מקרה שקרה לי בנט אתמול

sagi26

New member
מקרה שקרה לי בנט אתמול

אתמול היה לי מקרה מעניין עם בחורה שהכרתי בגיי דייט כמה שהבחורות שמה ואת האמת זה לא שמה התחרפן להן השכל הכרתי בחורה מהאיזור שלי - קריות גרה 10 דקות נסיעה ממני, עובד 5 דקות מהבית שלי פעילה גופנית לא מעשנת כתבה דברים נחמדים בכרטיס, פניתי אלייה היא החזירה לי תשובה נחמדה ובהמשך הערב עברנו לטלפון היא שואלת אותה אחרי מספר משפטים: תגיד לאיפה את יוצא לבלות??? אז ענית לה: למועדונים , מסיבות, פאבים אני לא יוצא כי אני לא שותה בתי כמה סרטים. אז היא עונה לי: מסיבות ומועדונים בגילך??? להזכירכם אני בן 29 שאלתי למה מה הבעיה בגילי ללכת למועדונים , אז היא שואלת אותי אם אני לא חושב שזה ילדותי בגילי ללכת למועדונים?? אז אני אומר לה שמעי אני בן 29 לא בן 50 , ואני אוהב מוזיקה וריקודים, ואם אני יוצא זה עם חברים וזאת האמת שאני למועדונים ולמסיבות יוצא אולי 2-3 פעמים בחודש במקרה הטוב. אבל התשובה שלי עיצבנה אותי, מה אסור לבחור בן 29 לצאת לרקוד ולהנות ממועדון, תאמת ידעתי שהמשפט המפגר שיהרוס יבוא מתי שהוא לא ציפיתי אחרי 2 דקות שהיא תהרוס את הסיכוי באמת להכיר. אם היא לא אוהבת מועדונים זה זכותה אבל זה לא אומר שזה שאני אוהב ויוצא זה לא בסדר, זה לא הופך אותי לילדותי או אינפנטיל, סתם עוד מוזרה באתר הכירויות

באז באז

New member
זה כן הופך אותך

בעיני הרבה אנשים. קצת מסובך לבקש ממישהי שבטח הפסיקה ללכת למועדון בגיל 22 ככה שתחשוב שמישהו בן 30 כמעט במועדון זה לא פתאט. זה לא עניין של נכון או לא. אבל תקח בחשבון שיש עוד הרבה שחושבים ככה.

sagi26

New member
תגובה

אני בן 29 לא בן 50 דבר שני היא בת 25 וזה שהיא לא יודעת להנות ממוזיקה ומריקודים או שיש לה חשיבה מקובעת מלאה בסטיגמות זה פאק רציני בעניי. היא עדיין גרה עם ההורים שלה אז מישהו יכול לבוא ולטעון שזה גם ילדותיות שבחורה עובדה בת 25 עדיין גרה עם אמא ואבא, לצורת התנהגות ילדותית יש הרבה צורות התנהגות!!! זה לא שאני שורץ פעמיים בשבוע במועדונים במקרה הטוב זה 2 בחודש, וגם אמראתי לה שאני יוצא למסעדות בתי קפה וסרטים היא נתפסה לקטע של המועדונים והמסיבות אז אחלה שהיא תשב בבית מול ספר ואני יהנה בדרכי

ufffnick

New member
ובזה הרגע

אתה עושה לה, בדיוק מה שהיא עשתה לך. לאן זה יוביל אותך? מה זה נותן לך? לכל אחד יש את הדברים שהוא אוהב יותר ופחות, אתם כנראה לא אוהבים את אותם דברים, אז אתם פשוט לא מתאימים. הלאה, דלג אל הבאה בתור.

