מקרה שהיה כך היה

adikush24

New member
מקרה שהיה כך היה../images/Emo193.gif

יום נעים לכולם.. אני צריכה את עצתכם\דעתכם בנושא. שישי שעבר הגעתי לאיזו מסיבה פרטית שכזו, וישר כשנכנסתי זיהיתי עלם חמודות, שממש ממש עשה לי את זה. לא ממש רציתי לגשת , כי הייתי קצת נבוכה מה גם הוא נראה לי הכי מנותק... בסופו של דבר.. הכירו בינינו, דיברנו וכו כו.. וסיימתי את הערב אצלו בדירה. אני יודעת שזאת טעות מספר אחת אבל!! ממש רציתי אותו, ובסופו של דבר נהניתי מאוד.. מה גם הוא חזר לשישי שבת אחרי שבועיים בלבנון(מילואים) והיה אמור לחזור שוב יום ראשון, אני לא יכולה לשקר שזה לא השפיע עליי קצת.. וגם לוחם, זו בכלל פנטזיה מילדות שעד אז לא מימשתי.. בקיצור, יום שבת בבוקר יצאתי ממנו והוא התקשר להפתעתי הגמורה ביום שבת בערב, והוא בא אליי ובילנו הפעם אצלי בדירה את הלילה.. ולמחרת הוא כבר עלה ללבנון.. העניין הוא אחרי ההקדמה המפרכת הזו, שאני שלחתי לו הודעה יומיים אחרי, ושאלתי אם הכל בסדר הוא ענה שכן שוכנראה הם ישתחררו לקראת סופהשבוע(שהגיע עלינו לטובה) ומאז ללא שמעתי ממנו... שלחתי לו אפילו איזו הודעה והוא לא חזר אליי.. מה אני אמורה לחשוב?.. שאין מצב שאני אראה אותו יותר?.. ואל תגידו לי לא היית צריכה לשכב איתו כי אני ממש לא מצטערת, היה לי ממש כיף כמו שלא היה לי הרבה זמן.. אבל מה הקטע איתו?? תהיו כנים, כל האופציות בבקשה גם הלא נעימות...

Vdrums

New member
אם הוא מתעלם ולא יוזם

קשר איתך אז הוא לא מעוניין. פשוט וקל.

magenta73

New member
תראי,

אני לא אגיד לך שלא בסדר ששכבת איתו, אני מכירה מספיק זוגות שהתחילו מסטוץ בלבד. אבל מה שכן, אני אגיד ששני האנשים צריכים להיות במוד מסויים וברצון לזוגיות, רצינית ולא רק סטוץ. יכול להיות שהוא רצה רק סטוץ ולהשתחרר קצת ממה שעבר עליו. במילואים. ולכן הוא עכשיו מתעלם וזה נגמר, כי כל מה שהיה בשבילו זה רק סקס. או שאולי הוא דווקא כן רוצה, ונגיד שהוא בפנים או בגבול, והטלפון שלו בכלל לא עליו או לא עובד או מה שלא יהיה. גם זה קורה. חברה שלי לא דיברה עם בעלה (הטרי מאוד יש לציין) שלושה שבועות כי היוא היה בתוך לבנון. שם אין סלולרים. הכי הרבה הייתי מרימה טלפון בסופ"ש, אם הוא אמור להשתחרר, ופשוט לגלות - כן או לא.

adikush25

New member
אני מניחה..

שכשהוא ישתחרר ואם הוא ירצה לפגוש אותי הוא פשוט יתקשר.. אני את שלי עשיתי, אם הבחור לא מעוניין בשום דבר מעבר סביר להניח שאני לא אשמע ממנו.. שזה גם בסדר.. בסופו של דבר נהנתי...

למעלה