מקרה שהיה כך היה

מקרה שהיה כך היה

בימים האחרונים הכרתי מישהי ומשום מה קרו לט מעט דברים מוזרים: בפגישה הראשונה,ישבנו ודיברנו באוטו על כל מיניי דברים. היא אמרה שהיא לא שוכבת עם בחור אלא אם כן היא אוהבת אותו וזה לוקח זמן.. אחרי שעה,הצעתי לה לסור לביתי סתם ככה לשבת ולשתות משהו(ממש לא בשביל לזיין אותה כי משום מה האמנתי לה שהיא לא תשכב סתם ככה). הגענו אליי לבית ,התיישבנו על המיטה ופשוט זה התחיל! הלכנו עד הסוף! אחרי זה היא אמרה לי שהיא מרגישה קצת רע עם זה. היא אמרה שהיא לא מתחרטת אבל איכשהו היא איכזבה את עצמה ואפילו שאלה אותי אם אני לא חושב שהיא חרטטנית כי מצד אחד היא אומרת משהו ומצד שני עושה אחרת.. היינו בקשר כבר למחרת אבל היא אומרת לי כל פעם שהיא מרגישה מוזר עם הקטע שקרה כי היא לא "כזאת" לטענתה. הרגעתי אותה ואמרתי לה שמבחינתי זה לא היה סטוץ וזה יכול להיות התחלה טובה אבל היא לא יוצאת מזה. היא אמרה לי שהיא רוצה לחשוב אם להמשיך את הקשר או לא בגלל מה שקרה.. חשוב לציין שהכל נעשה בכייף והיא זרמה איתי עד הסוף. היא אמרה לי שהיא רצתה ולא רצתה אבל האווירה ביקשה את זה. האמת אני חושב שהראתי לה לא מעט התלהבות (דיברתי איתה 3 פעמים ביום במשך השבוע) מה אתם אומרים?

מה אתה רוצה שנגיד?

היא פלרטטנית וחרטטנית - תזרוק אותה? לא אגיד את זה היא עשתה מה ששניכם רציתם נהנת היא נהנתה יש לה רגשות אשמה כי היא (לטענתה) לא התכוונה לשכב אתך ואתה שוקל להעיף אותה בגלל זה? אתה לא מתבייש?!?!?!

מותק, מה את רוצה מהבחור?

על מה הוא צריך להתבייש? היה מה שהיה, היא עשתה את זה מרצון. אח"כ היא הרגישה רע, O.K. קורה... לפי מה שהוא אומר הוא המשיך להתקשר, אמר לה שזה לא היה סתם סטוץ, וניסה לעודד אותה. והבחורה ממשיכה עם הסרטים! תראי, אני יכולה להבין אותה ברמה מסויימת, אבל יש גבול לכל תעלול, היא היתה שם, היא עשתה את הבחירה, והוא עדיין מנסה. כמה היא יכולה לשגע אותו????? שלא תבינו אותי לא נכון אני לא אומרת שהוא צריך לזרוק אותה, אפשר לדבר, אפשר להבין, אבל את לא יכולה להאשים אותו שזה מפריע לו. ** כל האמור לעיל הוא כמובן בהנחה שהיא מעל גיל 20 וקצת בעלת ניסיון (כי אם לא אז זה סיפור אחר לגמרי)

מה אני רוצה מהבחור?

שידע לעשות את הבחירה שלו ולהיות שלם איתה אם הוא מטיף כך לאחרים

כנראה שפיספסתי משהו

אני לא ראיתי הטפה. זה נישמע שהוא שלם עם הבחירה, והבעיה היא שהיא לא שלמה. (אולי פיספסתי משהו...בכל זאת בוקר...)

לדעתי בגללה

היא נישמעת לא כל כך בטוחה, ודי סובלתץ. כנראה שהוא רוצה לדעת איך לעזור לה ואיך להתייחס אליה...

