מקררים

מאבן 78

New member
מקררים

אנחנו זוג צעיר שררוצה לקנות מקרר ראשון. מצאנו מקרר של פריג'ידר, 600 ליטר, ב4500 ש"ח. מישהו יכול לחוות דעה? זו עדיין חברה טובה?

רז חשמל

New member
מקררים

אני לא מבין גדול במקררים אבל מה שאני כן יודע שמנסיון, מקררים תוצרת ישראל טובים ואמינים מה גם שהם בנויים לאקלים בארץ. אני בעניין הזה הייתי מפרגן לתעשיה בארץ וקונה כחול לבן.

amidek

New member
אני ממש לא מפרגן לתוצרת הארץ!

קניתי אמקור מטאור וסובל מאוד מבעיות רעש מהמדחס בזמן עבודה. כל הטכנאים שהיו בבית אמרו שאין כל בעיה וזה בגלל שמקרר גדול (500 ליטר) והמנוע חזק. בקיצור- מורחים אותי. שמעתי מקררים אף יותר גדולים מזה של ווירלפול ואמנה ואין שום רעש. דרך אגב, נתקלתי כבר כמה פעמים בבעיה באנשים שהתלוננו על רעש בדגם הזה וגם באפולו תדיראן, כנראה שזה משהו אופייני. לא חושב שמקרר אמריקאי עובד במזג אוויר שונה מהארץ, גם בארה"ב יש אזורים חמים מאוד. המלצה שלי- רק לא מקררים תוצרת הארץ! אמיר.

62אורית

New member
צודק. לי יש אפולו תדיראן ואני בכלל

לא מרוצה. גם מרעיש (משמיע פיצוצים בלילה) גם שמכניסים לו הרבה דברים במכה אחת במקום לקרר אז הוא מפסיק לעבוד ואז המקרר מפשיר קצת קודם ואחר-כך מתחיל לעבוד. בקיץ ממש סכנת נפשות. מתדיראן אומרים לנו שהכל בסדר וככה המקרר צריך לעבוד. גם אני לא אקנה יותר תוצרת הארץ. זה בטוח!!!

RachelBD

New member
הפירגון שלי לתוצרת מקומית הוליד

אכזבה גמורה. מטאור של אמקור הוא מקרר רע מכל בחינה - מרעיש, הגמר שלו ירוד מאד (לפחות של זה שאצלי שהוא מראשוני ה"מטאורים"), חלקים שלו אינם יציבים ומתפרקים לעיתים מיוזמתם, הניקוי שלו בעייתי (בפריזר בעיקר)... אני מצטרפת להמלצה בצער - לא לקנות אמקור!

fireman

New member
אני לעומתכם מניסיוני

יותר בחיים לא אקנה מקרר תוצרת חוץ. לי יש בבית מקרר של "פריג'ידר" האמריקאית כבר חצי שנה אחרי שקנינו אותו התחילו הבעיות, הדלתות החלידו והוחלפו, המקרר משמיע רעשים מוזרים, בתא התחתון (קירור) כל האוכל קופא גם כשהטרמוסטט על הקירור הכי חלש שיש, לא פעם לא פעמיים ולא אלפיים פעמים מצאתי את עצמי קם בבוקר כשבריכה מסביב למקרר, ולא, המים לא יצאו מהדלת ובקיצור חרא של מקרר. המקרר הקודם היה משהו תוצרת ישראל, עבד 15 שנה כמו מלך, הוחלף רק בגלל שהיה קטן, לצערי הרב אם בזמנו היה מקרר תוצרת ישראל בנפח של יותר מ500 ליטרים הייתי קונה תוצרת ישראל ולא את הזבל הזה של ה600 ליטרים

nypx

New member
כמו שחשבתי תמיד ,עניין של

מזל, אני קניתי טלוויזיה סאבא לפני 17 שנה והיא עבדה נון סטופ וצד שני קניתי גרונדינג חדשה ואחרי חודש קרתה לה תקלה שאפילו החברה לא ידעה מה זה וככה 3 חודשים של סבל עד שהחליפו לי הוא שאמרתי עניין של מזל וכל אחד יגיד משהו אחר על חברה אחרת ויש מרוצים ויש מאוכזבים מצחיק אבל ככה זה

amidek

New member
זה נכון- אבל..

אם כמה אנשים מתלוננים על אותה בעיה (רעשים מהמקרר) באותו הדגם סימן שיש כשל בתכנון או בייצור ולא סתם מזל (או מזל רע). לא העליתי בעיה מקרית שתמצא אחד ל.. אלא בעיה שמסתבר שהיא מאוד נפוצה ובגלל זה כן אפשר להסיק שיש בעיה עם המקרר. לך קרתה תקלה נדירה בטלוויזיה ולזה שלפניך תקלה אחרת, ומצד שני ל-3 אנשים יש את אותה הבעיה במקררים של תוצרת הארץ. לא נראה לך קצת חשוד?

nhezy

New member
מקררים

אני חושב שהמקררים של אמקור מיוצרים בקוריאה,סין והשד יודע עוד היכן.כדאי לבדוק את ארץ היצור .המותג אמקור מיוצר בחו"ל.ואני מסופק אם בכלל מרכיבים אותו כאן?

stio

New member
אמקור חברה טובה

יש לי מקרר אמקור 3700 שנקנה בשנת 85' ועדיין עובד!

למעלה