sagi26

New member
תגובה

אני לא חושב שזה ילדותי שהיא גרה עם ההורים בגיל 25 ובכלל לא באתי לשופט אותה אני באתי נטו להכיר, היא באה נטו לשפוט כדי לחפש איך לפסול וזה מה שעיצבן אותי. אתה עובד 4 פעמים בשבוע מהצהרים עדש הלילה, אני בבוקר קשה לי לקום מוקדם לעבוד, אז היא טוענת שאין לי חיים, דווקא יש לי חיים טובים, אני מספיק לצאת ולבלות ולהתאמן. לעבוד בבוקר שאני בא כועס ועצבני זה לא יתרום לי לעבודה במיוחד שהיא מול קל מתאמנים, אני הרבה יותר נחמד מ10-11 בבוקר , אתמול סיימתי ב12 בלילה ורציתי שנלך לשתות כוס קפה וזלא שהיא קמה מוקדם לעבודה יום למחרת היא פשוט חושבת שזה לא שעה מתאימה לפגישה, אז מה כן שעה מתאימה לאנשים בוגרים בגיל שלנו 6 בערב??? פעם באמת הכל היה נסגר ב9 בערב באיזור חיפה היום הכל פתוח עד 2-3 בלילה אז אפשר להיפגש בכייף, פשוט הבחורה כבדה באופי ומקובעת בחשיבה שלה

שירס36

New member
יכול להיות שאתה שפטת אותה קודם

על זה שהיא הולכת לישון מוקדם ואמרת לה שהיא "כבדה"... ואז היא החזירה לך?

sagi26

New member
תגובה

אני לא שופט אנשים אני בא להכיר ולא מחפש איך לשפוט כדי לפסול דרך אגב הלילה בסוף נפגשנו במקום להיכנס לבית קפה ישבנו באוטו ודיברנו היא הייתה קצת עייפה אז את רוב הדיבור אני עשיתי, למרות שהיא גם דיברה:) בקשר למועדון הסברתי לה את עצמי שאני יותא כל בשבוע בטירוף כדי להכיר בחורות , היום אני כבר רחוק מלהיות פרפר לילה אני יוצא בכייף עם חברים מדיי פעם. אני יתן צאנס כי סה"כ היא חמודה אז לא נלך למועדון ביג דיל אני ילך עם חברים עם באמת יבוא לי. ניראה בהמשך איך יתפחו הדברים ואני יעדכן

באז באז

New member
בקשר של מועודנים

אני יכול לכתוב לך שאתה בן 29 לא בן 20.... אבל אם אמרת לה את זה וזה לא שכנע אותה, אני בספק שזה היה הבעיה מבחינתה, כנראה פספסת משהו...

sagi26

New member
תגובה

אחרי זה עוד המשכנו לדבר ועוד יש מצב שניפגש מעבר לנט אני חשבתי אחרי השיחה וזה מאוד עיצבן אותי, כי אני לא באתי לשפוט אותה והיא מנסה לשפוט אותי אני בא נטו להכיר אז מזה משנה אם יש דברים שהיא אוהב ואני לא מתחבר עלייהם, מה היא צריכה לאהוב כל דבר שאני אוהב ולהיפך נכון שלא,, אבל לטעון שזה ילדותי ופאטתי בגיל 29 לצאת למועדונים זה ממש לא לעניין כי זה כבר לשפוט אותי והיא בכלל לא מכירה אותי לעומק

חפיף..שכח מזה ותעביר אותה.

כבר בהתחלה משתמע מהעניין שיש כאן חוסר כימיה זה לא שווה את הכעס.

