מקרה שקרה לי אור ליום א השבוע

Yaron5000

New member
מקרה שקרה לי אור ליום א השבוע ../images/Emo6.gif

כך היה … "אני רושמת שאתה בריא, כן ?" היא שאלה אותי זהו נוסח השאלה הנשאלת בעת פתיחת כרטיס מטופל חדש במרפאת השיניים בה בקרתי השבוע ואני עונה לה "לא ממש… יש לי משהו" והסייעת שואלת בנימוס מעודן "מה יש לבחור ?" (ואני בכלל תרח זקן בן 31) אני עונה לה בהיסוס "אמממ….טרשת נפוצה" בקליניקה נפלה דממה מחרידה שהורידה בבת אחת את רמת הדציבלים קרוב מאוד לאפס עד כדי כך שקט שיכלתי לשמוע את זיפי הזקן של רופא השיניים צומחים (או שאולי היו אלה של הסייעת ?…והיא דווקא חלקה בפנים … Damn I’m rude
) אני מוכן להישבע שאפילו הטלביזיה הקטנה שבקליניקה שתקה, (לא היה איכפת לי לשמוע אפילו את ערוץ הקניות העיקר שמישהו יידבר כבר) חשבתי שיהיה גם כיבוי אורות, הדלקת נרות וכל זה… לאחר דקת הדומיה שהקדישו עבורי הסייעת לקחה יוזמה שברה את השתיקה ואמרה "טוב שאמרת כי זה מאוד חשוב" עור התוף שלי שוב רטט והתעורר לחיים לאחר עינוי הדממה שעבר, אני חושב לעצמי ומגרד קלות בפדחתי… "ואללה ? טוב עשיתי ?, או או …אופס, רק שאני לא אתחרט על זה", ואני מתחיל להריץ לי בראש תרחישי אימה מבעתים כגון "אולי זריקת ההרדמה תהיה במינון נמוך יותר…ואי ואי !!!" "ואם זריקת ההרדמה תהיה בכלל פלצבו ואני משמש ללא ידיעתי לניסוי ראשון מסוגו בעולם …הלך עלי !!!" "אולי הרופא יהפוך לזאב שמייבב וזוקף ראשו לאור המנורה העגולה שמעלי…אמאאאאא !!!" בקיצור Twilight zone אמיתי. הרופא הזריק לי זריקה ושאל בנימוס אם אני חש שהפה נרדם ואם אני מרגיש נימולים "נימולים ?" שאלתי, "בטח !, כל הזמן My favored" אמרתי בציניות. אבל הפה שלי לא נרדם ולא נעליים… הרופא טען שהעצבים שלי כנראה נרדמים לאט ולכן הזריק לי עוד מנה של חומר הרדמה והמתין דקותיים וכשגם זה לא עזר קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת גם את הזריקה השלישית (ואני תמיד חשבתי שבפעם השלישית זה גלידה… מי זה השקרן שהמציא את המשפט הדבילי הזה ?) זהו, בשלב הזה הפה שלי נרדם אבל נרדם Big time והרופא יכל לפתוח במלחמת העולם השלישית ישר בתוך הפה שלי. ועכשיו רק כדי לסדר לכם פרופורציות, אז ככה… "היפיפייה הנרדמת" עם כל מאה שנות התרדמת שלה היתה היפראקטיבית בהשוואה למצב הנרקוטי שבו הפה שלי היה נתון. "חוני המעגל" (זה שישן 70 שנה) בהשוואה לפה הרדום שלי היה תחת השפעת סמי מרץ. לאחר קדיחות, שיופים ומי יודע מה עוד הטיפול עבר בהצלחה (כך אני מקווה לפחות) איזה מזל שאמרתי שאני חולה בטרשת נפוצה כי זה היה…איך היא אמרה ?… "מאוד חשוב"… ועכשיו רגע של רצינות ! אמנם בדיעבד אבל… מה אתם חושבים ? היתי צריך לומר ? או שזו בכלל לא אינפורמציה קריטית לרופאי שיניים והיה לי עדיף לשתוק כמו שעשיתי תמיד ?

