מקרוני אנד צ'יז
בפסטה הרוטב מחכה לפסטה ולא הפסטה לרוטב אז מתחילים מהכנת הרוטב: ממיסים בסיר רחב 50 גר' חמאה רצוי מלוחה להוסיף 3 כפות קמח ולערבב לרביכה להוסיף 3 כוסות חלב לערבב היטב להוסיף מלח פלפל ואגוז מוסקט להמיס לתוך הרביכה שנוצרה 100 גר' גבינה צהובה מגוררת להוסיף 3 ביצים טרופות ולערבב בעדינות. לבשל את המקרוני לסנן ולהעביר לסיר הרוטב לערבב היטב ולהגיש חם. הערה: אם רוצים להפוך את המתכון לפשטידה אפשר להשתמש בצינורות פסטה לערבב הכל לשמן תבנית עגולה ולפזר בתחתיתה פרורי לחם ולשפוך את התערובת לתוכה לאפות בתנור חם 180 מעלות 30 דקות.