מקרה מצער כך היה

Jungle Girl

New member
מקרה מצער כך היה

הכרתי מישהו ביום שבת והיתה לנו שיחה מדהימה של 6 שעות שבמהלכם הבחור הבין שאני פצצת אנרגיה ועוסקת במלא דברים ואמרתי לו שעד היום רוב הבחורים נורא פחדו מזה והרגישו שהם לא יוכלו להתמודד איתי מראש,דבר שדי מבאס אותי. היתה בינינו כימיה ממש טובה והרגשתי כמו שמזמן לא הרגשתי. לא היה שום דבר פיזי,למרות שהיה ברור שיש משיכה דו-כיוונית. אתמול בערב הוא רצה לדבר איתי ואמר שהוא החליט "לא להחליט" ולוותר מראש. העניין הוא שאני רק רציתי להכיר אותו לראות לאיזה כיוון זה הולך כי לדעתי יכל לצאת מזה משהו טוב. התבאסתי אבל לא יכלתי לשכנע אותו אחרת, אני בסך הכל מכבדת דעה ורצון של אחרים (רוב הזמן). עזבתי אותו יושב על המדרכה עם שאריות הכבוד העצמי שעוד נותרו לי וראיתי אותו דרך המראה של הרכב יושב שם ולא זז. ישבתי בפאב,שתיתי ואז הלכתי לעוד פאב ושתיתי עוד. סתם. הגעתי הביתה (כן,אני יודעת שזה נורא חכם,אל תציקו לי על זה) והקאתי את הנשמה מול השכנים שלי. אותו בחור אמר שהוא מעדיף לפגוע בי עכשיו ולא בעוד חודש או שנה כי אז יהיה לי יותר קל. אמרתי לו שהוא לא יכול להחליט בשבילי ותמיד מישהו נפגע ושזה חלק מהחיים. פשוט הוא העיר אצלי רגשות שהיו רדומים המון זמן ואני מדוכדכת קלות. אני הרי לא יכולה להסתיר את האנרגיות שלי ואני תוהה אם אי פעם אמצא מישהו שיוכל להתמודד איתם ואיתי. תודה על ההקשבה,רציתי קצת לשפוך. שנה טובה!

אורזמן

New member
../images/Emo74.gifשנה טובה ומתוקה Jungle Girl

שום גבר לא שווה את מה שהרגשת באותו ערב.
מאחל לך שנה טובה וחג שמח

niva99

New member
אם תגלי

מה הסיבה האמיתית שבגללה קרס הסיכוי לקשר ביניכם- פתרת לך חצי מהבעיה. את משוכנעת ,משום מה , שהבעיה היא עודף האנרגיות שלך ואובר עיסוקיך... לי איכשהו נראה שהבעיה כאן היא אחרת לגמרי- אולי את משתדלת מדי להרשים ועסוקה באובר דואינג-אולי עם תפחיתי מינונים תתפסי כפחות מאיימת.

Jungle Girl

New member
ממש לא

אני לא עסוקה בלהרשים,מה לעשות שזה קורה לבד. אם אני אפחית מינונים,אני כבר לא אהיה אני. אני עושה המון וככה אני אוהבת את החיים. אני גם יודעת לנוח אבל זה משעמם אותי רוב הזמן.אני לא צריכה שמישהו ירוץ איתי אבל בהחלט כן צריכה מישהו שיתמוך בי ויאהב את איך שאני.

seeyou

New member
"בהחלט כן צריכה מישהו שיתמוך בי

ויאהב את איך שאני..." לשם כך הוא כן חייב "לרוץ איתך"... בחיים צריך הכל במנות קטנות יותר A bad habit is nothing more than a mistake repeated. שנה טובה יוסי

קלמטין

New member
חד משמעית. כן.

שתי שאלות נשאלו פה. אני אענה קודם על היותר פשוטה. שאלת אם לא יהיה מישהו שיוכל להתמודד אם זה? אז אני אומר לך בודאות שיש כזה ואפילו כאלו. גם חברה שלי היא כזאת. וגם אני כזה. ואין בזה שום דבר רע אלא להיפך זאת אחת התכונות שאני יותר מעריך בבני אדם. ואת לא צריכה להסתיר שום דבר בטח ובטח לא דברים שאת אוהבת בעצמך. תתגאי בהם. גם אם זה יפחיד או יבריח אחרים. כל איש ימצא את מינו. תמצאי את האנשים שלך שיזרמו איתך כולנו אנשים שונים... ובקשר לבחור? הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו. הוא מפחד ממך? אז שלא יפחד. אם באמת את מרגישה שהתחברתם והכל זרם וזה הדבר היחידי שהפריע לו, אז... תתעקשי. לא באופן מתחנן, באופן של בן אדם שלא מוותר כל כך בקלות על משהו טוב. כמו שאתן מעריכות את זה גם אנחנו מעריכים את זה. אפילו הרבה יותר. נ.ב. אני לא מבין מה יש לפחד מזה כל כך. אולי תוכלי להסביר יותר במפורט למה את מתכווכת כשאת אומרת אקטיבית...

באיחור

תראי אני חושבת שהבעיה היא "עודף דיבור" את מנדבת על עצמך מידע ששאבת מקשרים קודמים מנסה ל"הפחיד" את הבחור .."שים לב לאן אתה ניכנס.." כשלפי דעתי לכל אדם יש דעה...את רשאית לספר על עצמך אך לא על מה הסקת מאחרים גברים אוהבים נשים חזקות אומנם כן לפעמים הם לא יודעים איך להתמודד עם זה אבל לגבר הבא שתכירי אל תנדבי מידע תני לו להכיר אותך בעצמו תני לו לנבור בך אל תפחידי או תרחיקי מבעוד מועד...אולי הוא ייתרשם ואולי לא אבל דעתו והחלטתו היא לשיקולו בלבד.. זה מזכיר לי מיקרה שקרה לי הגעתי חיילת חדשה לבסיס בדרום <לפני 9 שנים..> וכל החיילות אמרו לי תזהרי מהמפקד שלך הוא חרא של בנאדם ואני לפי כל הסיפורים עטפתי את עצמי בחומת ברזל ונכנסתי למשרד להכרות ראשונה טעונה עצבנית כועסת ובכלל...על מה? בגלל זה ישבתי בכלא על ניפקדות ובזכות זה למדתי שלכל אדם יש זכות להחליט המפקד שלי אגב היה בנאדם מקסים בקיצור...תני לגבר הבא שלך להחליט היי כמו שאת אל תשני כלום..למעט נידוב המידע שלפי דעתי הוזן לתת המודע שלך מחברות מקשרים קודמים או מדימוי נמוך ומהפחד להיפגע ולהיכשל..תקני אותי אם אני טועה.עדי

למעלה