מקרה שקרה אתמול, זקוקה לייעוץ

surke8

New member
מקרה שקרה אתמול, זקוקה לייעוץ

שלום גולשים יקרים,
אתמול הלכנו אהובי ואני לראות סרט. הערב התחיל נפלא. קבלנו כרטיסים ונכנסנו לאולם. ישבנו במקומותינו אך היה רחוק מדי לאהובי, ועברנו 2 שורות קדימה, הפרסומות החלו ולפתע נכנסו גרושתו של אהובי ובן זוגה, וכאן ההפתעה , וגרושתו ובן זוגה רכשו כרטיסים בדיוק במקום שישבנו,באותם כסאות שישבנו. קמנו והלנו לשבת מקום אחר. כאן שאלתי מה תאמרו על כך? מה ניתן להסיק מכך? מה זה מסמן לנו? ממתינה לתשובותיכם. בתודה שרי

כבלים אנרגטיים מהעבר

שרי היקרה, חווית מקרה קלאסי שבא לידי ביטוי גם בפיזי של כבלים אנרגטיים שעדיין קיימים בין אהובך לגרושתו שמיגנטו אותו אליה או אותה אליו גם אם כבר אין להם משהו אחד כלפי השניה. כבלים אנרגטיים נוצרים ביננו לבין כל אדם שיש לנו קשר רגשי אליו גם אם הוא מבוסס על כעס או שינאה.
כל שעליהם לעשות, אם רצונם בכך, הוא לנתק את הכבלים האנרגטיים אחד מהשניה, מספיק שרק אחד ינתק על מנת שזה יתנתק ואז אני סקפטית אם יקרו מקרים מעין זה.

surke8

New member
תודה על תשובתך המהירה, איך לנתק את הכבלים האנרגטיים אחד מהשנ

שלום רב
תודה על תשובתך המהירה
איך ניתן לעשות זאת?לנתק את הכבלים האנרגטיים אחד מהשניה?
בן זוגי התגרש לפני למעלה מ2- שנים וגרושתו בכל מפגש תוקפת אותו ואל מניחה לו.אהובי אדם מאוד חזק אך זה גורם להעכרת האוירה משפחתית וגם שלו ליום .
אנא עזרי לי ,שהוא יתנתק ממנה לתמיד ברגשי. זה משפיע עליו רגשית וגופנית והוא חשוב לי מאוד.הוא אהבת חיי ושלא טוב לי טוב וההפך וכשלא רע גם לי רע.
&nbsp
בכבוד רב
בתודה מראש
שרי

איך לנטרל אנשים שמפעילים אותנו

שרי היקרה,
הרבה פעמים קיימים בחיינו אנשים שמפעילים אותנו, בד"כ אלה אנשים משמעותיים בחיינו כמו אחד ההורים שלנו או בני/ות זוג שלנו. הנשמה שלנו בחרה את הנשמות האלה בחייה כדי לעבור למידה משמעותית בנושאים מסוימים שמהווה קטליזטור להתפתחות שלה.
אם, כמו במקרה שלך, רוצים להאיץ את התהליך ולנטרל/לעקר את הרגש שלנו ביחס לאנשים אלה, צריך לבדוק מה באינטראקציה איתם מפעילה אותנו. למשל זה יכול לשבת על אמונות כמו תחושת חוסר ערך, חוסר אמון עצמי שגורמים לעצבים וכעס וכיוב'. יש לאהובך כאן הזמנה ללימוד עצמי לגבי איזה אמונות יושבות בתת המודע שלו שהיא מצליחה לעורר ולהרגיז ואז לשחרר אותן. בנוסף היה נכון לבדוק קיומו של קשר מחיים אחרים ולשחרר את הלמידות שהנשמה למדה משם.
לכן המלצתי היא ללכת למומחה בתחום, שעושה תהליכים מעין אלה.

השאלה המתחייבת במקרה של מפעילים

חייבת להיות "מה הערך המוסף"* שהמופעל משיג מהפעלה זו...

* "ערך מוסף" = מה שהמופעל חושב שהוא משיג מהמפעיל.

איך זה משרת אותי להחזיק כעס או קשר למי שאני לא אוהב.

תודה אפריים, על התוספת החשובה. אכן יש לבדוק איך זה משרת אותי, מה טוב יוצא לי מזה. בטיפול עושים אכן בירור לכל השאלות האלה לפני שמצליחים לנתק את הכבלים האנרגטיים.
כמובן שכל אלה יושבים בתת המודע ולא בהכרח אנו מודעים לזה.

למעלה