מקרה מעניין ,שווה לקרוא.

מקרה מעניין ,שווה לקרוא.

http://images.maariv.co.il/cache/ART301295.html במקרה אני מכירה את הבחור שמתואר בכתבה טוב טוב ( לא הדתי,השני) אני מאוד מאוד אוהבת אותו,ומחזיקה לו אצבעות שישתחרר ומהר,כיוון שאני יודעת בוודאות שהוא,כמו 2 הדתיים ,הופל בפח. לקרוא,להפנים ולהבין,שטוב לב לפעמים יכול לעשות רק רע.

פראזניק

New member
ואני מכיר את החרדי..

חבר טוב שלי. הוא הופל בפח כמו שהוא אומר, אני בדקתי את הסיפור אישית. לעומת זאת, שני החבר´ה האחרים (הבאתי קישור מפורום חרדי ב"הייד פארק") שעסק בנושא, עליהם חלוקות הדעות. איני יודע אם ידעו או לא. אבל "פראנק", שהוזכר בכתבה כאן, חף מפשע והופל בפח. יום טוב.

גם "ניסים" הופל בפח...

זה החבר הכי טוב שלי בעולם הזה,והוא חי בסידני מזה שלוש שנים,החיל להסתדר בחיים שלו,עד שמישהו שהוא מכיר ( ישראלי,נו מה...) ביקש ממנו שיעשה לו ג´אסטה ויקח עבורו מזוודה עם בגדים מהזוג ההוא,כיוון ש"ניסים" הוא בחור טוב ותמים,הוא לא ראה פסול בלקחת עבור החבר מזוודה עם בגדים,רק מה,במקום מזוודה חיכו לו שם שוטרים שמבחינתם הוא המאסף של המזוודה. כיוון שאני מכירה את הנפש הפועלת הזו היטב אני יכולה להגיד לך בביטחון גמור שהוא הופל בפח ולא היה לו שום קשר עם הסמים הללו,והוא גם לא היה מסכן ע"י כך את המעמד שהוא קיבל באוסטרליה...ממש לא משתלם.. יום טוב,

למעלה