מקרונים
אחרי המון מאמצים והשקעה מטורפת ומלא ניסיונות כושלים ומוצלחים הגעתי למצב שאני מכין מקרונים שנראים פשוט מושלם ובעלי טעם ומרקם מושלמים.
יש לי רק בעיה אחת שאני לא מסתדר איתה. במתכונים שקראתי כתוב שצריך לשמור את המקרונים במקרר. הבעיה שלאחר יומיים שלושה הם נהיים לחים ונדבקים לנייר אפייה למרות שאני שומר אותם בקופסא אטומה.
הם מקבלים את הלחות מהמילוי, אבל אין לי מה לשנות במילוי כי הוא נעשה במדוייק על פי מתכונים שונים. מה לעשות כדי שהמקרונים לא יהיו לחים.
תודה!!!
אחרי המון מאמצים והשקעה מטורפת ומלא ניסיונות כושלים ומוצלחים הגעתי למצב שאני מכין מקרונים שנראים פשוט מושלם ובעלי טעם ומרקם מושלמים.
יש לי רק בעיה אחת שאני לא מסתדר איתה. במתכונים שקראתי כתוב שצריך לשמור את המקרונים במקרר. הבעיה שלאחר יומיים שלושה הם נהיים לחים ונדבקים לנייר אפייה למרות שאני שומר אותם בקופסא אטומה.
הם מקבלים את הלחות מהמילוי, אבל אין לי מה לשנות במילוי כי הוא נעשה במדוייק על פי מתכונים שונים. מה לעשות כדי שהמקרונים לא יהיו לחים.
תודה!!!