יש לי סיפור דומה ../images/Emo9.gif
זה קרה לפני כעשר שנים הייתי נהג נט"ן, הוזנקנו למוסד רפואי בתל אביב שבו מבוצעים גם ניתוחים למיניהם ובכלל. בהיגעינו למקום מצאני אשה צעירה בשנות השלושים לחייה שכמה רופאים מבצעים החייאה עליה.לפניהן הגברת הנ"ל עברה הפלה לטענת הרופאים בהצלחה רבה.עוד סיפרו שהיפסיקה לנשום ממש לאחר סיום הניתוח.בזמנו היו נותנים זריקות אדרנלין הישר ללב יענו אינטרקארדיאלי. נעשה אינטובציה ע"י הנט"ן והמשכנו בפעולות החייאה.תפקידי בתור נהג היה להנשים עם הרוברטשו זה מכשיר הנשמה שכבר שנים לא קיים בנט"ן.איך שאני מנשים אני רואה לתדהמתי שהאשה מתנפחת כמו בלון. לא היה עבר בגופה שלא היתנפח. הפארמדיק שכבר לא עובד שנים במ.ד.א. הבין שיש כאן פנמוטורקס,ונעשה טרוקר וההיא ירדה לממדיה הרגילים. האמת שזה היה די מפחיד כמו מדע בידיוני חשבתי לעצמי.הסתבר שהאשה קיבלה מהרופאים שם כמה וכמה זריקות הישר ללב שבסופו של דבר גרם לפנמוטורקס.לצערי האשה נפטרה עוד בדרכנו לב"ח הדסה של תל אביב ברח´ מזאה. היו לי עוד שני מקרים בקריארה שלי שאנשים היתנפחו שבאחרונה בהם החולה ניצל תודות לטרוקר שקיבל זהו חברות וחברים אולי סיפרתי לכן/ם שאני צלם חובב אז הנה תמונה של כדור EVITOL החדש אומרים שטבעי לחלוטין הצילום במקרו יענו בתקריב. טומי