מקרה שקרה...

petro1

New member
מקרה שקרה...

היום בלילה שחזרתי תפס אותי שוטר במהירות של 37 קמ"ש מעל המותר.. (בכביש עירוני=50) יש לציין שאני נהג חדש ללא הרשעות קודמות. רשיוני נלקח וזומנתי לקצין תעבורה ביום ראשון שיחליט על שלילה מנהלית ל30 יום או לא,ונקבע לי משפט לכעוד חצי שנה. רציתי לשאול אם יש סיכוי בכלל שהקצין לא ישלול לי את הרישיון..ובמשפט מה צפוי לי..ואם תעזור לי העובדה שאני כבר איהיה חייל תודה לעונים

isra533

New member
קצת סבלנות

תחכה ליום ראשון ותראה. ותחכה למשפט ותראה. אני לא אומר זאת כדי לקניט אותך, אלה באמת קצת סבלנות, אחרי שעשית את הטעות בנהיגה לפחות שתהיה לך הסובלנות והבגרות לקבל את הדין.

כל הכבוד

לשוטר
מחזיק אצבעות שתקבל שלילה לשנה.

קח את זה בבגרות

נענה לך לעניין. הסיכויים שהקצין לא ישלול את רשיונך קלושים. אתה נהג צעיר, חדש וחסר נסיון ושלילה ועונשים כבדים נוספים כפי שיוטלו עליך במשפט הם אמצעי חובה מצידם. אני מציע לקחת את זה בצורה חיובית, באופן בוגר. להבין שהתנהגת בחוסר אחריות ובחוסר תשומת לב למהירות שבה אתה נוסע, ולהבין שמפה הרווחת עוד נקודה לנסיון ולבגרות. אני מבין ויודע שאתה מרגיש חרא בגלל העניין, אבל קח את זה באופן חיובי כי המצב בבטיחות בדרכים בארץ נוראי, ואכיפה נכונה זה צעד חשוב שראוי להערכה מצידנו. וחשוב שהצעירים מבינינו גם יתחשלו בבגרות.

petro1

New member
תודה על התגובות...

רק רציתי לדעת מה ההשלכות של זה..תגובה על התגובות חוץ מרב סרן שמועתי- תגובה כזאת לא לעניין-של שמחה לאיד...אני את הלקח שלי למדתי ולא מהתגובה שלך...יום נעים לכולם.ד"א אגב הוא אכן שלל ל30 יום.

למעלה