מקרה נחמד ומגניב שקרה לי היום...

ofirush 14

New member
מקרה נחמד ומגניב שקרה לי היום...

הייתי אצל חברה שלי והלכנו לטייל עם הכלב שלה...היינו בגן משחקים ויענו עלינו על מתקן ודיברנו ואת הכלב קשרנו למטה...פתאום בא מישהו כל כך מאגניב (כבר הזכרתי שאני חושבת שאנשים מוזרים ופריקים הם האנשים הכי מגניבים בעולם?!) אממ איפה הייתי? אההה...ובא מישהו שיענו היינו רואות אותו הרבה ובמיוחד בחורף..הוא היה הולך עם מעיל רוח ארוך וכובע כזה..ויש לו עיניים כחולות וגדולות וארוכות ושיער ארוך בצבע חום..קיצר..כנראה שהיה לו חם אז הוא בא עם קצר..והוא היה לידינו והוא החל לדבר עם הכלב..ולדבר לעצמו..ולבסוף הוא אמר לנו "השם האמיתי שלו הוא טום" ואני וחברה שלי חייכנו אליו חיוך של 'אתה כזה מגניב!!!' ואז הוא הסתכל עלינו ואמר לנו "אתן יודעות שהוא יכול לדבר? לא כולם יודעים את זה כי לא כולם מספיק רוצים אבל הוא יכול דבר, אני יכול לשמוע אותו, השם האמיתי שלו זה טום" הוא אמר לנו ואז חייכנו אליו והוא חייך אלינו והלך...והוא בעצם מסומם שעבר שיקום...אבל הוא כזה מגניבבבבבבב וזה נחמד כזה...כי אני תמיד חשבתי שכלבים מדברים (אז אני קצת משוגעת..אז מה?) ונחמד לדעת שיש עוד מישהו שחושב כמוני..מה אתם אומרים על זה?

../images/Emo39.gif אני אומרת ש...

הרבה תאים במח הספיקו להישרף לו
סתם...כן, כולם יכולים לדבר. גם צמחים
, למרות שלא ניראה לי שאי פעם שמעתי. אבל הם מדברים כל הזמן. לא סותמים לשניה
חוץ מלאקי שהיא עד שהיא פותחת ת'פה לוקח שנים כי היא קצת סנובית
. אני הולכת לנסות לצייר אותה... לילה טוב!!!!!!

ofirush 14

New member
מסכן..אל (או שזה על) לא לרדת עליו

אם זה מעניין אתכם אני יכולה להגיד לכם מה קרה באיזו פעולה בצופים..לפני שבוע או שבוע וחצי...אנחנו ישבנו בדשא ופתאום יצאו שני לדים מהשיחים והייתה להם שקית ובתוכה משהו צהוב...לא ממש הבנו מה זה ואז המדריך שלנו אמר לנו שזה דבק מגע...ואז הם נכנסו לשיחים ושמענו רעשים של הסנפות...ואז קלטנו שהם הסניפו את הדבק מגע...אחר כך הם יצאו והסניפו אותו לידינו....ולמי שלא יודע: אחרי שלוש הסנפות של דבק מגע התאים במוח מתחילים להישרף... חוץ מזה..אלחו (אנחנו קוראות לו אלחו כי אנחנו לא יודעות איך קוראים לו..) אז הוא פנה לשיקום..והוא כבר לא מסומם הרבה זמן..והוא צודק..הוא אמר שלא כולם יכולים לשמוע אותם (ת'חיות)..זה היה נחמד כזה..ואני חושבת שהוא צודק...צריך קשר טוב מאוד עם חיות... :)

../images/Emo39.gif סיפרו לנו

באיזו הרצאה בבית ספר, על מישהו שהסניף דבק מגע, ואז בגלל שהאדים של הדבק הם בעצם דבק, זה הדביק לו נאדיות בריאות וזה הגיע אפילו למפרקים בגוף, אז הוא דבוק
ועל כסא גלגלים בגלל זה... ועכשיו היה לי קטע מוזר עם איזו חתולה. קראתי ללאקי שלי לבוא הביתה, ואז פיתאום היה מהצד מייייאו חזק, חתולה אפורה כהה. הסתכלה עליי וייללה כאילו אין מחר. ואז התחלתי ללכת והיא באה אחרי ויללה (מוזר לכתוב את המילה הזאת...), אז שאלתי אותה מה היא רוצה, ואם גם לה קוראים לאקי
ואז התכופפתי והיא באה והתחככה בי ובאה איתי עד הבית... וגם לאקי מן הסתם... וזה היה מוזר
אין כמו חיות

Anabel74

New member
אז מעכשיו תקראו לכלב טום?

דווקא מענין איך יגיב לשם..

ofirush 14

New member
חחחח זה הכלב שלה...בהתחלה שמו היה

לוּקי..יענו והיה לו שם שני ושם משפחה: לוקי ג'יימס פוטרפיקס...וכשהחלפנו את ג'יימס בטום אז קראנו לו במקום לוקי טום והוא הסתכל עלינו ובא אלינו וקשקש בזנב

EnigmaGirl

New member
אני כבר כל החיים שלי מדברת לחיות

הם אף פעם לא ענו לי אבל אני בטוחה שהם מבינות אותי...ברור לא?

280388

New member
אפשר לנסות לשלוח אמוציות לחיה

וכך בעצם לתקשר איתה. מעניין אותי באילו סמים הבחור הישתמש.

280388

New member
לא אמרתי שאני רוצה לנסות ת'סמים

אבל בכל זאת זה מעניין.

ofirush 14

New member
חחח אפשר לשאול אותו..למרות שאני

לא בטוחה שהוא יענה..חח לא סתם..בפעם הבאה שנפגוש אותו אנחנו רוצות לשאול אותו איך קוראים לו...וגם אני מדברת כל הזמן לחיות..לדעתי הן מבינות...=]

למעלה