מקרה מעציב !

• פותח הנושא kasa
  • פורסם בתאריך

kasa

New member
מקרה מעציב !

אתמול ביקרתי בספארי ברמת-גן. בשער הכניסה לספארי הבחנתי בכלב רועה גרמני. הוא היה קשור לשרשרת עבה, המחוברת לכבל באדמה, וזו היתה כל יכולת תנועתו. הכלב ישב שם, על האדמה, בצל העצים, אבל למרות היום החם - לא היתה לו ולו טיפת מים אחת !!!! מכוון שישבנו בספסלים בחוץ לארוחת צהריים (לפני שנכנסנו לספארי) - אספתי עבורו את השאריות מהארוחה, ונתתי לו מנה יפה של בשר, תפו"א, אורז ומה שנותר...כשבאתי להניח לו את האוכל והוא התרומם לעברי - הוא נראה לגמרי לא בריא. רגליו האחוריות היו כפופות, וכך גם גבו האחורי. וזנבו נראה נוקשה וחסר תזוזה....מישהו שהיה איתי אמר שהכלב נראה חולה. ואכן, הוא נראה אומלל לגמרי. כאילו התנוון שם מחוסר תזוזה, וכל גופו התנהל באיטיות.... כשהוא סיים לאכול את מה שהנחתי לפניו - הבחנתי שאין לו מים, ומכוון שהיה איתי בקבוק מים מינרליים, שמתי לו בכלי פלסטיק מים והוא גמא אותם בצמא רב. הייתי המומה לחלוטין שדווקא מקום שאמור לדאוג לרווחת החיות - מתייחס לכלב באופן שכזה. כשנכנסנו לספארי - פגשתי באחד העובדים. הודעתי לו על העניין, הוא פנה ל´אמנון´ (כנראה זה שאחראי על חיות החוץ...)באמצעות מכשיר הקשר. ואח"כ אמר לי: "כן. ככה זה. אני בספק אם משהו ייעשה, אבל - כל הכבוד שפנית". לא הסתפקתי בתשובתו - ונכנסתי ליהודה, מנהל הספארי. סיפרתי לו שוב את הסיפור על כלב השמירה האומלל שיושב בכניסה לספארי. ללא מים. ללא מזון. ושנראה כאילו לא זז משם זמן רב....(או שאולי יש לו בעיה אורטופדית בחלק האחורי של גופו...). גם הפעם יהודה גער באמנון (שניסה להצטדק ולומר שהכלב קיבל מים ואוכל בבוקר). אחרי כ-4 שעות יצאנו משם. ראיתי שאכן הונח לכלב כלי עם מים, אבל הפעם הוא אפילו לא קם לקראתי... הוא הביט בי בעצב, ולא זז ממקומו. לא ברור לי מי אחראי לכלב הזה. למי הוא שייך. האם מישהו דואג לו מבחינה רפואית. האם מישהו משחרר אותו מרצועת המתכת הכבדה ?!? חשבתי לפנות לאתי אלטמן בעניין. ומה דעתכם ?!? המראה של הכלב האומלל הזה בהחלט הרס לי את ההנאה מטיול בספארי...

feline9

New member
קזה החמודה

אתי היא בחלט האדם המתאים לפנות אליו בנושא זה!

גולדי2002

New member
תפני תפני וכמה שיותר מהר יותר טוב

חשבתי לבקש שמישהו ישרשר את המס´ טלפון של אתי לכאן, אבל צריך לפעול בדחיפות. אני מציע שבמקום לחכות תקחי את המס´ מ-144 ותתקשרי אליה כבר עכשיו. בהצלחה

feline9

New member
משרשרת-עכשיו בערוץ 2 חדשות שש

על ניסוי בגז רעיל שביצעו אל-קעידה בכלבים

ifonly16

New member
כן ראיתי את זה

לפחות בחדשות הם הראו את הכלב המסכן שהוא עוד בסדר רק קשור בעיתון היום הראו בגדול את השלבי עינוי שהכלב המסכן עבר.

enbalush

New member
כל הכבוד לך

הטלפון של "תנו לחיות לחיות" שבראשה אתי אלטמן: 03-6241776

liatharfi

New member
לקזה.מספרי טלפון של אתי אלטמן

הפלאפון הפרטי שלה: 050-358421 טלפון במשרד : 03-6241776 פקס: 03-6241779 אני מקווה שיטפלו בעניין ויקחו משם את הכלב. אסור לאנשים כאלה להחזיק ביצורים חיים. בהצלחה ותעדכני אותנו. ליאת

liatharfi

New member
לקזה.מספרי טלפון של אתי אלטמן

הפלאפון הפרטי שלה: 050-358421 טלפון במשרד : 03-6241776 פקס: 03-6241779 אני מקווה שיטפלו בעניין ויקחו משם את הכלב. אסור לאנשים כאלה להחזיק ביצורים חיים. בהצלחה ותעדכני אותנו. ליאת

למעלה