מקרה פרטי בצ`ט מקרי עם דנה

Ziv.Mister_Big

New member
מקרה פרטי בצ`ט מקרי עם דנה

אני אדם שמאמין במשיכה שמתחילה במילה חטופה על הבאר באיזה פאב הומה אדם ועשן. מעת לעת אני ``חוטא`` בכניסה חטופה לצ`ט מזדמן וכמובן מטרתי הראשונית היא לשוחח עם מישהי נחמדה, אמיתית.אחת שממש כמוני יש לה ראש כחול ועם זאת מחוברת לעצמה, בעלת הביטחון העצמי המתאים, טובת מראה ואוהבת להיות דוגרית בנושא :``...אצלי או אצלך?...``. לפעמים נתקלים בדמות מעניינת מספיק על מנת להתקשר ,ממש להרים טלפון , לחייג ולרצות ממש לשוחח...כך היה גם עם דנה. דנה. ילדונת מתוקה בת 25, מרכז הארץ, יפה - (באמת יפה, בגובה המתאים, מידות הגוף הנכונות, החזה האפרסקי המוצק, כתפיים , מגדל צוואר ועיניים ירוקות - כחולות עמוקות עמוקות) ראש מדהים, שיחה קולחת, החלפת טלפונים מהירה מאד. כעבור יומיים צילצלה: ``זיו?, עסוק? מה עושה? אולי ניפגש?...`` אחלה, עניתי, וקבענו. נפגשנו בתל-אביב, שתינו דיברנו מעט, אחרי כ 35 דקות שעה שידה מזדחלת על ברכי, לחשה לי, ``...נורא `בא לי` עליך,מה עושים???...`` ואני, טיפוס כחול, יפה ומאד מיני, רציתי אותה, לטרוף את העיניים, הגוף -ובכלל. תוך נגיעות מאולתרות, קיצביות זה בזו, עזבנו. הגענו הביתה, אחרי מספר דקות נסיעה מבולבלת, של מגע ליטוף ערגה וגירויים מטריפים. התיישבנו, היא רצתה לגשת לעניין די מהר, ואני, מאיט אותה, מרגיע,חולם אותה לאט... התחלנו לאט, מדוד, שקול,השכבתי אותה על הבטן, עיסיתי את גופה בשמן מיוחד וריחני, את כפות רגליה, אצבעות ידיה, מפרקיה, גב תחתון, לאט וביסודיות... היא מצידה, כמו בורג משומן ידעה מתי להיפתח מתי לזוז איך לאן ... לאט לאט ידי עברה על הגוף החלק הנעים, הרך למגע שלה. אצבעי עיסתה את הישבן, ולאט ובעדינות חודרת אותו, היא נאנקה מהנאה, פלג גופה התחתון זז בקצב העיסוי. ידה החלה לעשות את דרבה לעברי, אל גופי... היא התהפכה ונשכבה על גבה. לשוני החלה משוטטת עליה, נשיקה ארוכה,צוואר, ידיים, פיטמות מ ד ה י מ ו ת !!!!!!! ולאט התחלתי ללגום אותה, והיא - נשכבה לאחור, ועזבה...ניגרת ניגרת.... עצרנו, התנשקנו, שתינו,הצתתי סיגריה והגשתי אל פיה, היא מעשנת ונרגעת ואני, שותה אותה, טורף אותה, בשנייה אחת היא התהפכה, התיישבה לי על הפנים והחלה לנוע, מהר, קיצבי זזה וגונחת, גונחת וזזה. ושוב מתהפכים ושוב מלטפים וגמרים ונחים וסיגריה, ושוב מהתחלה, To make a long story short… בשעה 03:00 נפרדנו בחיוך עצום נשיקה וחיבוק ענק, והבטחנו לשמור את זיכרון החוויה היצרית הזו למשך זמן לא מוגבל. זה קרה, באמת, אחרי תגובות מכם/ן יתווספו עוד דברים כאלה שקרו... עד אז,נשיקות , וחייכו הרבה, (כי מחר ביירות...)

מיקריות יכולה להוביל לדברים מפתיעים

לפעמיים כשאנחנו לא מצפים קורים לנו דברים מתוקים ומדליקים וזה אחלה וזה להיות עם ראש פתוח , וזה מה שמזרים לנו אדרנלין לדם... חיים רק פעם אחת......... אז תמשיך לספר תמשיך לעדכן.. כי זה המקום חוקרת :)

יאנה

New member
Ziv.Mister_Big..............

סיפור יפה, לא לכולם יש מזל ליפול על מישהו או מישהי נחמד/ה......... תמשיך לכתוב, יש לך את זה ;-)

Ziv.Mister_Big

New member
יאנה, לא לכך התכוונתי

מתוקה, לא לכך התכוונתי כשביקשתי תגובה, חשבתי שתגובה הולמת יותר יכולה להיות התייחסות סובייקטיבית שלך למסופר, האם גם את היית בסיטואציות דומות/קרובות לזו המתוארת? לא צריך לשמוע ממך ש...``יש לי את זה`` זאת, אני יודע לבד, מגיל צעיר, (אפילו כתבתי מספר סיפורים קצרים שפורסמו במגזינים שונים), לא סיפורי סקס!!! ומצד שני, את לא ממש חייבת, אולי זה לא באמת מעניין אותך... Anyway thanks, וסתם לסיום, יאנה זה שם שמעביר בי זרמים כשאני שומע אותו... אבל זה, לסיפור אחר...

יאנה

New member
לזיו...........

עדיין לא היו לי מקרים דומים. אולי בכל זאת תספר לי, למה השם שלי מעביר בך זרמים? ;-)

Ziv.Mister_Big

New member
Yאנההה

Yאנה היי, קשה לומר אבל את עושה רושם של אדם שהוא לא רק טיזר. מעבר לכך במהלך חיי הכרתי שתי ``יאנות`` שההיכרות איתן עשתה לי רק טוב. הייתכן כי אכיר עוד

יאנה

New member
לזיו.........

היי זיו..... בחיים האלה אין לדעת, הכול יכול להיות ;-)

לך........

כל אחד מבטא את עצמו בצורה שונה יש כאלה שלא קרה להם והיו רוצים שיקרה ויש כאלה שקרה להם וסקרנים לגבי זה.. כל אחד מגיב בצורה שונה,, ואנחנו צריכים לקבל את כל תגובה בברכה כי יש כאלה שיודעים להתבטא בצורה כזאת או אחרת.. אבל אני סקרנית היו לך עוד מקרים? היית רוצה שיקרו עוד? מתוך נסיוני היה לי מפגש שכזה וגם כתבתי עליו וזאת היתה הפתעה הפתעה מענגת ביותר מבחינתי וחופשיייייייייי הייתי חוזרת על זה שוב חיים רק פעם אחת וסקס נועד להתענג עליו שיהיה לך יום מתוק חוקרת

למעלה