אבישג20

New member
אני חושבת ../images/Emo22.gif

שהיית צריך להגיד , קודם כל , בגלל שאין לך במה להתבייש , זה משהו שיש לך. דבר שני , לך תדע, בשביל הסיכוי הקטן שהחומר הספציפי שהם משתמשים להרדמה, לא יעשה תרכובת מסוכנת משהו עם התרופה שאתה מקבל (בהנחה שאתה אכן מטופל במשהו ...) , אז צריך להגיד ..לא סתם תמיד שואלים אם אתה לוקח תרופות כלשהן..... דבר שלישי , אני שמחה שעברת את הטיפול בהצלחה !!!!! ושקוראים לך "בחור " בגיל 31......
והנה משהו במיוחד בשבילך......

Yaron5000

New member
תודה על ה ../images/Emo39.gif

גם הריח שלו משהו משהו לא אני לא נוטל שום תרופה למרות שהציעו לי ירון

אורית...2

New member
כ"מנוייה" אצל רופא השיניים שלי...../images/Emo2.gif

הפלת אותי על הרצפה ...
הסיבה היחידה שהיזכרתי את הטרפצת...היא בגלל הרעד הקליל שיש לי (לפעמים)... שאלתי אותו אם זה מפריע לו ...והתשובה שלו היתה שממש לא ...!!! רק כשפתחתי את הפה שלי בפעם הראשונה אצלו ...הוא שאל אותי "את לוקחת קורטיזון???"...אמרתי שלקחתי ...והוא אמר "רואים!!! ...
" הוא נותן לי את זריקות ההרדמה הרגילות כמו לכל אחד, ומטפל בי כמו באדם "בריא"... הרופא שיניים שלי ...שר לי שירים, ומספר לי בדיחות...
גם אצליך היה אותו דבר ???

נירי4

New member
איזה כיף לך....

אצלי למשל זה נראה אחרת לגמרי - אחרי החמש הדקות הראשונות שעדיין לא הספקתי להזיל דמעה הרופא שלי אומר לי "וואו נירי התבגרת.." ואז אני ישר פורצת בבכי תמרורים והרופא שלי מעוות את פרצופו באכזבה רבה ובשביל לעודד את עצמו הוא מזמזם יחד עם השירים הנפלאים שבוקעים מתוך מכשיר הרדיו שמכוון במקרה הטוב לרשת ב´ אלא אם כן ישנה באותה זמן תחנה אחרת שמשדרת שירים יותר ארכאיים.... ועכשיו לענייני הטרפצת - הרופא שלי לא יודע שאני מאובחנת אבל שהיה ההתקף הראשון וחשדו בטרשת הוא ידע וזה לא הפריע לו להמשיך להזריק לי בחדווה את הזריקות הרגילות. הרופא השני שניתח אותי בחניכיים (כן כן אני רואה "לפעמים" רופאי שיניים...) דווקא יודע והוא אמר לי שאין לזה שום השלכה על הטיפול וחומרי ההרדמה ובאותה הזדמנות הוא דחף לי גם זריקת ווליום בשביל שאני אשתוק קצת....(אתם חושבים שעשיתי עליו רושם של היסטרית..
) בקיצור ירוני, זו ממש לא אינפורמציה חיונית לרופא השיניים אבל אני חושבת שהולכים לקבל איזשהו טיפול כן רצוי לעדכן את הרופא ולו בעיקר בשביל השקט הנפשי שלנו וחוץ מזה - הצחקת אותי לאללה
שתהייה לך ולכולם כאן שבת מקסימה, נירי

סיאמית

New member
אני מסכימה! היית צריך להגיד

זה קטע של לקחת אחריות... ובנוגע לזה שקראו לך "בחור" אז היום, לי, קראו "ילדה" אבל מצד שני... זו היתה מוכרת בחנות בגדים שהיתה מוכנה לקרוא לי גם "קלאודיה שיפר" אם זה היה עוזר לה למכור לי עוד קצת
ומצד שלישי... יכלתי להבין את זה כבר אז בשניה שהיא אמרה לי "מה!?!?! חודש שמיני?!!? בחיי שלא רואים כלום..."

