מקרה של מולדר וסקאלי TAKE2

o n o f f

New member
חשוב מאוד לציין

שמאלדר וסקאלי מופיעים מופיעים בשער של MSN.... אותי אישית זה מאוד ריגש....ובלי מילה אחת על הסרט.....

Gilliana

New member
מאד בעייתי העניין הזה

כי מה שבעצם הקבוצה הזו אומרת, בין השורות, הוא כי כביכול עד היום הנושא לא נחקר - מה שלא נכון בעליל.

1Shir

New member
הכותרת שלך מזכירה לי את השיר של קטטוניה

אבל איך אף אחד לא התייחס לכתובית, "אם אנחנו לא עושים סקס הפעם אני לא נכנס לזה" ? אנשים לא מעודכנים בכך שהם דווקא כן עשו סקס בסוף.....

1Shir

New member
אפשר להבין למה, לקחו לנו את מאלדר!

גם אני הפסקתי בעונה 8.... וגם כי הייתי בצבא והזיזו מיום חמישי אז לא יכלתי לראות

o n o f f

New member
היי אני מסכימה לגמרי!

יש לי את כל העונה ה9 ואין לי חשק לראות את כולה....למעשה הפרקים היחידים שראיתי היו השניים שמאלדר מופיע בהם ועוד שניים שקשורים אליו.... אין מה לעשות תיקים בלי מאלדר וסקאלי זה לא תיקים!

aerynsun

New member
אני גם לא ראיתי את כל עונה 9

עונה שמינית ראיתי וגם נהנתי. עונה תשיעית...הגיע כבר ממש מאוחר לערוץ 2 וכבר יצא לי החשק לעקוב ולראות. יש לי אפילו אולי פרקים מהמחשב שעד היום לא ראיתי וסביר להניח שגם לא אראה...

1Shir

New member
*גם אני* לא ראיתי את כל עונה 9

את כל עונה 8 ראיתי בדיעבד וזאת עונה מצוינת. עונה 9 ראיתי במקור פרק אחרון בלבד (שהוא הכי טוב בה כמה מיליוני רמות מעל כל השאר). בדיעבד ראיתי עוד מעונה 9 אבל יש עדיין כמה פרקים שלא השלמתי.

עונה 9 זאת עונה ממש טובה!

אני נורא אוהבת אותה,אני רק אומרת לעצמי שזה לא תיקים כדי לא להוציא את ההנאה,מבחינתי זאת סדרה אחרת לגמרי כי זה בחיים לא יהיה תיקים בלי דייויד,אז אני רואה רק בגלל שאני מאוד אוהבת את אנאבת' ורוברט

adiville

New member
גמני ויתרתי על עונה 9.....

חוץ מפרקי הסיום כמובן ! מה זה שווה בלי מאלדר ? עד כמה שאני אוהבת את רוברט פטריק, הוא לא תיקים באפילה........

1Shir

New member
זה לא בלי מאלדר, זה גם בלי סקאלי

הפרקים בכיכוב סקאלי ודוגט היו טובים (עונה 8). לעומת זאת פרקים שבהם סקאלי צלע שלישית, זה כבר באמת זלזול...

למעלה