסעתי על התחת איזה 2 מטר זה קרע לי את כל התחת...

gilbmx

New member
../images/Emo57.gifשיהיה בריא...

וכן - קסדה זה רעיון טוב.

KaBaBx

New member
דפוק בראש

תגידו, מה יש לכם?? אם חייבים לראות איך זה קרה?? אז תדמינו! אני בעצמי לא רוצה לראות את זה...ואני ראיתי את זה כמה פעמים בשביל לדעת איך ומה קרה בדיוק...בכל מקרה הוא "דיי" בסדר גמור יחסית למה שקרה לא... אז מעכשיו יש לנסוע אם קסדה...אני לא נוסע אם קסדה אלא אם כן אני מנסה משהו...ובדרך בכלל אני נופל כמו איזה קוף מהעץ... קיצר אין סרט...אם אתם רוצים לראות כאלה דברים כנסו לקזאה ותורידו סרטים כאלה: Faces Of Death אם תחפשו תחת השם הזה אז תמצאו הכל...דקירות, יריות, התפוצציות...אני חושב שאתם מבינים את העניין... ו-SuperRide אל תשווה את מה שקרה לך ולו...הוא יצא בנס מזה, אפילו הרופא אמר את זה! ואם הוא היה עם קסדה אז בטח לא היה קורה לו כלום...אבל תפרו לו את הראש מאחור, מהפגס...מ א ו ד כ ו א ב !! אז תהנו ותמשיכו לרכוב!! (תנסו להיזהר...). מי שבתמונה, הוא זה שנפצע...:(

Young Rider

New member
גם לי היה צריך לתפור

גם לי תדפק הפגס בראש, אבל לא יכולתי לסוע לבית חולים, אז אמא שלי הדביקה לי את הפצע עם איזה דבק מיוחד, היא אחות אז יש לי מזל, אני דיממתי מה זה הרבה.

TheGuyOnTheBike

New member
אין לו אישונים!

או שיש לו קרארקט! מי נתן לעיוור לרכב על אופניים מההתחלה?

israelbmx

New member
זה לא כואב עד שנפצעים

נחמד שהילד הארד קור, אבל אפילו אלון יודע מתי להפסיק...נראה לי. חוץ מזה, זה בנק לרייל מסריח.

TheSTREETmaN

New member
יש גבול.....

קודם מנסים לעבור קרטון 30 סנטימ' לפני שמנסים לעבור מעקה... הילד פשוט עבר את הגבול של עצמו או שפשוט הוא לא הציב לעצמו גבולות...

guzoT

New member
מה איתו עכשיו?

אני נפלתי איזה שבועיים לפני יום כיפור ושמו לי 5 תפרים המפתחות נכנסו לי בתוך הרגל 5 וחצי סנטימטר ו4 סנטימטר רוחב באסה

KaBaBx

New member
הכל טוב../images/Emo9.gif (B BOY1 קרא)

אוקי אנשים אם מעניין אותכם מה מצבו של הרוכב שנפצע ביום כיפור אז תקדישו עוד כמה שניות של קריאה: אז הוא בסדר גמור חוץ מכמה תפרים ושכואבת לו האוזן(אחרי שהיה בטיפול נמרץ יומיים), הבחור פשוט בר מזל... קיצר אני צריך לדעת כמה זה יעלה לי להיות שם בסקטפארק הזה ברעננה

למעלה