מקרה קשה שהיה לי

מקרה קשה שהיה לי ../images/Emo104.gif

יום חמישי בבוקר הוזעקתי למקרה של פגיעת ראש בבית ספר מקרה שלכאורה נראה קל, יצאנו 4 מתנדי 3 נוער ונהג. בכל מקרה הגענו למקום והמורים מגיעים אלינו ומבקשים שרק אחד יכנס. את שתי המתנדבות האחרות לוקחים לחדר המורים ואני והנהג נכנסים לחדר היועצת איפה שהייתה הילדה. המורים הסבירו לנו שאחותה הקטנה נדרסה מול העיניים שלה (ומתה כעבור כחודש) והיא מפוחדת. בשניה שנכנסנו הילדה נכנסה להסטריה... הילדה לא הפסיקה לבכות ולצרוח... ולא בגלל המכה אלא בגללנו. היא לא נתנה להתקרב אליה לא כדי לבדוק ועד שהיא נתנה ברגע שהיא ראתה את הגאזה היא שוב נכנסה לפאניקה כי היא הייתה בטוחה שיש על הגאזה פולידין וזה ישרוף לה... כעבור כמה דקות האמא הגיעה כולה עם דמעות... אחרי התייעצות קצרה החלטנו לפנות אותה יצאנו מהחדר והאמא נותנת יד לילדה ומרגיעה אותה יוצאת איתנו. מחוץ לחדר הייתה פינת זיכרון לבת המתה שלה והאמא עמדה במשך מספר דקות מול התמונה דיברה אליה ומיררה בבכי... בדרך הילדה נרגעה והראתה לי איפה כואב לה והתחילה לחייך ולדבר אבל המקרה היה לי מאוד קשה ולא בגלל שזו הייתה פגיעת ראש שנתקלתי בה לא פעם בעבר אלא בגלל הסיפור עם האמא והבת מקרה קשה ומצער...

inbale

New member
וואו נוגע ללב ../images/Emo7.gif

אין דבר נורא יותר בעולם כולו מאשר לאבד ילד. אין נחמה ומרגוע לכאב. אגב חשבתם לנסות להסיר את החלוקים כאשר אתם נכנסים לטפל בילדה? נורא עצוב לי לדעת שמשייכים אותנו לכאב ולמוות כשרואים את החלוקים הלבנים.

אין לי הסמכות לקבוע ../images/Emo104.gif

כיוון שאני לא הנהג במקרה... בכל מקרה גם הכפפות גרמו לה לבכי והתיק חובש ובכלל המראה הכללי אני לא בטוחה שהחלוקים היו עושים הבדל גדול... גום אם כן כמו שכבר ציינתי זו לא היתה החלטה שלי

chanand

New member
יש דרך לגשת לילדים...

משום מה הם מפחדים אפילו להכנס לאמבולנס... צריך לגשת אליהם בגובה העיינים, ויש עוד כל מיני כללים בנושא. אגב, ניפוח כפפה יכול לעזור, ואם בודקים אותם תוך כדי משחק הדדי זה מאוד עוזר.

יש הרגשה ../images/Emo104.gif

שההודעה הזו היא זלזול מוחלט נתחיל מזה שהילדה היא 11... אז ברור שיש לילדים פחד מאמבולנס בגילאים של 5 או 6 אולי לפעמים 7 אבל לא נראה לי שבגיל 11.... מעבר לזה זה לא מקרה של תאונת דרכים או משהו... שהילדים נמצאים עוד בטראומה מהמקרה... אני מרגישה שזה היה זלזול שכן אני לא חושבת שאני מתנדבת שלא נתקלה בילדים בעבר... במהלך הקורס אנחנו לומדים בין השאר בקורס 60... די נפגעתי

inbale

New member
חס וחלילה להפגע

אנחנו האחרונים שנזלזל בך. אני חושבת שאת אחת מעמודיי התווך של הפורום והוכחת שוב ושוב את הידע והרצינות שלך. אני אישית גאה שיש לי מתנדבת מדהימה כמוך בפורום אז בבקשה לא להפגע ולא להיות ריגשי זאת ממש לא הכוונה. אין לי ספק שעשית את הדבר הנכון בזמן הנכון עם הילדה הזו. זאת פשוט טרגדיה למשפחה האומללה הזו.

תודה על המחמאות ../images/Emo104.gif ../images/Emo9.gif

חס וחלילה חס ושלום לא נפגעתי ממך... אלא מחנן ושוב...תודה על המחמאות

למעלה