מקרה קשה של לידת חתולים...

omri558

New member
מקרה קשה של לידת חתולים...

שלום לכולם, בגינה של השכנים שלי נמצאים הרבה חתולים , שרובם חתולי רחוב. לפני כמה ימים החתולה שבגינה שלהם המליטה שתי גורים, החתולה הזאת עיוורת בעין אחת, אני לא יודע ממה. והאבא רואה רגיל.. מה שמוזר הוא שהיא המליטה שתי חתולים לבנים אבל זה נושא אחר.. לאחרונה גיליתי מחזה מזעזע...לאחד הגורים אין שתי עיניים ויש לו מין קרום כזה על העיניים ולגור השני אין עין אחת.. אני מפחד שהאמא הוציאה להם את העיניים אולי שיזדהו עם סבלה או אני לא יודע למה.... אני מצרף כמה תמונות להמחשה... השאלה היא מה אני יכול לעשות אולי לקחות אותם לוטרינר שיוצא להם את הקרום מהעיניים או שזה כבר אבוד... כי הגור בלי שתי העיניים נראה כל כך מסכן ואני כל כך מרחם עליו... מה אפשר לעשות?

merav255

New member
לקחת אותם לווטרינר הכל אפשרי אם תיקח אותם

בזמן... אני מקווה שהם יהיו בסדר, כל הכבוד לך שאכפת לך...

Wolverchenus

New member
חתול עיוור - חשוב

שלום עומרי, אני ממש עצוב לשמוע שקרה מה שקרה. אבל לי יש בלב פינה חמה לחתלתולים חסרי עיניים. לפני כמה שנים הבאתי פה סיפור על 'חתול קטן' שטיפלתי בו.. אם יש לך את האפשרות לגדל אותו הוא יגדל להיות חתול לתפארת ויהיה קשה לדעת שהוא עיוור... (אם לא תסתכל) מה שבטוח זה שהם צריכים וטרינר. בבקשה תעדכן מה קורה.. אם אתה לא יכול לגדל אותו אני אמצא לו בית אוהב או לפחות גינה עם מטפלים צמודים. כל מי שטיפל בחתול קטן ומאוד מתגעגע אליו ירתם למשימה בשמחה. אל תהסס לשלוח מסר.

enat06

New member
כנראה ששני הגורים חטפו וירוס מהאמא

שפוגע להם בעיניים, אם האמא חולה בוירוס הזה (ציינת שיש לה רק עין אחת) כנראה שהגורים נדבקו גם, בשלב ראשון אם הם נותנים לך להתקרב, לנקות עם צמר גפו טבול בתמצית תה (רצוי קמומיל) ולנקות את העיניים, בהרבה מקרים כן יש שרידים של ראיה מתחת לקרום הזה ופשט צריך לנקות בעדינות ולתת את הטיפול המתאים ויש סיכוי לשיפור, בשלב שני-להתייעץ עם וטרינר שימליץ על הטיפול המתאים, לפפעמים בתרופה לפעמים במשחה, וטרינר יכול לתת לכם מרשם מתאים-אסור לתת על דעת עצמכם, עם טיפול נכון אתם יכולים להציל להם את הראיה או לפחות חלק ממנה.

למעלה