מקרה שקרה לי לפני בערך שנתיים

רותי 11

New member
מקרה שקרה לי לפני בערך שנתיים

באחד המפגשים שהיו לי הבן הצעיר שלי היה נוכח
לא זוכרת בדיוק למה.
בכל אופן תוך כדי שאני מנהלת את הערב פתאום אני
מרגישה מעין התקף חרדה/פחד קשה ולא מובן ישר קמתי
ויצאתי החוצה להירגע משום שהרגשתי שאני לא יכולה
להמשיך והייתי חייבת לעשות הפסקה קצרה.
בינתיים הבן שלי יוצא אלי החוצה ומנסה לומר לי משהו
ואני בהתחלה לא רציתי להקשיב לו והוא התעקש לומר
את שיש לו לומר, והוא מספר ששניות לפני שקפצתי מהכוסא
הוא ראה מעין ירוק מסתובב בחדר ואז הוא נעמד מעלי
מעל אזור העורף שלי ופתאום הוא שינה צורה והפך להיות
דמות מרושעת עם טלפיים שנראו כמו של פרדי קרוגר
והיא כאילו תקפה אותי באזור העורף ובאותה שניה שהוא
ראה את זה הוא ראה גם את התגובה שלי שישר התרוממתי
בפחד. לאחר מכן הוא ראה את אותה ישות או מה שזה לא יהיה
עוברת לכיוון אחת החברות/תלמידות שהיו בחדר והוא ראה איך
אותה ישות נכנסת אליה לתוך האוזן ובאותו רגע הוא רואה שאותה
חברה מגרדת את האוזן וגם כאן הוא שם לב לתגובה בעקבות
מגע של אותה ישות.
ולמה אני מספרת לכם את זה עכשיו משום שביום שישי בערב
נזכרתי בסיפור הזה, והיום אחה"צ הוא פתאום נכנס הבייתה
ושואל אותי אם אני זוכרת את המקרה הזה, מעניין למה זה עלה
פתאום שוב.

והיא

elar84

New member
חזק!

גם הילדים שלך רוחניים כמוך???
בעבר היה קשה לי להאמין לסיפורים כאלה. בגלל שגם לי קרה מקרה בו ראיתי משהו, אני יודעת שניתן לראות ואכן אנו לא לבד.

אורנה136

New member
מפחיד

רותי 11

New member
מה קשור לא לנהל

והגנות תמיד מלמדת לעשות
אני לא יודעת איך ומהיכן זה
הגיע הרבה פעמים זה יכול
להגיע עם אחד המשתתפים

מעניין איך יודעים מתי זה שד ומתי ישות

כשראיתי ראיונות עם שטניסטים לשעבר שזימנו שדים היה אחד שסיפר שהיה לו ראש של חיה. אני חושבת שלא כל ישות היא בהכרח שד. וגם השדים לרב שונאים את ישו לכן כשהם ביקשו מהשד לתקוף זקנה אחת הד התעצבן עליהם כי הוא בא אליה וגילה שהיא נוצריה

רותי 11

New member
לא הבנתי את הקשר של נוצריה

ישו היה יהודי ומת יהודי להזכירך

זה לא סיפור שלי

בכל אופן השד בא לתקוף אותה וכשהוא גילה שהיא נוצריה הוא חזר לשטניסטים שקראו לו ונראה עצבני זה מה שהוא אמר.

זה לא אשמתי שלשדים יש אישיו עם ישו

גם כשחקרתי קוסמים שעובדים עם שדים (יש הרבה כאילו בכל העולם), השדים גרמו לקוסמים לחקות בקסמים את ישו (למה נראה לך דינאמו הלך על המים? סתם כי בא לו? זו דרך ללעוג לישו)

נ.ב

כמובן שדינאמו אחד מהקוסמים שמכרו את נשמתם לשטן כדי ששדים יעבדו איתם למרות שנתקלתי בקוסם שעובד עם שד (ולא יודע שזה שד), שלא מכר את נשמתו אלא השד די נדבק אליו בתור ילד ואמר לו שקוראים לו דזמונד אבל לאור חלק מהקסמים שהוא עשה דזמונד זה שד( דזמונד ביצע פעם קסם של ליצור סימני דקירה בידיים של אנשים והסימני פציעה האילו זה איך שהם מציגים שלישו היה)

כן

קוסמות מתחלקת לשתיים יש את הטריקים הפשוטים ויש את הקסמים האמיתיים שזה כבר בלי טריקים בכלל כל הקוסמים הגדולים אילו שלא מבצעים טריקים עובדים עם שדים ולא הם עושים את הקסם (קופרפילד דינאמו לא זוכרת יש עוד כמה). זה מאפשר להם לעשות דברים שאנשים לא יכולים לעשות להעלם לעבור דרך חפצים (דינאמו אוהב חהכניס את היד דרך זכוכית ודרך חפצים), להעלים דברים וכדומה.... וכמובן שהם גם מידי פעם לועגים לישו כמו ללכת על המים ונדמה לי הקטע גם של להפוך מים ליין וכדומה .

גם אם תסתכלי בהיסטוריה של כרזות של קוסמים

תראי הרבה כרזות שמצויירים עליהם שטנים (הרבה פעמים הם מצויירים לוחשים לקוסם באוזן). זה לא במקרה הקוסמים ידעו מי עושה עבורם את הקסם

דוגמאות לכרזות כאילו של קוסמים ויש עוד אלפי כאילו

שדים והשטן זה הסוד האמיתי של הקוסמים הגדולים ומקור כוחם. גם מוטיבים של אש וגולגלות מופיעים ושטנים שלוחשים לקוסמים באוזן את התשובות מאז שגיליתי את זה אין לי הערכה לקוסמים הגדולים הם לא עושים כלום חחחח

למעלה