ילדת הכוכבים הבינה במה מדובר

אני לא מבין מאיפה הסקת את המסקנה הזו שאני רוצה להעיף אותה. אפילו לא רמזתי על זה! להפך!! אני רוצה להמשיך להיות איתה בקשר ולראות להיכן זה זורם. אני לא מחפש עוד סתם קטע איתה. טוב האמת שזה לא כזה משנה כי כבר דיברתי איתה ואיכשהו אמרנו שנשכח מזה ונתחיל הכל מחדש(למרות שלא נראה לי שהיא שלמה עם זה) ואגב,היא בת 22.....

לא ברור לי כל כך איך אפשר להתחיל

הכל מחדש, אבל שיהיה

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

לא בדיוק הבנתי את השאלה [אבל יש לי סיבות טובות, כגון: מנת עודף של אנטיביוטיקה, שעת לילה מאוחרת, חסך בהבנת הנקרא. וכמובן, שתמיד אני יכולה להאשים אותך על ניסוח כושל, אבל נשאיר את זה להזדמנות אחרת
], אבל לפי מה שהבנתי את בעצם מעוניין לדעת קודם כל מה עובר עליה והלאה - מה אתה עושה עם מה שעובר עליה? נכון? [אתה רשאי לתקן אותי. לא שזה יזיז לי אבל בכיף שיהיה לך! (פרסומת סמויה)] בכל אופן, מה עובר עליה - היא אמרה לך שהיא לא שוכבת עם בחור שהיא לא אוהבת, קל וחומר עם בחור שהיא מכירה יום ובסוף השתגלתם לכם בטירוף. יכול להיות שהכל עניין של חינוך. הבחורה גדלה על הערכים שהיא ציינה ואומנם היא אולי ניסתה להתנתק מהם אבל יש לה רגשות אשם על שהיא לא הולכת שדרכי אבותיה [וליתר דיוק, אימותיה]. הבחורה באמת לא שוכבת בלי אהבה כי יש כאלה שזה לא עושה להן את זה [השד יודע למה], והיא ניסתה חוויות חדשות. הבחורה היא בכלל פליטה של מחקר סוציאלי על הקלישאה - אם את שוכבת עם גבר בדייט ראשון, לא יהיה לזה המשך רציני. אתה היית שפן ניסיונות, אבל אתה ממש מותק שנורא קשה לה הידיעה שהיא נידבה אותך לניסוי בלי הסכמתך. ובלה, בלה, בלה.. מה זה משנה בכלל? אל תתחבט יותר מידי, תשאל אותה מה היא רוצה הלאה, ותגמרו עניין [או תתחילו עניין, או כל מיני וריאציות אחרות].

יפה אמרת../images/Emo26.gif

זה הכל קטע של חינוך שבא מהבית אבל אני ממש לא חושב ששימשתי מעין שפן נסיונות(וחוץ מזה מה אכפת לי אני נהנתי) מצידי שתבוא כל יום בחורה חמודה ותבקש שאני אהיה בשבילה שפן ניסיונות כזה. שהיא תרצה לנסות לשכב בלי לאהוב :) חחחח... בכל אופן בינתיים העיניינים הסתדרו פחות או יותר ואני מקווה שזה ימשיך ככה! שבת שלום לך ולכל חברי הפורום.

אולי...../images/Emo41.gif

היא קצת מתוסבכת עם עצמה. אבל עם תה רוצה אותה תשב איתה שיחה בארבע עניים. ותסביר לה חד וחלק שאתה מעוניין בה בגלל מי שהיא ולא בגלל זה שהיא מזדיינת\שוכבת מהר... ואם היא לא תבין או תקבל לא נראה לי שמלחמות (להצדיק את עמדתך...) יעזרו. בהצלחה מותק!

הענין הוא

אין דבר כזה יותר מדיי התלהבות עשית מה שהרגשת שאתה רוצה לעשות או להגיד וזהו. ואולי זה סתם משחק שלה לך תדע.

voguemaster

New member
סה"כ

תן לה יומיים להירגע, אל תציק לה. תן לה את המרחב שלה. אחרי שהיא קצת תעכל את הדברים ותבין שלא קרה שום דבר אז תוכל להמשיך לדעתי.

למעלה