sagi26

New member
עוד מקרים שקרו לי בהכרויות בנט

דרך אגב אני לא ניראה בן 29 נותנים לי גג 24-25, ואני גם לא בן 30 טיפוסי זה לא אומר שאני לא בוגר אני פשוט לא כבד. אני היפר מטבעי אז בגלל זה אני אוהב לצאת לרקוד, וכייף לראות אנשים צעירים ברוחם ומתלבשים יפה ומוזיקה קצבית . הרבה בחורות באתרי ההכרויות מחפשות כל מיני סיבות דביליות כדי לפסול ולא נותנות צאנס אמיתי להכיר, הכי קל לשפוט מהר ולפסול הכי קשה זה באמת להכיר ואני יביא עוד דוגמא: הכרתי בחורה בנט שבשיחת הטלפון אמרה לי שאני ניראה טוב וזה לא שאין לה ביטחון עצמי, פשוט לדעתה אני ניראה פרפר,, אז שאלתי אותה אם היא שואלת אותי אם אני פרפר או טוענת שאני פרפר. 1- אני לא רץ כל היום לחפש בחורו ולסקס יש לי תאימונים שלי ותעבודה שלי ב2 חדרי כושר יש לה דברים קצת יותר חשובים בחיים,זה לא אומר שאני נזיר טיבתי אבל לא ילד בן 17 שמחפש כל היום. 2- גם הפרפרים הכי גדולים בעולם בסוף מתאהבים ומקימים משפחה, יש לי חבר בחדר כושר נשוי 10 שנים מסתכל חופשי אולי גם מפלרטט אבל עד היום הוא לא בגד באישתו אפילו פעם 1 וגם לא ניראה לי שזה יקרה, ולפנייה ניראה לי הוא היה זיין לא קטן כי יש לוק לוק מטופח ויש לו ביטחון ויכולת דיבור, אבל ברגע שהוא התאהב ויש לו משפחה הוא השתנה. פעם יצאתי עם בחורה שהיא בעצמה מדריכת עיצוב וחיטוב , כל הערב רצה לקבל מני טיפים איך לשפר את גובה הלא מעוצב וכל הערב זרקה לי טיפים מה לא בסדר בכרטיס שלי באתר, זה עיצבן אותי כאילו אם מפריע לך הכרטיס שלי אז למה לעזזל נפגשת איתי ובזבזת לי ערב שהיה יצאתי סתם מעוצבן.

לא מבינה משהו מדוע הגיל משחק אצלה

תפקיד? אני בת 36 ויוצאת כל יום שישי לרקוד ז"א אחרי גיל 25 צריך לשבת בבית ולהירקב???????? כנראה היא טיפוס ביתי שלא אוהב לצאת לבלות ולנקות את הראש וקשה לה לקבל עובדה שאנשים בגילאים יותר מבוגרים יוצאים היא כנראה סגורה בתוך 4 קירות שלה בבית וטוב לה בזה

ufffnick

New member
מה קשור?!

גם אני מיציתי את ימי המועדונים וריקודי שישי בערב, זה עושה אותי טיפוס מסתגר?! לכל אחד, יש תקופות של בילויים שמתאימים לצרכים שלו, היום אני לא מוצא סיבה ללכת ולהשתולל עם אנשים שצעירים ממני ב-10 שנים, למה? כי האנשים עושים את הבילוי יותר מכל תפאורה של המקום. כמו שהיא הציגה עמדה שיפוטית וביקורתית כלפי הרגלי הבילוי שלו, וכנראה שזה הרגיז אותך, כך גם הביקורתיות והשיפוטיות שלך כלפי הרגלי בילוי של כל מי שלא יוצא לרקוד, מעצבן אותי.

דרלינג היא שאלה אותו בצורה אחרת

שכל אחד יחייה את החיים שלו אני לא מתערבת בחיים של אף אחד וגם לא נותנת לאף אחד להתערב או להכתיב לי את צורת החיים שלי אבל לשאול אותו בצורה כזו ולהתפלא למה הוא יוצא בגיל שלו זה רק מראה כמה היא סוגרה בעצמה ומיצתה את נושא הבילוי אם היה לה בכלל ובקשר לביקותיות ולשיפוטיות שלי אני אומרת מה שבא לי ועושה מה שבא לי דבר אחד טוב אצלי אני לא דופקת חשבון לאף אחד ולא צריכה להתמרח כדי למצוא חן בעיני מישהו זו אני וזהו ואם הביקורתיות והשיפוטיות שלי לא נראים לך אתה לא חייב לקורא מה שאני כותבת דרלינג אבל אני כותבת מה שאני חושבת כמוך וכמו כל אחד מהגולשים פה

