מקרה מפחיד שקרה הערב מול הבית שלי

limonana3

New member
מקרה מפחיד שקרה הערב מול הבית שלי

אימא לשלושה ילדים חזרה מהעבודה.איך שהיא הגיע לקדמת הבניין התחילו לצאת מהרכב שלה להבות אש אבל היא היתה שקועה בנהיגה ולא שמה לב לכך!
שכנה אחרת שבדיוק עברה שם ראתה מה קורה ומייד ניגשה אליה ושלפה אותה מהרכב. איך שיצאה, הרכב התפוצץ והתחיל לעלות בלהבות כולו!
מכבי האש הגיעו לכבות את הרכב והגיע כמובן גם אמבולנס. היה ממש מזעזע לראות את הרכב השרוף ולחשוב שנמנע אסון! במזל לא היו נפגעים אם כי הנהגת נתקפה בחרדה ונלקחה למיון לטיפול.

איזה מזל

אני גם נסעתי איזה יום עם הילדים ושמעתי איזה רעש ולא שמתי לב שהמד חום הוא על המקסימום וניסיתי להבין מאיפה מגיע הרעש אבל לא חשבתי להסתכל על מד החום ופשוט כשקלטתי שזה מזה שהאוטו עומד לעלות באש כבר הרסתי את המנוע...
את מכירה את האישה? מה שלומה?

limonana3

New member
פינו אותה

לקתה חרדה נילקחה למיון.
גם לי קרה פעם עם רכב שהמנוע התחמם. עצרתי את הרכב ונתקעתי באחד הצמתים הכי עמוסים בארץ. צומת הבורסה ברמת-גן...אכשהוא הצלחתי לעבור את הצומת ולהחנות בהמשך הכביש עד שהגיע גרר לקחת למוסך. האמת שבחיים לא תיארתי לעצמי שיכול לקרות מה שקרה לשכנה

MAMALY

New member
זה פשוט חוסר תשומת לב וידע

שעלול לגרום לאסון
כן נשים יכולות להבין קצת שצריך לשים מיים במנוע
לבדוק את הגלגלים שלהן בצורה סדירה אם יש מספיק אויר, אם הם לא יבשים - הידעתם שלכל שנתיים חובה להחליף 4 גלגלים ברכבכי הם מתייבשים ועלולים להתפוצץ באמצע נהגיה בכביש מהיר?? אם את במהירות גבוהה את תעופי על רכב אחר... - מפחיד - בקלות יכול להמנע

מיים ושמן בדקו כל פעם שאתן מתדלקות
שימו לב אם אין נזילה מתחת לאוטו לא תמיד זה מ"המזגן" תגעו תראו אם זה לא שמן.... אם יש כתמי שמן בדקו

שימו לב כמה אתם מתדלקות אם אין עלייה בצריכה של הדלק

תעשו טיפולים לאוטו בזמן במוסכים מורשים עם אחריות

הילדים שלנו באוטו איתנו

כשנדלקת נורת חימום לעצור!!! גם באמצע צומת לעצור!!!!!!! רכב יכול להתפוצץ
נדלקה נור לא יודעת מה זה צאי מהרכב
יש ספר רכב או יש מוסך שיסביר לכן מהיא כל נורה ונורה

ותמיד תמיד שיהיה באוטו מיים למלות, מיים זה לא רק למנוע או לוישרים, יש נוזלים של ברקסים יש שמן ברקס יש נורות לשים לב טוב טוב אוטו יכול להיות מלכודת מוות מהר מאוד

קצת קצת לשים לב ואסונות כאלו נמנעים
זה ממש מפחיד מה שסיפרת

ריטה1

New member
למזלי הרכב שלי התחמם סמוך לבית

היה לי רכב ישן שעשה המון בעיות, כל פעם היה מתחמם, מסרב להידלק, ומה לא.
יום אחד כשכבר נכנסתי לישוב, גיליתי שחום המנוע גבוה, נסעתי לאט עד הבית, והרכב נכנס לחניה ושבק חיים שניה לפני שכיביתי אותו, פשוט מזל משמיים.
והיה לי גם רכב שנתקעתי איתו באיזה כביש לא סלול, ופתאום התחיל לעלות עשן, הייתי בפקק בדרך לעבודה, וראיתי שכולם חותכים דרך השדות, נסעתי אחרי שאר הרכבים, ומהר מאוד איבדתי אותם, כמה מטרים אחר כך הרכב התחיל לעשן, למזלי, איכשהו הצלחתי להגיע קרוב לכביש, ושם לעצור, ולצאת מהרכב, עד שהגיע הגרר.
מאז אני כל הזמן מסתכלת על חום מנוע, ומקשיבה לרעשים של הרכב

למעלה