סיאמית

New member
היה לי יום עמוס...../images/Emo1.gif

אמא´שלי ואני חרשנו את רמה"ש כדי למצוא משהו שגם יעלה על הבטן ההריונית שלי (יומיים קודם עשינו סיבובים גם במקומות אחרים) וגם יראה מספיק "כלתי" וגם לא יציא אותי דודה מתחתנת כזאת... ובסוף מצאנו!!! לדעתי, מצאנו משהו נורא יפה! דיגמנתי ל~א~ כשהוא חזר מהעבודה והוא אהב מאוד! הכל בלבן כמובן יען, כי אני בתולה
רק הנעלים יהיו אדומות! וגם השרשרת - אדומה. אחותי הקטנה, שהיא האוטוריטה האמיתית בנושאי לבוש ו"טוב טעם" אישרה, לא לפני שהיא הודיעה לי שצריך גם חזיה לבנה עם כתפיות מסיליקון (ודרך אגב... מה זה בדיוק??? אני אמרתי לה "כמובן" אבל לא בדיוק הבנתי... מוכרת בחנות לבני נשים תבין מה זה "כתפיות מסיליקון"????). אפשר להגיד שהכל מוכן לקראת היום הגדול: טבעות? יש! שמלה? יש! התקפת חרדה? יש ויש! הינומה? תהיה! לילה טוב לכולם... אני נועלת את היום....

לילית7

New member
בטח יש הרבה דגמים

אני לא ראיתי שקוף אבל בטח יש, יש גם בצבע גוף

סיאמית

New member
צבע הגוף שלי הוא שקוף ממילא ../images/Emo9.gif

תודה יקירתי! ביום רביעי אני הולכת לצוד לי חזייה כזו...

Yaron5000

New member
לסיאמית ו ~א~ ../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif וגם ../images/Emo95.gif

סימן טוב ומזל טוב ! אין לי מושג מה התאריך המדויק אז שיהיה באמת עם הרבה מזל היהדות מאמינה שכשאדם בא בברית הנישואין כל חטאיו נמחלים אז אם עשית משהו אין לך מה לדאוג, קטן עליך זה On the house
ים של מזל בריאות והבנה הדדית ! ירון

סיאמית

New member
על זה בדיוק אני בונה! ../images/Emo8.gif

חוטאת שכמוני!!! אני צוברת לי חטאים לרוב וכשאני רואה שה´ נקעה נפשו מהתעלולים שלי... אני פשוט מאוד... מתחתנת . וחוזר חלילה
בכל מקרה, החופה ביום חמישי הקרוב
ותודה על האיחולים! קלעת בדיוק לדברים החשובים ביותר
.

סיאמית

New member
זו ה"י" שנשרה מ-

מההודעה שלי |סגדש| כי כתבתי "לקחת אחריות" במקום לקיחת אחריות... אה??? אה??? איך אני בשבילך??? ליילה טוב והפעם על אמת!!!! צ´או!

RomiVais

New member
ירוני... ../images/Emo24.gif

טוב לראות אותך כאן איתנו בסוף שבוע זה. מה שלומך ואיך אתה מרגיש?? לדעתי האישית, זה אולי לא נראה חשוב, אך לא יזיק להגיד ולציין. הרי אני למשל, לא יודעת באיזה חומרים משתמשים רופאי השיניים ואם יש קשר כלשהו או שיש תחלופה במקרה וזה לא מסתדר עם תרופות כלשהן או מחלות כלשהן. סורי על הבילבול, זו השעה..
בכל מקרה, אני מקווה שהכל בסדר ושאתה מרגיש טוב ונטול כאבים <מניסיון כאבי שיניים לא נעימים כלל וכלל> שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר

למעלה