ufffnick

New member
כמה דברים

א. יש רק אחת שיש לה הזכות לקרוא לי "דרלינג" וזו לא את. ב. את חופשייה לומר מה שבא לך מתי שבא לך, ובאותה מידה שאת יורה לכל הכיוונים, תלמדי לקבל את הריקושטים בחזרה. ג. אם יש לך בעיה כלשהי עם הביקורתיות שלי כלפי דרך ההתנסחות שלך את יותר ממוזמנת להפסיק לקרוא את הדברים של ובוודאי להפסיק להגיב,י כי כנראה שקשה לך עם ביקורות ועם זו בפרט. כיף כשיש לך הד? יותר כיף שיש לך מראה... הא? תתחילי להשתמש בה, לפני שאת יורה פנינים מסביב. כי למילים כמו כדורים יש דרך משונה לפגוע בקירות ולחזור.

כמה וכמה דברים

א. דרלנג אני קוראת לכולם כך שאל תחשוב שאתה מיוחד ב. כמו שאמרתי כל אחד יכול להגיב איך שבא לו ג. אין לי בעיה לגבי ביקורת שלך כל עוד היא נכנסת מהמסך לעין וישר יוצאת החוצה שמצידי אתה יכול לדבר ללמפה איזה כייף שיש שמישהיא עונה לך מבלי להתיפיף ואיך שבא לה? ודרלינג אני לא יורה פנינים אצלי רק ציינאיד כך ששום דבר לא חוזר אלי

rigoletto111

New member
נו,ניצלת מבחורה עם סטיגמות דביליות

אין שום דבר "ילדותי" בשתייה בירה , בריקוד ובהאזנה למוסיקה במועדון. זו צורת בילוי לגיטימית ואין בה שום דבר שמעיד על "חוסר אינטיליגנציה" .

תראה..

זה ממש לא במקום (מצידה) לתקוע הערה כזאת.. הכרות בין אנשים - אפילו לא במטרה לקשר רומנטי -צריכה להיות דבר זורם,נעים ובטח לא שיפוטי (אתה לא חייב כלום לאף אחד).. זה כמו שהיא לא תצא איתך רק בגלל שאתה אוהב תפוחים והיא לא. נשמע (ותרשה לי לשפוט אותה לאור המצב
שמדובר בבחורה קצת לחוצה,אין לה ראש פתוח ו.. סתם לא נחמדה באופן כללי(-:. עצם העובדה שבחור בגילך יוצא רק יכולה להעיד עלייך דברים חיובים.. אופטימיות ושמחת חיים - היא ללא ספק יכולה ללמוד ממך ומכל השלושים פלוס שמבלים וחיים את החיים בכיף ולא תקועים בשיגרה שלהם בין ארבע קירות ומצפים שמשהו ייקרה. בסופו של דבר, אם אין חיבור אז אין.... אם כבר על ההתחלה,(השלב שאמור להיות הכי מקסים ומרגש) יש כאלה וויכוחים דביליים (במקום להכיר באמת) זה לא שווה את המאמץ.. שיהיה סופשבוע נפלא!

שירס36

New member
זה לא רק נשים...

זה גם גברים... מסיקים מסקנות ומתרשמים בדרכם. בעיקרון... זכותך לעשות מה שבא לך (להינות ממועדונים, למשל) והיא? זכותה להסיק אילו מסקנות שבה לה... ואם מישהו מעלה משפט שהורס אז אולי הוא רוצה להרוס. אין מה להתרגש מזה... תעבור לשוחח עם מישהי אחרת. זה כנראה לא מתאים... ו... מה נשמע בטכניון?

למעלה