מקרה שקרה ...

CtrlAltDele

New member
מקרה שקרה ...

טוב, אני לא בטוחה אם אתם יודעים שסטודנטים לעיצוב ואדריכלות מדפיסים את חייהם ללא הפסקה, נו אנחנו אנשים ויזואלים, חייבים הכל מודפס וכדומה.
היום הלכתי להדפיס מפה בגודל 60x55 ס״מ, נגשתי למכון העתקות שידעתי מראש שהוא יקר יותר מאשר המכון העתקות הרגיל שאני הולכת אליו מרצון לחסוך זמן לחניה וגישה - טענתי הייתה בסוף זה יעלה אותו הדבר וסהכ מדובר בגיליון קטן אחד.
המחיר אצלכם היה 75 שקל! להדפסה כזו.... יצאתי בהלם ונסעתי למכון העתקות הקבוע שלי, שם נאמר לי שדף דק 80 גרם (כמו במכון הקודם) יעלה לי 15 שקלים ואילו דף עבה יותר יעלה לי 25 שקלים. לא מדובר בהבדל של 10-20-30-40 אחוז אלא של 400 אחוז!!! ועוד החצופים כותבים באתר שלהם שמדובר במחירים הזולים בארץ.
יצאתי אחרי המקרה הזה כל כך עצבנית, מאיפה החוצפה הזו לגזול ככה כסף מאנשים??

הייתי חייבת להוציא מרמור, תודה על ההקשבה:)

mad alot

New member
בסדר זה כי במכון היקר

הדיו עשוי מאבקת פיות ודמעות של יתומים.

אבל באמת מעניין איך הם מתרצים לעצמם הבדל מחירים של מאות אחוזים.

CtrlAltDele

New member
שואלת את עצמי גם...

וגם אותם במייל שאלתי, בנתיים אין תגובה.
כנראה יש להם סיבי זהב בנייר או משהו.

אבל ככה גם בחברות הסלולריות מוכרים לנו ת'לוקש כשהם מתרצים את זה שלדוגמא גלקסי S3 שעולה בחנויות פרטיות כ2800-3000 שקל ואצלהם זה יותר כ4500-5000 שקל בזה שזאת "אחריות היבואן הראשמית" שזה הבבל"ט הכי גדול שהומצא במדינתנו ...
מה שיפה בכל הסיפור שאת יכולה מבחירה ומרצון לשים עליהם פס וללכת למקום אחר כי אפ'חד לא יכול להגיד לך לא לחפש מקום זול יותר ...

tamaguchi girl

New member
בדיוק בגלל זה שווה להשאר נאמנים למקום הטוב

גם אצלי זה קורה ולכן שווה את החנייה והעוד דקה הליכה

ולמה את עוד לא בפורום שלי?

מכוני העתקות ובתי דפוס עושים ים של כסף על עבודות סטודנטים...
יש הרבה מכוני העתקות אחרים, חלקם אפילו מציעים כרטיסיות ניקובים לסטודנטים, כך שזה יוצא משתלם.

CtrlAltDele

New member
חח

אני לא בפורום שלך כי אני לא מעצבת תקשות חזותית, אלא ע.פנים.
ידוע לי שיש הרבה אחרים, פשוט באותו רגע הייתה לי גישה נוחה יותר למכון הספציפי ולא חשבתי על כזה פער מחיר.

spaysi8

New member
וואי שונאת את זה

בעיקר בתור סטודנטית לעתיד באדריכלות,
מכירה כשהייתי בתיכון ולמדתי אדריכלות- היו הפרשים נורא גדולים בכל בית דפוס וזה נוראי!

דינדש

New member
אני עובדת במכון העתקות.

אז במקרה שלי יש לי מזל. אני מדפיסה חופשי

האמת שאני לא יודעת את המחירים אצלנו, אני מתעסקת בביצוע העבודה בפלוטרים ובA4/A3, אבל זה נראה לי ממש תמוה שלוקחים מחירים מופרזים כאלה (במכון היקר).

חיים של סטודנט ):

את מזכירה לי את כמות הצילומים וההדפסות שאני עשיתי בתקופה שהייתי סטודנטית- בכסף שהוצאתי יכולתי לרכוש אוטו קטן, אבל ישן :)
זאת ממש חוצפה. אין הנחות לסטודנטים? או שהמרצים לא יכולים לעשות משהו בנידון?
אני מניחה שהנושא הועלה בעבר, אבל אולי תנסי שוב להעלות את הנושא לשיחה אצלכם בלימודים ובנוסף, לבדוק אם אפשר אפילו לגשת מס' סטודנטים שצריכים להדפיס ולעשות הנחה קבוצתית.

CtrlAltDele

New member
הנחים אינם קשורים להדפסות

פשוט צריך להמשיך ולגשת למקומות הטובים ולעשות סקרי שווקים.
סתם הייתה סיטואציה מעצבנת.

מבינה את העצבים,

(וגם מתחילה לחשוב פעמיים כשאני רוצה לקנות משהו בכולבו, כל קנייה זה פחות דף צילום בעתיד...)

אבל במקום להתעצבן, פשוט אל תקני אצלם. זה עוזר הרבה יותר מעצבים או מיילים.

למעלה