מקרים משעשעים ב- Free Clinic

מקרים משעשעים ב- Free Clinic../images/Emo77.gif

לאחר שסיימתי שבוע שעבר את עונה 6
אני חוזרת אחורה לעונות הקודמות להשלים כמה פרקים שפספסתי, ונזכרתי בפרקים המשעשעים ששולבו בהם המקרים ב-Free clinic שהאוס הוכרח לטפל בחולים מנוזלים וכדומה... אז אילו מקרים משעשעים שכאלו זכורים לכם? (תרשמו כל מקרה בהודעה נפרדת, שיהיה לנו שרשור ראוי)

מקרה ה-MP3../images/Emo77.gif

מקרה בו נער מגיע למרפאה, האוס מנסה לדלות ממנו מידע לגבי מה שיש לו, ורק לקראת סוף הפרק האוס מצליח לנחש שנתקע לו MP3 בתחת
אחד המצחיקים!

מקרה ריבת תות../images/Emo77.gif

האוס מטפל בנערה צעירה שמתלוננת על תסמינים דומים להריון, אבל היא אומרת לו שהיא על אמצעי מניעה.. הוא בכל אופן עושה לה בדיקה גניקולוגית, ומגלה שהיא בהריון.... מה שמתגלה זה שאמצעי המניעה שלה הם ריבת תות שהיא מורחת על איבר המין שלה כדי לא להיכנס להריון

ההתערבות של האוס וקאדי../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

אחת מיני רבות, כמובן... בהתערבות הספציפית הזאת, קאדי התערבה עם האוס על 10 דולר על כל מטופל שהוא לא נוגע בו... האוס החמדן החליט לתת למטופלים שלו לטפל בעצמם בזמן שהוא משחק במשחקים שלו.. שזה משעשע כשלעצמו... ואז הגיע מטופל, האוס אומר לו למדוד לעצמו דופק... המטופל: סיימתי האוס: יופי. כמה? המטופל: 16. האוס מרים גבות ופותח עיניים גדולות מאוד: או שאתה מת או שאתה ממש גרוע במתמטיקה!

מקרה המפקחת- עונה 6../images/Emo58.gif../images/Emo77.gif

במסגרת נסיונותיו של האוס למשוך בצמתה של קאדי, הוא "מתנדב"
לעשות שעות במרפאה... נופלת עליו מטופלת שהיא בעצם מפקחת של משרד בריאות משו, שבאה לבדוק את התנאים שמציעים במרפאה... היא מתחקרת את האוס לגבי המרפאה ולגבי עבודתו במרפאה, ואז מתנהלת השיחה הבאה: המטופלת: אתה מתגלח לפעמים? האוס: כן, כל שבוע. ואת?

S H I F T Y

New member
מקרה ה"אשטון קוצ'ר" ../images/Emo3.gif

אישה זקנה מגיעה למרפאה, ואני לא זוכרת כ"כ את האבחנה שלה אז תקנו אותי אם אני טועה, אבל האוס נורא מוצא חן בעיניה ואחרי הטיפול היא כותבת לו חמשיר קטן.
ועוד מוסיפה בכך שיש לו עיניים כמו של אשטון קוצ'ר. היא הייתה חולה בעגבת או במשהו אחר? וקראה לזה קיופיד דיזיס, נכון?

חחח נכון האישה הקשישה../images/Emo77.gif

שגילתה מחדש את המיניות שלה בזכות העגבת, והיא ניסתה להתחיל עם האוס פרק שלם והיא לא רצתה לקחת את התרופות שהאוס רשם לה, כדי שלא תאבד את "השמחה" שלה... חחחח זה בהחלט היה מעשעש

S H I F T Y

New member
כן, והיא דיברה על זה ליד הבן שלה,

שלא ממש אהב את הרעיון
אני מנסה לחשוב איזה עוד סיפורי free clinic משעשעים היו...

חחחח כן זה קצת לא נעים../images/Emo77.gif

לשמוע את אימך בת ה70 מדברת על סקס
וגמני מנסה לחשוב על עוד סיפורים, והיו כ"כ הרבה משעשעים שאני לא מצליחה לזכור

למעלה