מקרה שקרה בארץ - סיפור של החלמה ללא טיפול רפואי

pynokyo

New member
מה זה עניינך? מישהו מכריח אותך להאמין?

כל אחד שומע בתוך הסימפוניה את הצלילים שביכולתו לשמוע.
תתאמן בהקשבה קשת הצלילים שלך תתרחב.
לא מוצא עניין בהקשבה לא תוכל לשמוע צלילים נוספים מאלה שאתה רגיל לשמוע.

לא נכון אתה שוב מבלבל את המוח

אין קשר אם זה בין בחינה או לא האמונה .
היא באה מהמילה אמן - או פעולת המקיף כקיום החולף מהקיום .
וזה מקור המילה בעברית כמושג קבלי .
ולא קשור לבר בחינה או לא ,
זה ניסיון של משוגעי מדע , לשנות את הגדרת האמונה ,
כי בר בחינה מוביל לראיות מדעיות ומה אפשר להוכיח .
מצטער ממי אין קשר לניסיון שלך לדחוף הגדרה לאמונה כברת בחינה או לא .
יש טעות לוגית מעגלית , ומשם אתה שוטח את כל השטויות שאתה מוציא מהפה .
ובקלות הפרחנו את טענותיך ,
ואל תגיד לי שזה ממילון , זה ממש לא מעניין ,
גם המתיוונים ניסו להגדיר את היהדות כדת מונותאיסטית .
היהדות מגדירה את זה אחרת .
ואתה מנסה להיות נציג המדע והראליות , רק אף אחד לא טורח להעמיד אותך במקומך הטועה . אולי הם לא חשבו על זה עד הסוף ועונים לך מהבטן ,
ובשבילך זה עוד דלק כאילו אתה צודק .
וכבר הסבירו לך שזה דרך לא נכונה וטובה במילים שלהם .
זה כמו לייעץ למישהוא לא להשתמש בסמים , יש כאלה שצריכים לעבור את השימוש עצמו כדי להיוכח בשגיאה שלהם , ולפעמים זה מאוחר במקרה של סמים .
כיוון החשיבה הזה לא חיובי לא לך ולא לאחירים , ומראה חוסר סובלנות לזולת .
ונוצר שיח חרשים שרק אתה החרש .
נסה לשלוח במילותיך אהבה תוך כדי הויכוח , וראה אם זה בר בחינה .
דוד

שוב אתה מדבר שטויות

אמונה זה אמונה , ולא מה שאתה טוען שמערכת החינוך מלמדת אותך ,
ואם לימדו אותך לא נכון אז ?
לימדו אותך שאתה אדם במערכת החינוך , רק אתה שד , וגם ממוחשב שנשלט ע"י השטן ,
וזה ההבדל .
דוד

תראה אתה לא יודע כלום עלי

ואתה פותח את הפה בצורה אישית ,
אולי אתה נשרת ממערכת החינוך ,
וזה ברור שאתה לא יודע מה פירוש המילה אמונה .
ובר בחינה יהיה שתנסה להביע אהבה במילותיך מעבר לעניין האינפורמטיבי הויכוחי .
כל טענה שלך עד עכשיו הופרחה בקלות ,
אני מציע שתתאמץ להעלות את הרמה אם אתה מסוגל .
דוד

שד הגיהנום של אסתירא דבלגניא

שבעצם אתה תוכנת מחשב אמריקנית , מה זה משנה מה היא הגדרת האמונה
הברית איתך בזין כבר לא ברת תוקף ,
אז לך חפש את עצמך .
הניסתרות והניגלות לי .
דוד

kikona126

New member
אני מכירה אישית 2 אנשים

שזה קרה להם

וזה תמיד מדהים אותי מחדש
&nbsp
ואפרופו סרטן והחלמה, ב2 ליוני יערך אימון לכבודה של רלה, שיש לה גידול סרטני בראש.
רלה היתה מאמנת שלי בעבר. היא אישה מיוחדת, שמלמדת אנשים לא לוותר ולדבוק במטרה, אני לא יכולה להסביר כמה היא מדהימה. אתם מוזמנים להצטרף לאימון הזה (אני רק מודיעה שאם זה אימון בסגנון רלה, זה יהיה אימון קשה
)
&nbsp
מוזמנים לקרוא עליה
http://mobile.mako.co.il/home-famil...51006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1561188903

כאשר ההתחברות לרוח עושה שינויים בחומר

תודה על הסרטון הזה, ראיתי אותו ממזמן כאשר הוא שודר ב"חדשות", הוא מרגש כל פעם מחדש. מעניין איך אנשים מתעקשים להמשיך לחפש הסברים בחומר, כאשר התשובה היא ברוח.
גם סיפורה של ויאנה סטייבל, שהביאה לעולם את ה"תטא הילינג" הוא סיפור דומה לזה. גם היא אובחנה שיש לה סרטן עצמות נדיר ברגלה, וגם לה המליצו לכרות את רגלה אחרת תמות תוך 3 חודשים. והיא הצליחה לרפא את עצמה באמצעות התחברות לבורא וציווי על ריפוי. ומאז ריפאה המונים אחרים באמצעות אותה שיטה.
זה כל פעם מדהים מחדש לשמוע סיפורים על ההתחברות ברוח שעושה שינויים בחומר.

