מקרה שקרה לי(תגובת ארינה)

doremini

New member
מקרה שקרה לי(תגובת ארינה)

אני גרה בארה"ב,עבדתי לפני שנה+ במשק בית וביביסיטר באותה משפחה,משפחה יהודית, וקרה לי משהו מוזר. כאשר סיימתי לנקות את הבית ולסדר, מישהו שם על המצעים במיטה של הילדה מן חתיכות של פלסטיק בצבע ירוק כזה. לא הבנו מזה. לאחר כמה ימים(אם אני לא טועה) התופעה חזרה,אך הפעם זה היה מין חול נוצצים על כל המיטות בחדרים. זה לא היה אני, ואני בטוחה שזה לא היה אחד הילדים,היחסים שלנו היו טובים. התחלטתי להרגיש מאוד מוזר בבית עצמו כל פעם שהייתי מגיעה לנקות, כאילו שיש נוכחות בבית שעוקבת אחריי. שני חתולים שהיו בבית כל פעם היו רצים אחד אחרי השני ויום אחד שמעתי אותם רצים לקומה השנייה ופתאום הדלת נסגרה חזק, ואחת החתולות נשארה בפנים. כשפתחתי את הדלת החתולה הייתה מבוהלת. החלונות בבית תמיד סגורים כך שאין סיכוי שרוח נכנסה וגם החתולות עצמן לא יכולות לסגור את הדלת ובמיוחד לא על עצמן. התופעה עם הנוצצים המשיכה ולא היה לבעלים ברירה אלא לפתר אותי. כאב לי מאור,כי לא הבנתי מהו פשר הדבר. שאלתי באותו זמן את הקלפים מה קרה, הם ענו לי שזו תופעה לא אנושית...(משהו כזה). אבל מה זה יכול להיות? אני עד היום חושבת על זה ולא מבינה מדוע זה קרה. האמת שחשבתי שאולי בגלל שאני צריכה להכנס להריון, משהו מלמעלה סידר את הדברים כך שלא יהיה לי קשה. כי היה לי ממש קשה לעבוד אצלהם. ובאמת היום אני אמא לילד בן חודשיים+. מה את אומרת ארינה?

ארינה

New member
מוזר ביותר

אין לי ממש מושג על מה מדובר כנראה רוח או יישות כלשהי שחשבה שהבית הזה לא ממש מביא לך למזל והיה עדיף לצאת משם. אין לי ממש הסבר אחר לזה.

למעלה