מקרה שקרה לי לאחורנה,

מקרה שקרה לי לאחורנה,

הערה: כתבתי את זה גם בפורום גאווה-נוער בנענע בניהולה של אינה.. אבל אני רוצה שזה יהיה גם פה. זה קרה בערך לפני חודש, כשעוד הייתי (שמא עדיין?) מאוהב בניר. אז פגשתי אותו, זה-שאין-אנקוב-בשמו, ולא זה לא וולדי (WAS, רגע להיזכר בצחוקידה עם לי..טוב זהו נגמר) בכל אופן, פגשתי את זה-שלא-ננקוב-בשמו, וכן הוא היה טוב מאוד, בתור מישהו שיעזור לי להתגבר על ניר, ואולי בנסיבות אחרות הכל היה אחלה איתו. אבל בשורה התחתונה הוא היה תחבושת על הפצעים שניר גרם לי, ואפילו תחבושת טובה מאוד, מהאלו עם המישחה המאגניבה הזאת שמחטאה פצעים, אבל מי רוצה להיות עם תחבושת? הייתי איתו כמה זמן, שבוע שבועיים, אני לא אגיד שלא ניצלתי אותו, כן ניצלתי אותו בכדי להתגבר על ניר (מה שהופך אותי, גם - לבן זונה, אחרי הכל כל הגברים בני זונות) אבל גם הוא נהנה מכל רגע וידע שזה רק זמן קצוב עד שאני אתגבר על ניר, או להפך - שניר כבר יחליט שהוא כן רוצה אותי ולא אותו! אבל ההחלטה הזאת לא באה, ניר נשאר בשלו - ואני? אני עכשיו לבדי, קראש אין סוף על בנאדם שלא יילך איתו, בזמן שיכולתי להיות עם מישהו אחר, אבל כמו שכבר אמרתי, מי רוצה להיות עם תחבושת? זהו..רק רציתי לשתף אותכם, לקבל תגובות אולי.

LeeCooper69

New member
ראית?!?! גרמתי לכולם שיתעלמו ממך!!!

וכמו שחברות פורום מסוימות מרבות להגיד.... מואהאהאהאהאהאהא...

resputin

New member
אין כל קשר לבין ´יחס חם´ ולבין

עצם ההענות להודעה או לא. ואשמח, אם תשאיר את הציניות החביבה והחובבנית שלך, לעצמך. בקשר לגוף ההודעה עצמה, אם כל הכבוד- זה מבין ההודעות היותר לא מאורגנות שראיתי מחיי, יתרה מכך ויתרי לקראת החצי מלנסות לקרוא ולהבין, בטח שבשעה לילית זאת. ושוב, אנא תשמרו את הויכוחים מחוץ לפורום הזה, אנחנו סך הכל מנסים לשמור על רמה מכובדת כלשהי, תודה.

הודעה זו היא לא תגובה לרספי

אלא לכל השרשור הזה. בכל זאת, זה פורום ולא צ´אט. שיחות פרטיות יש פה...אבל גם בגבול מסוים....אנא שימרו על הגבול הזה על גבי הפורום(כבר קיבלתי תלונות)

טוב.

את הציניות אני אשמור לעצמי. לא היה שום ויכוח בתוך התגובות להודעה, חוץ מטיפשותו אך עקביותו של לי לנסות ללגלג עלי. לא הבנתי עדיין אבל, איך זה מתקשר להודעה? תודה.

LeeCooper69

New member
טיפשותו?? שבבה....

תתקשר שוב כש"תרצה מישהו לדבר איתו" או כשתחשוב ש"אתה דלוק עליי קינדה"....

TwelveEyes

New member
אהמ...

יקירי, ייתכן מאוד שלא קיבלת הרבה תגובות משום שלא ציינת על מה בדיוק אתה רוצה שנגיב. אתה רוצה עצה על מה לעשות עם ניר? תשכח ממנו. וזה כל מה שאני יכולה להגיד מאחר ולא טרחת לספק שום פרט עליו. על מה לעשות עם וול-אה, זה-שאין-לנקוב-בשמו? או שתשדרג את מערכת היחסים איתו למשהו רציני, או שתעזוב אותו. סתם סימפטיה? או, ילד מסכן שלי! קבל
חם מכל ה
. מרוצה? והייתי מגיבה על הויכוח שהתעורר פה.. אבל אני חושבת שמרבית הפורום יודעים מה דעתי בנושא, או מנחשים, ואני מכבדת את עצמי יותר מידי מכדי לרדת לרמה של אנשים מסויימים.

אני לא מבינה.

אתה לא רוצה להיות עם בחור-התחבושת (מה שזה לא יהיה) הזה, אבל מצד שני אתה גם לא רוצה להיות בודד בזמנים שבהם אתה דלוק על מישהו שלא קשור לעניין, שלא מחזיר לך אהבה. אז, מה יותר חשוב לך? שיהיה לך מישהו בזמנים האלה, או להיפטר מנער התחבושת? כלומר, אם באמת בא לך שיהיה אית מישהו, והתחבושת לא מזיק בכלום, אז למה להעיף אותו..? תשאיר. אתה הרי אמרת שהתחבושת היא התשובה המהירה לבדידות ולעצב וכו´... מה השתנה מאז שפגשת אותו ועד עכשיו? אוקיי.. רק ניסיתי להבין מה הולך פה, למרות שלא נראה לי שיצליח לי.. אני לא פסיכולוגית או משהו, וזה כבר עניין מורכב ביותר -_- בכל אופן. יש תקופות כאלה, שלא הולך בתחום הזה. השלם עם זה ויהיה לך הרבה יותר טוב...

going mad

New member
אני אישית...

אני אישית לא מאמין בדברים מהסוג הזה...לא עושים מאנשים כמו טמפון, מדממים משתמשים זורקים,אבל זה אני...אני במקומך הייתי חושב גם עליו הייתי מברר מה באמת זה שניצלת חושב ומרגיש, לא לעשות ראש קטן ולהגיד "אבל גם הוא נהנה מכל רגע וידע שזה רק זמן קצוב עד שאני אתגבר על ניר"לחפור, לא אמרת אם הוא אמר לך את זה, אם הוא לא אמר לך, מה שאתה עושה זה לברוח מאחריות, וגם אם אתה צעיר , זו לא חוכמה להגיד "אני עוד צעיר אני לא צריך לחשוב על זה" אמנם לא אמרת דבר כזה, אבל זה מה שרוב האנשים אומרים בכל דבר שקשור לאחריות מסוימת... ואם אתה לא רוצה להיות עם תחבושת אל תשים אותה על עצמך... ואם היחס שלך אל אנשים הוא שאם אתה לא משיג את מה שאתה רוצה, מותר לך לדפוק כל אחד אחר כדי לקבל סיפוק שיכול לחפות על מה שאתה מרגיש, יהיו לך המון בעיות בחיים...זו לא הדרך להגיע גבוה From going mad נ.ב.היה יכול להיות קל יותר לענות לך אם היית שואל שפציפית ומנסח אויל את מה שכתבת יותר ברור... נו טוב יש גם כאלה

למעלה