מקרה מזעזע קרה לי עכשיו

מקרה מזעזע קרה לי עכשיו

יש לי ילדה כמעט מאומצת, היא גוייסה לצבא.. התחננתי שלא תסכים לקבל את התפקיד שהציעו לה... אבל היא הרגישה צורך לתרום למדינה.... לפני שעה קיבלתי הודעה מאבא שלה... אמר" לעינת קרה הדבר הכי נורא שיכול ... צלף חיסל אותה" עצוב לי כל כך ..

בוזיקית

New member
ילדה כמעט מאומצת? מה פירוש?

בכל אופן צר לי לשמוע. לא יודעת מה להגיד. לא תמיד יש לי מילים.

כמעט מאומצת..

בלי מסמכים, היא גרה כאן עד שהתגייסה קיבלתי איזה כדור שקצת מסממותי אזני הולכת לשכב

בוזיקית

New member
תחזיקי מעמד נוצית שלנו... ../images/Emo39.gif

אני תמיד איתך ב -
את יודעת... אני לא מסתדרת כל כך טוב עם המוות וקשה לי להגיד לך מילים שינחמו. אין כאלה בעצם. לא ממש. את מוזמנת להצטרף גם לפורום שכול ואובדן פה בתפוז.

אויייש ../images/Emo16.gifזה נורא עצוב לשמוע

מחבק אותך וליבי איתך
אריה שפרש לו לתקופה ....

../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifמחריד! אלוהים....

צר לי נורא לשמוע, מעורר זעם וצער בו זמנית. משתתפת בצערך יקירה. קשה להתבטא. פשוט נורא. לא פייר.

בוזיקית

New member
מה עושים?? ../images/Emo7.gif

מה עושים כשהמוות בועט בנו מכל הכיוונים? מה עושים כשלא נותרות בנו מילים? כשאין כוח לשאת את משקלו הכבד? כשמתעתע הוא בנו והוא זה ששולט? מה עושים כשאין מה לומר? וששום דבר לא יחזיר את העבר? איך אפשר להמשיך עם הריק הנורא? איך אפשר להמשיך עם כל מה שקרה? הן כל המילים כלל אינן נשמעות כשהלב נחנק, כשהעיניים דומעות ואין בי חוכמה ואין בי מאום רק הרגש הזה המחניק, העמום ואני רק רוצה לחזק את ידייך לשלוח חיבוק שיגיע עד אלייך אך גם זה, אני יודעת, גם זה לא יעזור אי אפשר לחזור לאחור... אז מה עושים מה עוד אפשר לעשות כשחוסר אונים משתלט עד כלות כל כך קטנים אנחנו אורחים לרגע איך נישמר מכל צער ופגע? מה אומר לך נוצתי הסגולה? ליבי בוכה איתך, אך איני יכולה לעשות דבר כדי להשיב את הזמן להניף מטה קסם, להחזיר אותה לכאן סגלגלה שתדעי, את מאוד יקרה ולוואי ויכולתי להגיש לך עזרה אך דלים כוחותיי ורפים עד מאוד וגם אני לא ממש יודעת איך לשרוד לא יודעת מה לומר לך ואיך מקווה שבקרוב תחזרי שוב לחייך אוהבת אותך, שלך, בוזי

נוצה יקרה,

איתך באבלך, מחבקת, מנחמת, משתתפת בצערך, אף כי מילים לא יוכלו לנחם או להביע את הכאב שאת חווה ורבים מאיתנו שאיבדו אדם קרוב יכולים להתחבר לעוצמת הכאב אני מקוה שתוכלי לשאוב מעט נחמה, איתך ש'.

../images/Emo24.gifלא יודעת מה לומר לך...

אין לי מילים אני ממש לא טובה במקרה מוות זה הופך להיות קשה עוד יותר כל פעם קבלי חיבוק ענק.

motek89

New member
או.. אני כל כך מצטערת../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אין לי מה להגיד... תשארי חזקה

למעלה