מקריות?????

מקריות?????

בשלושת הימים האחרונים אני נכנסת לקהילה אקראית וכל פעם מחדש מגיעה לכאן. היום החלטתי להיכנס לראות מה זה! עד היום פשוט חזרתי חזרה בלי להיכנס. אז מה זה מקריות? לא יודעת! סתם חשבתי לשתף אתכם

The Warrior

New member
מקריות ../images/Emo13.gif

...כל אחד יסביר בצורה אחרת. הכל קשור בהכל, ואת במחשבתך משפיעה עד סוף כל העולמות. מצד שני את גם מושפעת מאינסוף דברים שאינך מודעת להם. את? - כולנו (לפחות אני
)! אם טוב או רע 3 פעמים מן הסתם אומר משהו...אז את יכולה לצלול ולראות איך המים כאן
ברוכה הנמצאת

גריני

New member
קוראים לזה - סינכרוניות

תסתכלי למשל על השעה בה נקלטה הודעתך כאן.... מעניין, לא? סינכרוניות היא שרשרת של "צירופי מקרים" שיש להם משמעות מסויימת. זוהי אחת הדרכים בהן תשומת הלב שלנו נמשכת למשהו מסויים, כמו למשל פורום "שיחות עם אלוהים"
שמחה ששיתפת אותנו ושמחה שהגעת לכאן, והרשי לי להציע לך
וכורסא נוחה... שבי איתנו ואם מתאים לך - ספרי לנו מעט על עצמך? יום טוב ושבוע נפלא
גריני

תודה על ../images/Emo96.gif וגם על ../images/Emo185.gif

טוב אז זה מה שעשיתי ביממה האחרונה קראתי כמעט את כולכם! יש כאן כל כך הרבה דברים שגרמו לי לחשוב כל כך הרבה אהבה וכל כך הרבה אמונה אני נשארת!! קצת על עצמי: אני נשואה ואמא לשני זאטוטים קטנים ישראלית שחיה בחו"ל - וכשאני מגיעה לפורום כמו זה שיש בו אהבה גדולה זה נותן לי תחושה של בית! לא קראתי את הספרים שיחות עם אלוהים - אבל מבטיחה לעשות את זה הצלחתם להכניס אותי לסקרנות גרמתם לי לחשוב אני מאמינה שלא סתם קפצתם לי 3 פעמים ברציפות זה כל כך דיבר אלי ובמיוחד בתקופה שאני חווה עכשיו תודה

גריני

New member
../images/Emo24.gif ממש ריגשת אותי!

תודה לך!!! איזה כיף זה לדעת שאת מרגישה כאן כמו
... וואו הלב ממש מתרחב לי. באיזה חו"ל את? לגבי הספרים: כמו שאת רואה, אנחנו דנים בהם מעט מאוד כאן (לצערי...), דבר שאולי ישתנה בעתיד. אין הכרח שתקראי אותם, מבחינת השתתפות בפורום, אבל מבחינתך האישית - אני משוכנעת שהם אכן יעזרו לך. גם אני מאמינה שלא הגעת לכאן במקרה, יש כאן בהחלט מסר עבורך. את מדברת על "במיוחד בתקופה שאני חווה עכשיו" - תרצי לשתף אותנו במשהו? או להגיב על משהו שקראת?

למעלה