מקרה מוזר שקרה היום

speaking

New member
מקרה מוזר שקרה היום

שלום לכולם, אני כבר גלשתי פה בעבר בכינוי yevgeny94 וזה הכינוי היותר וותיק שלי. ברצוני לומר לכם בשרשור זה דבר רע שקרה היום. אמי נפלה בזמן שעשתה משהו בשעה שהייתי בחדרי ואכן כשהיא קראה לי עזרתי לה לקום ולהשתחרר מהכיסא שהיא נתקעה בו אך דם רב נשפך ממנה והיא הרגישה כאבים. אשמח אם תתפללו עבורה למען שתרגיש טוב יותר ולמען שהכאבים והדם והכל יעלם ויתרפא במהרה. אני מקווה שתעזרו ושתוכלו לרשום תפילה שתעזור גם מהלב ואשמח אם תעשו זאת בהקדם האפשרי,אם יש פרטים שעליי לתת אתן מה שאוכל ככל יכולתי בנוגע לנושא. אך אני מקווה שתוכלו לעזור ולסייע היכן שאפשר. תודה מראש לכל העוזר דרך התפילה או בכל דרך אפשרית כלשהי. ותודה גם מראש לישוע אם יוכל לעזור ולסייע היכן שאפשר בהקדם האפשרי. משום שאין לי קשר אישי עם ה' לצערי לא אוכל לעשות כלום בנתיים אבל רק לקוות שיהיה טוב אבל אני מקווה שתוכלו לעשות משהו בנוגע לנושא. תודה מראש על העזרה או הפתרון ואשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי במהרה. תודה לכל העוזרים והמסייעים לי מראש.

speaking

New member
תודה על העידוד 1ysrat,

אבל השאלה היא למה התכוונת כשאמרת "אמן"? לא רשמת ברכה אלא רק סמיילים,לא הבנתי,חשבתי שבדרך כלל מבטאים ברכה דרך מילים,ולא דרך סימנים. האם התפללת בלב? אני מצטער על כך שאני מגזים אבל אם התפללת ועשית מה שיכולת אז תודה לך על זה שניסית לעזור למרות שלא הבנתי מה הכוונה של הסמיילים ששמת.

1ysrat

New member
תפילה היא מלבו של אדם....

ישוע ניצא אם אדם בלו ויודע את כל הכוונות אמן היא כדי לצרף עוד אנשים לתפללה

למעלה