kikona126

New member
אני מכירה מישהו

שהיתה לו לוקמיה במצב מאוד מתקדם, גילו את זה מאוחר, ונתנו לו משהו כמו חודש לחיות.
מה שהחזיק אותו היה הספורט. הוא השתתף בתוכנית טלויזיה לפני כמה זמן, קוראים לו מודי והוא מספר את הסיפור שלו שם. אז לכל הסקפטים בפורום, זה אפשרי, זה קיים וזאת עובדה...
אני מכירה עוד מישהי שאובחנה עם סרטן (לא קטלני אבל עדיין סרטן) ביופסיה הראתה סרטן, לפני הניתוח שלה היה לי חלום שאני מנתחת אותה ומוציאה ממנה את הסרטן. בניתוח האמיתי שלה, הרופא הוציא את החלק המסומן, וגם את המסביב, ובתוצאות של הניתוח יצא שאין כלום (זה שהיה זה היה ודאי)
&nbsp
ואני, אני לא יודעת להגיד אם נבראתי, אבל כבר שנתיים ללא תסמינים של מחלה כרונית שיש לי וכבר יותר משנה ללא טיפול תרופתי (זאת מחלה שמחודש לחודש מתעצמת וכואבת יותר...). עשיתי הרבה עבודה עצמית, לקח לי קצת זמן להגיע להחלטה שאפשר בלי התרופות. עם זאת מאחר והמחלה מוגדרת ככרונית, אני מאמינה שהיא עדיין שם, כי היא חלק ממני כמו כל איבר אחר בגוף שלי, אבל היא במצב כזה שאין לה סיבה להתפרץ. היא במצב כזה שאני השלמתי עם היותה וקיבלתי אותה.

pynokyo

New member
גם אבא שלי היה חולה במחלה שהרופאים לא נתנו לו סיכוי

ליותר מכמה חודשים - עברו כבר הרבה שנים מאז (מעל 20 שנים) והוא עדיין חי וקיים.
אמנם הוא עבר הרבה בעיות רפואיות אחרות ובינתיים התגבר על כולם - אבל הזיקנה בכל זאת נותנת אותותיה - ולמרות זאת, היא חי ומתפקד בן 86 אוטוטו - ומאחלת לו בריאות טובה ושנים יפות בהמשך.
.
גם לך מאחלת רפואה שלמה ובריאות טובה וחיים יפים לעוד שנים רבות.
.
לגבי מה שרופאים מכנים "מחלות כרוניות" - אלה מחלות שהרופאים לא יודעים את הסיבה להן ועדיין לא מצאו פתרונות רפואיים למחלות האלה.
לא חושבת שלרפואה יש את כל התשובות לבעיות בריאות - ולא כל מה שהם מכנים "כרוני" אכן יימשך כל החיים - לפעמים מחלות נעלמות מעצמן - הרופאים לא יודעים הכל.

מפתחות הריפוי נמצאים בתוכנו

אני חושבת שבאיזשהו נקודת זמן בעבר, אנשים פשוט איבדו אמון בעצמם ובגוף שלהם. נראה שבני האדם כבר כל כך סומכים על הרפואה הקונבנציונלית, שאיבדו אמון בעצמם וביכולת שלהם לרפא את עצמם וכן גם בכוחה של המערכת החיסונית לרפא כל דבר.
אבל לאט לאט חוזרים לרפואה הבסיסית הטבעית של צמחי מרפא, הרגעת הנפש, התחברות לעצמי.
כמו מה שאמרה הבחורה מהצפון שנרפאה מסרטן כאשר שאלו אותה כיצד נרפאה, אמרה: "התפללתי".

pynokyo

New member
בעולם המודרני עסוקים מדי בדברים חיצוניים ופחות מקשיבים לגוף

ולנפש - גם התזונה הפכה להיות יותר סינטטית ופחות טבעית.

עוד סיפור מדהים

מדהים שכל החוויות חוץ גופיות מסופרות אותו דבר לא משנה מה המגבלות הפיזיות שהאדם חווה בעודו בגוף.

pynokyo

New member
יש מכנה משותף בין כל החווים מוות קליני - אבל יש גם הבדלים

ברבדים ובעומקים של החוויה - יצא לי לצפות באנשים שדיווחו ששמעו צלילים וקולות וראו דמויות שמעולם לא ראו לפני כן ומאוחר יותר בחייהם הסתבר שהם קרובי משפחה שמעולם לא הכירו.
למשל רופא נוירולוג שהיתה לו דלקת קרום המוח חריפה והיה ילד מאומץ.
בחוויה מוות קליני שלו שהיתה מלאת רבדים חלקם נעימים חלקם פחות - היה לו מפגש עם בחורה שהוא תיאר כמאוד יפה.
כשחזר לחיים - לאחר מספר שנים הוריו הביולוגיים הסכימו לפגוש אותו התברר שהיו לו אחים ואחיות (הוריו הביולוגיים מסרו אותו לאימוץ כי היו מאוד צעירים ועדיין לא היו נשואים) - אחת מהאחיות נפטרה שנים קודם לכן. מאוחר יותר מהמפגש עם בני משפחתו הביולוגיים שלחו לו תמונה של אותה אחות שנפטרה - הוא זיהה בתמונה את אותה בחורה שפגש במוות קליני.

למעלה