מקרה שקרה

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
מקרה שקרה

היום עשיתי לעצמי פדיחות ב"זארה"- הלכתי לקחת מכנסיים שהיו בתיקון והייתה לי בחילה נוראית וכשהגיע התור שלי התחלתי להסתחרר ולראות הכל שחור וחשבתי שאני תיכף מתעלפת. אז מהר הושיבו אותי ונתנו לי מים והרגשתי כל כך חסרת אונים ולא בשליטה. פחדתי שאני אקיא להם שם. אחרי כמה דקות זה עבר אז סחבתי את עצמי הביתה- ישר למיטה עם בקבוק קולה. מה אני אמורה לעשות עכשיו? יש צורך לעדכן את רופא הנשים? או ללכת לרופא משפחה ולבקש בדיקת דם? או פשוט להתעלם מזה?

קודם כל , אני מקווה שאת כבר מרגישה

טוב יותר. לדעתי, את צריכה לעדכן את הרופא שלך והוא בטח יתן לך בדיקות דם לעשות, יתכן מאוד ורמת ההמוגלובין שלך ירדה וזה בד"כ גורם להרגשות שתיארת. אז כבר מחר לגשת לרופא. שתהיה שבת שקטה ורגועה

חן123

New member
גם לי זה קרה,

בעיקר בסוף השליש הראשון וגם לא מזמן. אני יכולה להגיד לך שמנסיון שלי משהוא עם סוכר עוזר. דרך אגב, אף פעם גם לא הרגשתי עם זה רע מידיי (מבחינת פאדיחה), תמיד מומלץ לעדכן את הרופא, אבל אני באופן אישי אף פעם לא התרגשתי מיזה, אולי כי אני יודעת שעם הנתונים שלי (המוגלובין נמוך ולחץ דם נמוך) זה כמעט מתבקש תרגישי טוב

גם לי קרה...

במקרה שלי (ראיתי שחור מול העיניים וכמעט התעלפתי ברחוב) זה היה בגלל הומוגלובין נמוך, אני מציעה שגם תיידעי את הרופא שלך ותבקשי ספירת דם, סביר להניח שתצטרכי לקחת ברזל או להגביר את כמות הברזל שאת לוקחת. תרגישי טוב!!!!!!!

אני התעלפתי בשרותים בביה"ס...

מייד בדקתי לחץ דם (מזל שזה היה יום שבו היתה האחות) וגילית שיש לי חץ דם של דג מת... שתי כוסות תה חזק עם המון סוכר, וכמובן בדיקת דם שהראתה רמת המוגלובין נמוכה מאוד (תשע... צריך להיות לפחות 13). הייתי בחודש שביעי. תשמרי על עצמך - תשתי המון, שתמיד תהיה לך סוכריה או קוביות סוכר בתיק. תקפידי על עניין הברזל. אני די הזנחתי את העניין הזה והגעתי למצבים של חולשה וסחרחורות נוראיות.

כל מה שכתבו חברותי לפורום, נכון!

חשוב מאוד לעדכן את הרופא בכל מקרה!!! ותמיד קחי איתך בתיק סוכריות דבש (נספג הכי מהר ומשפר את המצב).

ligo

New member
תודה.

אני אתקשר מחר לרופא שלי. אני לא יודעת אם זו נפילת סוכר, כי אכלתי לפני שיצאתי. וגם תמיד יש לי פק"ל שוקולד בתיק...בכל מקרה, נספר לרופא, כי לא בא לי שזה יקרה שוב.

למעלה