מקרה מוזר בהחלט ממעריב...

שחר 2006

New member
מקרה מוזר בהחלט ממעריב...

לפניי כמה ימים, התקשרה אליי מישהי ממעריב שלא זכור לי שמה. היא אמרה לי שהיא ממעריב מהמבצע של שירי מימון שהיה לפני מספר חודשים ושזכיתי, ואז היא באה לשאול את הפרטים שלי, ובאמצע היא שאלה אם אני מנוי למעריב לנוער ואמרתי לה שכן. אחרי שהיא שמעה שאני כן מנוי למעריב היא פשוט אמרה אוקיי, חג שמח. ואני לא הבנתי מה היא רוצה! האם מעריב עברו מלחלק פרסים למנויים ותיקים?! לכאלה שאין להם מינוי בכלל!?

שחף שלר

New member
אולי...

לפעמים מתקשרים ממחלקת המנויים לשאול אם את מעוניינת לעשות מנוי על סמך הפרטים שאת שולחת במבצעים. בטח התקשרה אלייך נציגה ורצתה לעניין אותך במנוי, אבל ששמעה שיש לך כבר אז היא הבינה שאת אחת משלנו
ואיחלה לך חג שמח. זה לא קשור לפרסים. זו השערה שלי. בכל מקרה, את יכולה גם להתקשר למערכת דרך הטלפון או המייל שנמצאים בעמוד הפותח בעיתון ולבדוק.

שחר 2006

New member
...

קודם אני בן וחוץ היא אמרה שההיא קשורה למבצע של שירי מימון... מוזרה..

כנראה ששחף צודק

כנראה שאותה נציגת מחירות מצאה את הטלפון שלך בגלל ששלחת אסאמאס למבצע והתקשרה לברר אם יש לך כבר מנוי. לגבי ההודעה שלה שזכית, יכול להיות שהיא התבלבלה (אלא אם כן באמת זכית, ואז היית אמור כבר לקבל את הפרס). חשוב לי להבהיר: כשאנחנו מחלקים את הפרסים במבצעים אין לנו שום דרך לדעת אם הזוכה הוא מנוי או לא, כך שזה ממש לא פקטור.

למעלה